20.8.2015

Halvalla voi saada hyvää - muttei aina

Niin ihania kuin kosmetiikkatuotteet ovatkin, niin joskus eteen sattuu sellaisia pettymyksiä, ettei oikein tiedä mitä niiden kanssa tekisi.

Minulle yksi tällainen pettymyms on ollut Rainbown kuivashampoo. Olin lukenut tästä tuotteesta muutamia kehuja ja ajattelin jo toiveikkaana että vau, voiko oikeasti noin halvalla saada noin hyvää?

No ei se minun hiuksilleni ollut yhtään hyvää.


Minun hiuksistani tämä kuivashampoo tekee vain takkuiset ja nitisevät: kun yritää vetää sormia hiuksien läpi, niin eihän siitä oikein tule mitään ja hiukset vain nitisee sormien välissä. Tuote myös tekee hiuksista todella raskaan tuntuiset.

Tapani on harvoin tehdä erikseen tuotteesta mollauspostauksia. Mutta ongelmani on nyt vain se, etten tiedä mitä tekisin lopulla tuotteella. Ajattelin sen olevan hyvä hätävarana, mutta koen sen käytön niin epämiellyttäväksi että yritän saada ennemmin jostain revittyä aikaa hiuspesulle kuin tämän käytölle. Mutta kun ei millään raaskisi vain nakata tuotetta roskiinkaan!

* * *

Joten miten on niksipirkkalaiset niksisateenkaarelaiset, mihin voisi käyttää ylimääräisen kuivashampoon?
Kuuluisiko siihen sukkahousujen käyttö?
Oletko itse kokeillut Rainbown kuivashampoota?

14 kommenttia

 1. Noista voisi olla apua :) http://www.voice.fi/muotijakauneus/muuallekin-kuin-hiuksiin-6-yllattavaa-keinoa-kayttaa-kuivashampoota/5/62916

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti! Pitää kokeilla tuota pinni vinkkiä, jos saisin siitä apua, mulla kun ei pinnit pysy millään päässä treeneissä! :)

   Poista
 2. Ostin tämän muutama viikko takaisin ihan vaan kiireessä ja hätävaraksi. Mun hiuksissa ajaa asiansa, ei mikään wau-tuote, mutta pelittää. Ja tuoksu on mielestäni ihan kiva, mikä yllätti!

  Ylimääräisellä voi raikastaa koiran tai kissan karvoitusta..? Käyttää salilla käsien pitoa parantamaan..? Tai leikkiä rokokooajan neitiä ja suihkia tukan valkoiseksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kissaa ja koiraa ei ole mutta hamsteri löytyy... Paitsi että hamsteriin ei noita paljoa suhautella. :'D
   Niijoo, tällähän voisi kokeilla nyt trendikästä grannytukkaa? :D

   Tuoksu on yllättävästi ihan ookoo, ainakin raikas!

   Poista
 3. Nyt on kyllä paha. Olisiko ketään kaveria tai sukulaista, jolle tuon voisi lykätä? :D

  VastaaPoista
 4. Hahhah, nyt en kyllä tiedä miten tuon lopun voisi käyttää :D Kiitos muuten, että jaoit negatiivisen mielipiteesi, sillä olen kuullut aiemmin tästä tuotteesta vain hyvää, ja olen suunnitellut sen ostoa: nyt en ainakaan joudu pettymään liian suurien odotusten vuoksi jos se joskus päätyy ostoskoriini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että negatiivisestakin on apua!

   Onneksi tämän ostaminen ei ole rahallisesti ainakaan suuri häviö, mutta toivottavasti silti sinulla toimisi jos joskus ostat tämän :)

   Poista
 5. Voi ei, me on suihkittu tuota valkojouhisen hevosen häntään :DD Siellä se kyllä toimi ja lika irtosi lähes kokonaan! Hiuksiin käytettynä ei oo kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ei kai se auta kun mennä hevostallille...! :D

   Mutta hyvä tietää että hevoseen ainakin on toiminut! :) tietää suositella ainakin siihen :D

   Poista
 6. Joo.. Mä en tykännyt tästä yhtään, lensi roskiin pari käyttökerran jälkeen. Ihan kamala oli hän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oikein minun hiukset tykkää kans yhtään!

   Talvella tämä teki hiuksista myös tosi sähköiset.

   Poista
 7. haha mä taas tykkäsin tosta samaisesta kuivashampoosta tosi paljon :D! Ehkä toi on parempi sitten tietynlaisille hiustyypeille ja sitten taas joillekkin ei sovi ollenkaan :)

  fashionsituation.blogspot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa mennä, olisikin hyvä saada vertailuun millaisilla hiustyypeillä tämä ei toimi ja millaisilla sitten toimii hyvin. :D

   Poista