27.7.2015

Phc Volume shampoo & hoitoaine

Nyt on kyllä jotain sellaista, jota harvoin kylppäristäni löytyy - nimittäin shampoo ja hoitoaine, jotka ovat samaa sarjaa ja vieläpä yhtä aikaa käytössä!
Yleensä siinä käy niin, että vaikka saman sarjan tuotteita löytyisi niin aina ne ovat eri aikaan käytössä. Kuinka shampoon ja hoitoaineen voi muka oikeasti saada suunnilleen samoihin aikoihin loppumaan? Minulla ne loppuvat aina eri aikaan ja sitten on taas sellainen eri tuotteiden mikstuura päässä että huh huh.

Tällä kertaa käytössäni ovat Phc:n Volume shampoo ja hoitoaine. Pidin merkin kosteuttavasta shampoosta joka loppui viime kuussa ja kun näitä tuotteita oli (taas) Kicksissä -20% alennuksessa, niin ajattelin antaa näille tuuheuttaville versioille mahdollisuuden. Hintaa jäi näille 5,50€/kpl kun normaalisti nämä maksavat 6,90€/kpl.


Phc Volume shampoo ja hoitoaine sisältävät provitamiini B5:ttä, ceramiidiä ja keratiinia, joiden pitäisi kosteuttaa ja vahvistaa hiusten rakennetta tehden hiuksista ilmavat ja tuuheat.

Valitettavasti tämä kaksikko ei ihan vakuuttanut minua. Siinä missä pidin kosteuttavasta Moisture shampoosta, niin nämä eivät ihan yltäneet samaan. Shampoo pesee kyllä hiukset, mutta pesun jälkeen hiukseni ovat aika takkuiset ja tarvitsevat kipeästi hoitoainetta. Hoitoaine antaa tarvitseman avun, muttei kuitenkaan tarpeeksi vaan olen joutunut turvautumaan usein hiusöljyyn suihkun jälkeen. Hiukset eivät ole latistuneet lättänät, muttei erityisen ilmavatkaan pesun jälkeen. Olen siis hieman pettynyt tähän kaksikkoon.

* * *

Onko sinulla kokemusta Phc:n tuotteista?
Lemppari volyymiä antava shampoosi/hoitoaineesi?

1 kommentti

  1. Hei, sulle olisi haaste mun blogissa :)

    http://jviideskerros.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards.html

    VastaaPoista