22.7.2015

Pääkoppani taka-alalla kummitteleva kolmikko

Olen pyrkinyt kirjoittamaan lähinnä niistä kosmetiikkatuotteista jotka itse omistan tai olen käyttänyt. Tällä kertaa nyt hieman poiketaan aiheesta, sillä olen törmännyt niin nettiä kuin instagramia selatessa meikkituotteisiin, jotka ovat jääneet mieleen ja joihin törmään vähän väliä.
Ei niitä mieleenpainuvia tuotteita ole ollut kuin vain kolme ja mitäpä muutakaan kuin huulimeikkejä, mutta silti. Yksi yhdistävä tekijä näissä on myös se, ettei niitä saa -ainakaan ihan juuri nyt - Suomesta (kuinka yllättävää...).

* * *

Jos luulit että Baby lips-buumi olisi jo hiipumassa ja mitään uutta ei sen asian saralta enää tulisi, niin väärin. Muualla maailmassa hehkutetaan jo Baby lips-huulikiiltoja.
Itse en perustanut Baby lips-huulirasvoista, enkä uskalla sanoa mitään noista kiilloistakaan - miten edes voisin, kun en ole niitä kokeillut? Kiilloista mainostetaan niiden tahmattomuutta, joka olisi kyllä minun mieleeni ja lupaavat kosteuttaa ainakin neljän tunnin ajan. Maybellinen omilla sivuilla sävyjä on kaiken kaikkiaan 12 erilaista. Ulkonäkö on samaa tuttua värikästä Baby lipsiä, jotka on varmasti helppo tunnistaa meikkihyllyltä.

Sen sijaan minua kiinnostaa Maybellinen Lip Studio color blur huulipunakynät, jotka muistuttavat ehkä pikkaisen koululaisen penaalista karannutta värikynää, jossa on pyyhekumi toisessa päässä. Tuolla "pyyhekumilla" eli silikonisella aplikaattorilla on tarkoitus häivytellä tuote pehmeämmäksi ja vähemmän pigmenttiseksi. No joo, sormenpäällä onnistuu sama tavallisen huulipunan kanssa, mutta houkuttelee silti sävyjensä osalta. Lopputulos on näissä mattainen.
Olen välillä kytistellyt jos nämä ilmestyisivät vaikka lookfantasticiin myyntiin, mutta eipä ole näkynyt. Toivon kyllä että nämä ilmestyisivät myös Suomeen, sillä sävyt näyttivät aika hyviltä. Hassua, sillä harvoin innostun jo etukäteen jostain markettimerkin uutuudesta.


kuva: ulta.com

Ja kun mattaisista huulista oli puhe, niin eräs toinenkin tuote kiinnostaa ja kovasti. Olen katsonut jo sillä silmällä the Balmin Nude Dude-luomiväripalettia ja nyt huomioni on varastanut toinenkin herrasmies: Meet Matt(e) Hughes nestemäinen huulipuna. The Balm osaa tehdä kauniita ja hauskoja pakkauksia, ettei niitä voi olla katselematta, puhumattakaan hyvästä laadusta. Huulipunissa on 8 eri sävyä ja itseä kiinnostaisi kovasti ainakin nude Committed - myös korallinen Honest on näyttänyt herkulliselta kuvissa.


kuva: thebalm.com

***
Mitä ajatuksia teille heräsi?
Kyllästyttääkö jo Baby lips-buumi?

Lähetä kommentti