1.6.2015

Toukokuun loppuneet

Toukokuussa ei loppunut kovinkaan montaa tuotetta, mikä sinänsä on sääli, sillä haluaisin kovasti saada kosmetiikkavarastojani pienennettyä - erityisesti värikosmetiikan puolelta!

Vilkaistaan silti pikaisesti nämä muutamat hassut tuotteet:


KICKS silmämeikinpoistoaine oli ihan ookoo. Tuote on vedenkestävälle meikille, mutta itse harvemmin käytän sellaista, joten en suoraan sanottuna tiedä tehoaako tuote niihin. Ei-vedenkestävän meikin se poisti kohtalaisen hyvin.

Cienin kynsilakanpoisoainetta en ole vieläkään vaihtanut mihinkään toiseen ja tätä kului taas pitkästä aikaa.

Seche Viten pikakuivattajan laatu on erinomainen. Sääli vain että viimeiset pisarat alkoivat olla aikamoista liisteriä, jolloin jälki ei enää ollu kovinkaan imartelevaa kynsillä.

Vichyn deodoranttiin olin tyytyväinen ja voisin kuvitella ostavani tästä toistekin. Olen kirjoittanut tuotteesta jo aiemmin.

Desert Essencen kasvoputsari (puuttuu kuvasta) oli riittoisaa ja paljastui lopulta aika ärhäkkääksi. Alussa tuote oli hyvinkin toimiva, mutta sitten alkoi kuivattaa kasvoja kun ne eivät olleetkaan niin rasvaiset kuin lähtökohdassa. En usko, että tulen hankkimaan putsaria toiste. Tuotteesta löytyy oma postauksensa täältä.

* * *
Koska Blogilistaa ei ole enää tästä päivästä alkaen, niin blogia pääsee seuraamaan Bloglovin'in lisäksi myös Blogipolku-palvelun kautta!

Lähetä kommentti