26.6.2015

Tilastoja ilman tiedettä

(Otsikko luokkaa Iltalehti, hahaa!)

Totta kai bloggaajana haluan tietää mistä muut tykkäävät lukea tai miten tänne porukka ylipäänsä eksyy. Uteliaisuushan on ihmisessä aivan luonnollista, vai mitä?
Siispä vilautan nyt teillekin eniten luetuimmat blogipostaukset top 5 koko ajalta - olet varmaan itsekin ehkä joskus lukenut ne?

 Täällä tutustuttiin testiin saatuja konjac-sieniä, jotka ovat jo kauan ihastuttaneet myös muita bloggaajia.

Tämä blogikirjoitus käy aikamoista taistoa konjacsieni-postauksen kanssa, sillä eroa katselukerroilla on vain kaksi!

"Lentoemäntien suosikkivoide". Tuolloin mietin myös mineraaliöljyä kosmetiikan ainesosana, joka aiheutti itselle ristiriitaisia tuntemuksia sen turvallisuudesta, mutta nykyään en oikeastaan jaksa enää välittää - kyllä niitä tuotteita on tullut käytettyä joko mineraaliöljyllä tai ilman.

Lorkun seerumi on ollut myös yksi haetuimpia hakusanoja, jolla on eksytty tänne.

Muistan tuota kirjoittaessa, että kuinka pitkään mietin viitsinkö julkaista tätä tekstiä, mutta yllättäen siitä on tullut yksi suosituimpia postauksia tässä blogissa - eli kuinka sain silmälasit ja mietteitä niiden käytöstä. Nähtävästi silmälasit jaksavat yhä puhututtaa/mietityttää, vaikka ne keksittiin kuulemma jo 1280-luvulla! On kuitenkin kiva huomata, että ihmiset jaksavat lukea myös muitakin juttuja täällä kuin pelkästä kosmetiikasta, sillä on kiva turinoida kaikesta muustakin.Hakusanoista imartelevin on tietysti karmiinisuu tai karmiinisuu blogi, jotka ovat olleet eniten käytetyimpiä (kiitos!). Muita paljon käytettyjä ovat olleet mm. kauneusblogi, pirkka argan ja diy kynsilakka. Hämmentävin hakusana on tähän mennessä ollut tuomau - mikä se sellainen oikein on ja eksytty sitten tänne? Se ei kuitenkaan ole niin hämmentävä kuin vanhan blogini hakusana "minttuöljyä pyllyyn", jonka tulen muistamaan varmaan aina...

* * *
Ihastuttavaa perjantaita!

2 kommenttia

  1. Mulla on löydetty blogiin hakusanoilla "Jeesuksen ympärileikkaus." En kuollaksenikaan keksi syytä sille.. :D Pitäisi varmaan vääntää postaus näistä, joukossa on aika älyttömiä juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! :D mielenkiintoista miten tuolla on voitu eksyä blogiisi :D Tänne on eksytty vielä toistaiseksi aika neutraaleilla hakusanoilla :')

      Poista