18.6.2015

Essence Maximum Volume

Kun käväisin Minimanissa, leukani tipahti ainakin muutaman sentin alemmas kun huomasin Essencen meikkien ilmestyneen sinne - eikä kauakaan kun blogimaailmassa puhuttiin näiden halpismerkkien saapumisesta viimein tänne Suomeen.
Ensimmäisellä käynti kerralla meikkihylly olikin aika hyvin putsattu kosmetiikasta, mutta toisella kertaa se oli saanut jo hyvin täydennystä.

Itse ajattelin antaa mahdollisuuden jollekin Essencen maskaralle - olihan se jo aika hauska ajatus vaihtaa kalliista Diorin maskarasta reippaasti halvempaan ripsariin.

Maskaroita oli tarjolla useita erilaisia ja kuinka ollakaan että minua eniten kiinnostanut maskara, get BIG! lashes volume boost, oli myyty loppuun. Siinä hetken miettien ja hieman myös summamutikassa arpoen päädyin maximum volume mascaraan.

Kumiharjan etu- ja sivuprofiilit

Maskaran kuminen harja muituttaa hieman kalanruotoa, vai mitä mieltä te olette? Siitä taitaakin olla jo hieman aikaa kun viimeksi olen kumiharjasta käyttänyt ja ainakin jossain vaiheessa pidin niistä melkein enemmän kuin perinteisistä malleista.

Mutta tärkeintä on se lopputulos - ja tietysti se kuinka helppoa harjaa on käyttää ja tämän kanssa se ei ainakaan ollut kömpelöä.


Haituvani naturellina ovat aika onnettomat, sillä ne ovat niin vaaleat ettei niitä juuri erota. Mutta kun lisätään yksi kerros maskaraa, niin johan alkaa jotain näkyä. Toisella maskarakerroksella ei juuri muutosta entiseen tapahtunut, ehkä ripsien sävy muuttui hitusen intensiivisemmäksi.
Maximum volume oli ihan postiivinen yllätys, sillä ajattelin ensin ettei alle neljän euron ripsivärillä voi tulla kovin siistiä jälkeä - mutta taas nähtiin ettei kannata olla turhan ennakkoluuloinen. Maskaramassa levittyi siististi ja ripsiin tuli mukavasti pituutta - ei tarvinnut käyttää edes ripsientaivutinta!

Valitettavasti en ole ennättänyt käyttää maskaraa kuin vain kauppareissuilla, joten en voi oikein sanoa mitään sen pysyvyydestä/varisemisesta.

Essencen hyllyltä nappasin ripsarin lisäksi myös läpinäkyvän huultenrajauskynän, jota en vielä ole testannut. Jotkut siveltimistä myös houkuttelivat, ainakin viistopäinen poskipunasivellin.

* * *
Oletteko käyneet jo tyhjentämässä Essencen hyllyä?
Entä millaisia kokemuksia teillä on merkin siveltimistä?
Kannattaako ostaa vai jättää väliin?

4 kommenttia

 1. Tulisipa tännekin Essence myyntiin niin ei tarvitsisi aina netistä tilata. Ripsivärejä ostaisin ainakin lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi ettei sieltä suunnalta vielä löydy! Mutta ehkä vielä joskus? :)

   Poista
 2. Mä haluaisin tutustua Essencen 2m-hyllyyn, pääkaupunkiseudulla on tällä hetkellä vaan 1m-hyllyjä :/ Kummallista, kerrankin näin päin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, luulisi että juuri siellä suunnalla olisi 2m hylly! :o :D

   Poista