22.6.2015

Millä tuotteilla hoidan kasvojeni ihoa?

Tällä kertaa kurkistetaan hieman kasvojen ihonhoitoon - tai enemmän siihen, mitä tuotteita tällä hetkellä on sillä saralla käytössä!

Myönnän, että yritän päästä aina edullisesti ihonhoidossa, jonka vuoksi tuotteet tulee usein ostettua joko marketista tai erittäin hyvistä tarjouksista. Haluan vain uskoa siihen, että halvallakin voi saada hyvää ja ettei ihonhoidon tarvise maksaa maltaita.


Lumenen Soft Touch Hydrating Cleanser kosteuttava puhdistusvoide kuivalle/normaalille iholle hankin pari kuukautta sitten, kun ihoni oli päässyt kuivumaan. Tuotetta ei tarvinnut käyttää kovinkaan kauaa, kun se auttoi yhdessä kasvorasvojen lotrailujen voimin taltuttamaan pahimman kuivuuden. Nykyään käytän tätä lähinnä aamuisin ja iltaisin silloin, kun en ole juuri meikannut - tällä kun en itse ainakaan saa oikein meikkejä puhdistettua pois kasvoilta.

Yves Rocherin Pure System kuorinta-aine kasvoille oli pakko hankkia, kun en päässyt konjacsienen avulla eroon mustapäistä, jotka olivat tulleet poskipäille kun silmälasien kehykset painoivat niitä. Ja ihme kyllä, pääsin aika nopeasti eroon mustapäistä tämän avulla! Kuorintageeli kuorii hellävaraisesti eikä kuivata ihoa, joten sitä pystyi hyvin käyttää alussa päivittäin. Nykyään käytän n. 1-2 kertaa viikossa.

Yves Rocherin Hydrating Micellar Water 2 in 1 puhdistusaine + kasvovesi, joka taidetaan tuntea paremmin misellivetenä. Tällä on saanut hyvin kasvot putsattua meikeistä, joko käyttäen ainoastaan tätä tai Lumenen puhdistusvoiteen jälkeen ja iho jää raikkaan ja kosteutetun tuntuiseksi. Yllätti positiivisesti! Toisinaan tämä kylläkin tuntui tekevän ihon jopa lähmäisenkin tuntuiseksi, jos käytti vahingossa liikaa.


Tällä hetkellä kasvorasvana toimii pääasiassa Lumenen Arctic Aqua 24h tasapainottava kosteusemulsio, joka on vanha tuttavuus. Näin kesällä emulsio on sopivan kevyt ja soveltuu hyvin meikin alle. Jos taas tuntuu että iho tarvitsee vielä lisää kosteutta, sipaisen kasvoille Lumenen Bright Now Vitamin C ravitsevaa tehovoidetta, joka tuoksuu ihanasti lakalle!

Silmänympärysiholle käytän Pirkan silmänympärysvoidetta, jossa hinta/laatu-suhde on hyvin kohdallaan. Tämä on päihittänyt myös jotkut kalliimmat sy-voiteet, joten sekä iho että kukkaro kiittää. Myös Pirkan Argan kasvonaamiot ovat olleet positiivinen yllätys, mutta ne ehdin kuluttaa jo loppuun (juttua naamioista täällä).

* * *
Mitä tuotteita teidän ihonhoitorutiineihin kuuluu?

3 kommenttia

 1. Hoplaa! Heitin sua haasteella! Löytyy linkin takaa: http://mennentullen.blogspot.fi/2015/06/liebe-ist.html

  //Fanni
  http://mennentullen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiinnostavaa tämä muiden kaappeihin kurkistelu! Onko sulla siis käytössä aina kerrallaan yksi tuote kustakin tuoteryhmästä? Itse pyrin siihen, mutta naamioita ja kuorintoja on kyllä aina iloisesti useampi avattuna kaapissa. :) Poistatko siis silmämeikin yleensä misellivedellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokolailla joo yksi tuote käytössä, nyt nuo kaikki ovat vain avattuna kun keväällä iho oikutteli kuivuudesta rasvaisuuteen niin joutui vaihtelemaan tuotteiden käyttöä sen mukaan :) misellivedellä olen poistanut myös silmämeikin, vaikka löytyy tuolta kaapista ihan Pirkan silmämeikinpoistoaine :D

   Poista