7.6.2015

Twinkle Toes & Nail Wizard

Myönnän suoraan, että joskus pidän taukoa kosmetiikkablogien lukemisesta ihan vain jo sen vuoksi, etten itse sortuisi turhiin (vaiko "turhiin"?) kosmetiikkaostoksiin, sillä itsehillintäni ei aina ole sitä parasta A-ryhmää. Mutta myönnän myös sen, että näiden blogien myötä jotkut tuotteet ovat jääneet joidenkin postausten lukemisen jälkeen takaraivooni hiljaisena kaikuna kummittelemaan: tätä on pakko testata.

Kun Mousse esitteli Kivipuuteri-blogissaan Gwdihwin käsivoiteen, en voinut vastustaa tuotteen söpöä ulkoasua - siinä on pikkuruinen pöllö ja mehiläinen! Myös luonnollisen ainesosat vetivät puoleensa ja Badger Balmien ystävänä en voinut vastustaa näitä samankaltaisia, mutta vain pöllömäisiä tuotteita.

Koska Badgerin käsirasvaa on vielä jäljellä, niin tilasin Gwdihwin omilta nettisivuilta Twinkle Toes jalkavoiteen ja Nail Wizard kynsivoiteen. Osa tuotteista löytyy myös LoveLulan verkkokaupasta, joka varmaan on useammalle tutumpi.


Jos jollain kosmetiikkabrändillä on hankala nimi lausua, niin täällä! Yritäpä lausua tuotteen nimi ääneen, kun suusta kuuluu vain epämääräinen yritys: "Gwfdiihf!".

Jalkavoiteen hankin kuumien kesäpäivien varalle, sillä ajattelin piparmintun viilentävän mukavasti jalkoja illalla ennen nukkumaan menoa - plus tietysti virkistämään väsyneitä jalkoja ja tietysti kosteuttamaan kuivia kantapäitä.

Kynsivoiteen tilasin tietysti kuivan koppuraisille kynsinauhoilleni, joita on kirvellyt ja kiristänyt inhottavasti viime aikoina kun kädet ovat olleet koetuksella töiden vuoksi. Velhohattuinen pöllö tuo mieleen Harry Potterin maailman ja ehkä myös aavistuksen Disneyn Miekka Kivessä-elokuvan Arkhimedeksen (vaikkei tällä mitään velhon hattua ollutkaan päässä).


Molemmat voiteista ovat koostumukseltaan samanlaiset ja ainesosat eivät juuri poikkea toisistaan. Twinkle Toes tuoksuu piparmintun ansiosta kuin polka-karkilta ja Nail Wizardissa on hyvin hento sitruksinen tuoksu. Alla vielä vertailu tuotteiden ainesosista, joista alleviivasin ne pari hassua eroavaisuutta:

Twinkle Toes: Castor oil, Coconut oil, Beeswax, Sweet almond oil, Flower extract, Peppermint oil, Vitamin E, Limonene, Linalool.


Nail Wizard: Castor oil, Coconut oil, Beeswax, Sweet Almond oil, Flower extract, Citrus, Vitamin E, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool.

Näistä kahdesta voiteesta suosikkini on Nail Wizard, joka auttoi heti kuiviin kynsinauhoihin ja myöhemmin uudelleen lisättynä, kiristävä ja kirvelevä tunne oli jo kadonnut niistä. Tuote on myös riittoisaa, sillä jo pieni määrä auttaa kosteuttamaan tarpeeksi.

Myös Twinkle Toesiin olen ihan tyytyväinen. Piparmintun tuoksu ei ole liian vallitseva ja voide tekee jaloista sileän tuntuiset ja viilentävä vaikutus on hyvin kevyt. Ei ihan jalat kattoon-fiilistä, mutta jalat tuntuvat hieman kevyemmiltä.
Sanoisin että hyviä vaihtoehtoja Badger-tuotteiden rinnalle!

* * *
Vetoaako teihin Gwdihw-tuotteiden ulkoasu?
Koititteko siellä ruudun toisella puolella lausua brändin nimen ääneen? Kuinka onnistui?

2 kommenttia

  1. Tykkään näiden lyhyistä INCI-listoista, jotka on helppo ymmärtää :D. Pitää varmaan taas syksyllä hankkia näitä lisää, kun iho kuivuu enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ei tarvitse juuri käyttää kosmetiikan sanakirjaa näiden kanssa :D

      Poista