29.7.2015

Hohtavaa karpaloa

Viime aikoina ainoa vartalorasvani on ollut The Body Shopin Honeymania vartalovoi. Ei varmaan siis yllätä kun sanon että se on tähän vuodenaikaan ehkä hieman liian tuhtia kamaa, vaikka muuten pidänkin siitä kovasti. Kesällä iho ei kuitenkaan ole niin rutikuiva korppu mitä talvella, joten tarvitsin jotain kevyempää - on nimittäin aika inhottavaa rasvata ihoa liian tuhdilla rasvalla, sillä silloin se vain rullautuu iholta kuin pyyhekumin muruset.

Hassua kyllä, turvauduin taas The Body Shopin tuotteeseen.


Frosted Cranberry hohtovartalovoide oli tarjouksessa muutamien muiden vartalorasvojen kanssa. Tämä kausituote taisi tulla jouluna myyntiin?

Itse en tajunnut ensin että rasvassa on kimalletta, sillä huomioni kiinnittyi sen karpalomaisen makeaan tuoksuun, joka on aika makea, ehkä hieman ällökin mutta silti herkullinen. Rasvan shimmeryys ei itseäni haittaa, sillä onhan se kiva saada pientä hehkua käsivarsiin ja sääriin. Säihkyvät sääret kesällä ovat aina tervetullut lisä! Paitsi että kesä on kohta ohi ja turha varmaan sanoa millaisesta kesästä täällä Suomessa olemme saaneet nauttia.Rasva ei minulla imetynyt kovin nopeasti, mutta imeydyttyään se ei jättänyt ihoa yhtään tahmaiseksi, joka on minulle se tärkein kriteeri. Kimalletta kertyi kylläkin aika kiitettävästi sisäkämmeniin levityksen jälkeen, joten käsipesun paikkahan se oli rasvailun jälkeen.

Pelkään vain sitä mitä yleensä tapahtuu makeiden tuoksujen kanssa: kyllästymistä. Alussa ne ovat ihanan herkullisia ja saavat makeanhimoni kasvamaan, mutta jossain vaiheessa niiden kanssa tulee täydellinen stoppi. Mutta minkäs sille mahdoin kun tämä tuoksui siellä kaupassa vain niiiin herkulta...

* * *
Millaista tuoksua suositte vartalorasvoissa?

8 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä ja varmasti tuoksuu myös :) Munkin tekisi nyt kesällä mieli vartalovoidetta, jossa on pientä kimalletta. Oon itse ehkä vähän tylsä ja suosin yleensä vartalovoiteissa tuoksun puolesta ihan hajustamatonta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi myös aurinkorasvoista löytyy kimalteita niin saa kesällä hohtavampaa ihoa :D
   Hajustamaton on myös ihan hyvä vaihtoehto! :)

   Poista
 2. Kaikki, missä on vaniljaa tai kookosta vetoaa muhun. Tosin viimeaikoina sitrukset ovat alkaneet houkuttaa. Mutta oli mitä oli, tuoksuttomat rasvat ovat nou-nou. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanilja ja kookos on aivan ihania! Samoin sitrustuoksut, etenkin näin kesällä :)

   Poista
 3. Sitrukset ovat varma valinta minulle. Omenasta tykkään myös :) Tommoset kimallejutut eivät yleensä iske, mutta ehkäpä juuri kesällä, jos olisi aurinkoisemmat ilmat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omenaan ei kyllä usein törmää :o
   Kimallejutut tuntuu yleensä iskevän joko kesällä etenkin aurinkorasvoissa ja jouluna.

   Poista
 4. Ostin tuota samaista rasvaa ja ensikokeilulla pelästyin niin paljon tuota kimalteen määrää, etten ole enää uudestaan uskaltanut käyttää. :D En ymmärrä missä tuota voisi käyttää, kun sotkee jokapaikan hileeseen. :O Tuoksu oli silti hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasin että noita kimalteita oli vielä seuraavanlainen päivänä iholla, ainakin jos oli laittanut edellisillalla eikä käynyt suihkussa rasvan levityksen jälkeen. :')
   tuoksu on kyllä hyvä!

   Poista