21.6.2015

Pienet pilkahdukset elämässä

Sunnuntai on aivot narikkaan-päivä.

Oikeastaan se on myös sellainen tylsä päivä, kun tietää että seuraava päivä on maanantai, telkkarista ei tule kuin uusintojen uusintoja, eikä oikeastaan juuri ketään kiinnosta lähteä mihinkään.

Mutta sunnuntaiaamut on oikeastaan aika kivoja, erityisesti silloin jos paistaa aurinko. Silloin on kiva avata verhot ja juoda kupillinen - tai itseasiassa pari-kolme kupillista - kahvia ja olla vain hetki aloillaan. Silloin ei ajattele seuraavaa päivää, vaan saa vain nauttia siitä hetkestä että on.

Viime aikoina olen ollut kiukkuinen, äreä, hermostunut, väsynyt ja stressaantunut viime viikkoina. Olen onnistunut mm. laittamaan hammasharjaan kasvorasvaa ja myös tavaroita on hajonnut kömpelyyteni vuoksi.
 Siispä kerron nyt pieniä asioita, joita olen tehnyt viimeksi tehnyt rentoutuakseni ja saadakseni kiukkutasoni laskemaan.


Siskoni toi laivalta pari isoa pötköä Tobleronea, jotka ovat riittäneet useammaksi päiväksi. Yksi... tai no joo, myönnetään että ainakin kaksi palaa sai makeanhimon aika hyvin talttumaan ja oikein herkkua hetkestä teki myös sen, jos nautti kupillisen teetä sen kanssa. Oi kyllä vain, suklaa ja tee voivat sopia hyvin yhteen! *Rantapallokuntoon kesäksi 2015!*

Käväisin myös yksi päivä mökillä. Vaikka aurinko paistoi, niin ilma oli viileä tuulen vuoksi ja siksi oli mukava laittaa kettutossut lämmittämään varpaita. Oikeasti, olen aika hurahtanut noihin tossuihin koska ne on kuitenkin ketut! Niillä on myös häntä, mutta toisesta se jo irtosi enkä ole viitsinyt ommella takaisin - melkein pitäisi toisestakin irrottaa häntyli pois kun tossua on mukavampi käyttää ilman isoa sojottavaa häntyliä.

Käväisin "pitkästä aikaa" kirjastosta lainaamassa kirjoja. Ensimmäiseksi luettavaksi valitsin Patrick Nessin The Knife of Never Letting Go, joka vaikutti jo ensimmäisen luvun jälkeen aikas lupaavalta!

En muista söinkö viime kesänä mansikoita, mutta tänä vuonna ainaskin olen ainakin kolme kertaa! Nuo isot ja mehukkaat mansikat eivät kylläkään olleet suomalaisia, mutta silti makoisia ja pikkaisen kirpsakkia, joka oli tietysti vain plussaa.

* * *
Mitkä asiat saavat sinut rentoutumaan?

1 kommentti

  1. Moikka! Haastoin sut blogihaasteeseen, saa skipata jos ei nappaa!
    http://highandlight.blogspot.fi/

    VastaaPoista