8.7.2015

Impassioned lipglass

Piipahdettiin poikaystävän kanssa pitkästä aikaa Tampereella ja totta kai sitä piti taas käydä hypistelemässä MACin tuotteita. Itse asiassa kävimme siellä jo toukokuussa, mutta silloin lähdin tyhjin käsin kun jankutin päässäni hieman epäonnistuneesta ostolakostani.

Valitettavasti tämä reissu ei mennyt ihan niin nappiin ostolakon suhteen. Nimittäin kun hypistelin MACin huulipunia ja -kiiltoja, yksi myyjistä tuli kertomaan että sillä hetkellä hypistelemäni lipglass huulikiillot ovat poistumassa valikoimasta - ja juuri silloin käsissäni oli sävy Impassioned. Myyjän kanssa sitten yhdessä hieman ihmeteltiin miksi juuri sitä kyseistä sävyä ei tilata lisää, kun ainakin huulipuna pysyy valikoimassa (jos säikähditte jo huulipunan suhteen, niin nyt voitte huokaista helpotuksesta). Muistan lukeneeni joistain ulkomaisista blogeista että kyseinen sävy kiillossa olisi vain rajoitetun ajan, mutta nekin merkinnät ovat olleet melko vanhoja.

Hassua että juuri sillä käynti kerralla olin ajatellut hankkivani Impassionedin omaan kokoelmaani, vaikka ajattelin ensin kyllä itse huulipunaa. Päädyinkin sitten lopulta huulikiiltoon, sillä olin kyllä harkinnut myös sitä punan sijasta ja jos kerta kiilto on poistumassa, niin mistä muualta sitä voisin enää saada?

Puna saa siis luvan vielä odottaa.Impassioned on sävyltään lämmin ja kirkas pinkki. Sen kostumus on hyvinkin tahmea, joten jos ei tykkää sellaisesta niin sitten kannattaa etsiä jotain vähemmän tahmaista versiota (joita löytyy ihan MACia halvemmista huulikiilloista, ettei tarvitse itseään ihan kipeäksi maksaa). Kiillossa on kevyt vaniljan tuoksu, jota itse en alussa edes huomannut ollenkaan vaan vasta myöhemmillä käyttökerroilla kiiltoa levittäessä, muuten tuoksua ei sitten juuri erota.


Nyt tuo huuliswatch on hiukka epäonnistunut ehkä sävyn osalta sillä se on omaan silmään luonnossa lämpöisempi. Impassioned lipglassin lopputulos on kiiltävä ja pigmentiltään hillitympi kuin huulipuna (oh shit Sherlock?), joten tällä on ns. helppo tutustua sävyyn. Sävy on oikeastaan myös aika kesäinen!

Kiilto on kyllä ihan kiva, mutta voi olla että tulen joskus hankkimaan vielä itse huulipunan, joka näytti aika unelmalta kädelle swatchatessa. Nyt toistaiseksi pysyttelen tässä kiillossa - olen tuhlannut jo aivan liikaa rahaa ylimääräiseen kosmetiikkaan pari viimeistä kuukautta, että on jo aivan pakko kiristää lompakon nyörejä tiukemmiksi!

Paitsi ettei siinä ole nyörejä vaan vetoketju.

 Ja sekin kerkesi jo hajota.

* * *
Suosisitko ennemmin huulikiiltoa vai -punaa, jos sävyt olisivat samat?

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä aika herkku, mutta huulipuna näytti minusta vielä herkummalta! :D

   Poista
 2. Mä olen ehdottomasti enemmän huulipunatyttöjä, mutta tuo kiilto on kyllä vähintäänkin hurmaava! Mä hankin jonkin aikaa sitten MAC:in Viva Glam Miley Cyrus -punan, joka on aika samantyyppinen kuin Impassioned, ja oon käyttänyt sitä ihan jatkuvasti. Täytyy varmaan hankkia myös Impassioned - kuvien perusteella Mileysta ja Impassionedista kun löytyy ihan tarpeeksi eroavaisuuksia.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miley näyttää kyllä myös hyvältä ainakin kuvien perusteella! :) Ja itsekin olen kyllä enemmän huulipunien ystävä, mutta näin kesällä sitä on turvautunut enemmän kiiltoon.

   Poista
 3. Impassioned on yksi mun ehdottomia lempihuulipunia MACiltä, se on vaan niin kaunis. Jos olisin vielä yhtä hurahtanut huulikiiltoihin kuin jokunen vuosi sitten niin tämä olisi lähtenyt jo mukaani, mutta nyt tyydyn ihastelemaan sitä teille muilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punasta tuli kyllä itelle yks must have hankinta, se on kyllä niin herkun näköinen! :)

   Poista