16.6.2015

Kulta, punainen vai pinkki?

Musta on aina kiva tehdä postauksia, joissa esiintyy samoja tuotteita, oli ne sitten saman merkin eri huulipuna sävyjä tai samankaltaisia tuotteita eri merkeiltä.

Tällä kertaa ajattelin laittaa Lumenen Gel Effect-lakkani yhteen ja samaan postaukseen. Se ei kyllä ollut mikään suuri urakka, sillä en omista kyseisiä lakkoja montaa: vain kolme! Lakat ovat vilahtaneet jo aiemminkin blogissa, joista ainoastaan kultainen Kultaa taivaalla ei ole päässyt täällä blogin puolella näkymään kynsillä asti.Punainen ja kultainen lakka ovat viime vuoden Brilliant Satin Luxury-kokoelmasta, kun taas pinkki lakka on uusin tulokas tämän vuoden Play of Light-kesäkokoelmasta, jonka kerkesin jo innostuksissani esitellä täällä.

Kullan ystävänä olin tietysti innoissani Kultaa taivaalla-lakasta, joka on sopinut hyvin myös kesälakaksi. Silti lakoista eniten on kulunut punaista Tulen hehkua-lakkaa, joka on aika saavutus jo sillä, etten ole koskaan ollut kovin suuri punaisten lakkojen ystävä (nämä kaksi lakkaa kun olin saanut äidiltäni lahjaksi). Mutta jos punaisessa on sitä jotain - kimallusta, säihkettä, tms -, niin silloin koen sen mieluisaksi käyttää.

Mutta pinkistä Päivien hohteesta on tullut kyllä niin ehdoton kesälakkani, sillä kun tekisi mieli lakata sekä sormien että varpaiden kynnet! Kun välillä lakkaan kynteni jollain muulla, niin palaan äkkiä takaisin tähän herkkuun ja ehkä hieman överiinkin pinkkiin.

41 Kultaa taivaalla / 41 Golden Sky

40 Tulen hehkua / 40 Flaming Red

53 Päivien hohde / 53 Shiny days


* * *
Mikä sävy miellyttää eniten silmää?
Onko sinulla joku näistä lakoista?

2 kommenttia

  1. Ihania sävyjä! Multakin löytyy nämä kaikki :) Kesäisin sävy näistä on ehkä tuo kulta tai kirkas pinkki. Tuo punainen on ihana varsinkin joulun aikaan! Kesällä tykkään yleensä värikkäämmistä ja kirkkaammista lakoista, mutta syksyllä punaiset ja tummat violetit pääsee taas kynsille ihan varmasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät sävyt siis löytyy kokoelmastasi ;D Kulta ja pinkki sopii kyllä hyvin kesään ja punainen jouluun :)

      Poista