8.8.2015

4 x Shiro tinted balms

Siitä on jo vuosi kun ensimmäistä kertaa tutustuin Shiro Cosmeticsin tuotteisiin! Tuon vuoden aikana sitä on tullut muutaman kerran tilattua lisää tuotteita - ei ylenpalttisen paljon, mutta jonkin verran silti.

Vuosipäivän kunniaksi ajattelinkin sitten esitellä kaikki Shiro Cosmeticsin tinted balmsit, jotka olen tilannut kuluneen vuoden aikana.

Vasemmalta oikealle: Frogsbreath, A Girl and a Cat, It's Called Love, Who Swallowed a Star

Frogsbreath kuului Shiron halloween-kokoelmaan, joka on saanut inspiraationsa (mistäpäs muustakaan kuin) ihanasta The Nightmare before Christmaksesta. Tuolloin Shiro ilmoitti tuotteiden olevan viimeistä kertaa myynnissä halloweenin aikaan, joten saas nähdä mitä seuraavana halloweenina on tarjolla.

Kolme muuta taas ovat Miyazaki tinted balmseja, jotka kuuluvat ihan vakiokalustoon.


Frogsbreath on nude, jolla voi saada hyvinkin peitepuikkomaiset huulet. Sävy on oikeastaan aika kiva, mutta en nyt tiedä onko se juuri se minulle sopivin... Tykkään kuitenkin töpötellä tätä joskus vain kevyesti huulille sormenpäätä apua käyttäen, niin ettei jälki ole niin peittävä kuin kuvassa.

A Girl and a Cat on taas minulle ollut suurin pettymys. En oikein tahdo saada levitettyä sitä tasaisesti huulille, vaan jälki on yleensä ollut melko epäsiisti. Toivottavasti löytäisin tämän kanssa vielä jonkinlaisen yhteisen sävelen.

Eniten olen käyttänyt It's Called Lovea, joka on näistä sävyistä ehkä kaikkein helpoin: levittyy tasaisesti ja hyvin, ei jätä stainia vaan kuluu nätisti pois. Plus sävy on myös mieluinen!

Who Swallowed a Star taas on ehdoton suosikkini: jo yksi kerros on hyvin pigmenttirikas ja erityisesti kesällä sävy on ihan ykkönen. Se myös pysyy hyvin huulilla ja jättää stainin. Olen hehkuttanut tätä luultavasti muutama sata kertaa jo blogissa, mutta kun se vain on niin ihana! Love it!

* * *
Mikä sävy teihin vetoaa eniten?

Lähetä kommentti