24.6.2015

Kuin punarinnan viserrys

Pitkästä aikaa olisi vuorossa indiekosmetiikkaa ja tällä kertaa se ei liity meikkeihin, vaan tuoksuihin!

En ole varmaan koskaan ennen käyttänyt indiekosmetiikan tuoksuja, joiden aiheena voi olla lähes mitä tahansa, kuten vaikkapa sarjakuvat, elokuvat tai kirjat. Olin kuitenkin kiinnostunut jo pitkään kokeilemaan OHWTO (One Hand Washes The Other) tuoksuja ja kun kesäalen aikaan nettikauppaan ilmestyi alekoodia, käytin tilaisuutta hyväkseni ja tilasin vihdoin ja viimein yhden tuoksun kokeiluun.


"The first robins of Spring are always a welcome sight. A chipper blend of oriental vanilla, feminine musk, osmanthus, peaches, and violets, with hints of grapefruit and a very smooth oud accord."

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin solid scent tuoksupuikkoon tuoksussa Chirp. Pikkuiset tuoksuöljypullot olivat kyllä kovin houkuttelevia, mutta toisaalta tämä kiinteässä muodossa oleva tuoksu on helppo kantaa mukana vaikka reissulla ja lisätä aina tarvittaessa. Onneksi Hurraw! rasvani on päässyt jo aikoja sitten loppumaan, niin en vahingossa sohi tätä huulirasvapuikkoa muistuttavaa tuotetta huuliini *koputtaa puuta*.
 Solid scentit sisältävät hajusteiden lisäksi mm. manteliöljyä, kandelillavahaa ja vitamiini E:tä.

Chirpin tuoksu on toisenlainen kuin mitä odotin, mutta pidän siitä kyllä! Se on naisellinen ja kukkaisen makea, jossa alussa on erotettavissa aavistus persikkaa, josta se jo muuttuukin hieman tummemmaksi tuoksuksi mitä alussa. On oikeastaan aika vaikea kuvailla mille se tuoksuu, vaikka siinä on jotain tuttua, mutten osaa millään sanoa mikä se on! Eikö ollutkin kovin kuvaileva sepustus?
Yllätyin myös siitä, kuinka kauan tuoksu kesti iholla. Ajattelin että se katoaisi jo pian pois, mutta ainakin ranteessa se pysyi 3-4 tunnin ajan.


Chirpin lisäksi tuli myös pikkuruinen tuoksunäyte Solace tuoksusta. Valitettavasti en löytänyt tuotetta nettikaupasta, jotta voisin kertoa mitä tuoksuelementtejä se sisältää. Se kuitenkin tuoksuu hyvin makealle ja ehkä vähän hunajaisellekin, josta erottuu jotain hedelmäistä joka tuo mieleen kirpsakat hedelmäkarkit. Nam!

Tuoksunäytteen lisäksi sain myös Dum Dums tikkarin maussa Blu Raspberry ja yhden teepussin piparminttuteetä, sekä pari tarraa joissa toisessa on lintuja ja toinen esittää hautausmaata. :D Hih!

* * *
Hauskaa päivää!

4 kommenttia

 1. Onpas jännittävä tuote ja hyvät kaupanpäälliset tullu! Sääli kun en itse uskalla ostaa tuoksuja haistelematta niitä ensin.

  VastaaPoista
 2. Tuoksujen osto on kyllä aika riskialtista jos ei pääse tuoksuttelemaan niitä missään. :S 😃

  VastaaPoista
 3. Ah, indie-firmat on niin kivoja, kuten nyt nuo kylkiäiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, on hauskaa kuinka Shirostakin saa aina karkkia! :D

   Poista