3.8.2015

Heinäkuun loppuneet

Vaikea uskoa että on jo elokuu! Toisaalta taas lemppari vuodenaikani syksy lähestyy joten jee!
Muttei siitä sen enempää, vaan vilkaistaanpas taas niitä roskia joita kuukauden aikana kertyi.


Yves Rocherin Nutri-Repair Conditioner huistenhoitoaine ei ollut ihan mieleeni, mutten rehellisesti sanoen odottanut tältä tuotteelta paljoa. Ei se taltuttanut pörröisyyttä kuten lupasi, eikä tuntunut muutenkaan sopivan hiuksiini. En tule siis ostamaan toiste.

Lumene Natural Code luomiväritrio sävyssä 2 Beauty. Tätä en itse asiassa kuluttanut loppuun, vaan onnistuin pudottamaan sen niin monta kertaa lattialle, että lopulta luomivärit olivat vain murusia, jotka eivät pysyneet enää napissaan ja sotkeutuivat toisiinsa. Sinänsä hassua että säilytin tätä näinkin pitkään ja yritin aina pelastaa sen, sillä en käyttänyt tätä kuitenkan ihan niin usein. Napin vaalein säv oli monikäyttöisin ja nätein, jota oli kiva yhdistellä muiden luomivärien kanssa.
Alunperin sain tämän äidiltäni, joka oli ostanut sen heräteostoksena itselleen, mutta totesi lopulta ettei ollut hänelle sopiva vaan antoi sitten minulle.

Meow Cosmetics Pampered Puss mineraalimeikkipohja on aina yhtä hyvää kuin aina ennenkin.

Aloe vera-geelin olen saanut vanhemmiltani tuliaisiksi Thaimaasta ja siitä olen saanut ensiapua niin ärtyneelle kuin palaneelle iholle. Nyt kulutin sen loppuun mökkireissulta saamiin hyttysenpistoihin, jotka ovat tehneet mukavan nilkkaketjun vasempaan jalkaan ja voi vietävä sitä kutinaa joka jatkuu edelleen! *raapii nilkkaansa*


Yves Rocherin kausituote, Blackberries suihkugeeli oli herkun tuoksuinen! Itse en huomannut että tuoksu olisi juuri jäänyt iholle, mutta poikakaveri taas huomasi. Blackberries-tuotteista olen aiemmin turinoinut täällä.

Lumenen Soft Touch Hydrating Cleanser puhdistusvoidetta voisin kuvitella hankkivani toistekin, kun ihoni kärsisi kuivuudesta. Jätti ihon miellyttävän pehmeäksi. Tuotteesta olen kertonut aiemmin täällä.

L'Oréal Paris Studio Line Matt & Messy-sarjaan kuuluva suolasuihke ei ihastuttanut minua. Muistaakseni en muita suolasuihkeita ole käyttänyt hiustenlaittoni historia, joten on vaikea antaa arviota siitä, että enkö pitänyt itse tuotteesta vai enkö ylipäänsä pidä mistään suolasuihkeesta. Kuitenkin tuntui siltä, ettei tämä suihke tehnyt hiuksilleni sitten yhtään mitään. Siksi suihke meni poikakaverin käyttöön kun suihkutti sitä vahingossa (vai "vahingossa"?) hiuksiinsa ja totesi toimivan paremmin kuin vahat.

8 kommenttia

 1. Suolasuihkeet ovat kyllä näppäriä, mutta kieltämättä tuo L'orealin ei ole paras mahdollinen. Itse etsin sitä oikeaa, nyt minulla on käytössä Herbinan "letityssuihke" (hoh, ihan vaan suolasuihke, mutta ihan hyvä nimi..:D) ja se on ainakin L'orealia parempi, mutta ei sekään täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntui ettei Lorkku tehnyt hiuksille sitten mitään, kasteli vain. :< täytyy muistaa tuo herbina! :)

   Poista
 2. Tuo Yvesin hoitsikka odottelee mullakin käyttöön ottoa, ei ole kyllä kovin suuret odotukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kummasti siltä ei odoteta paljoa ;D

   Poista
 3. Tuo Yvesin hoitoaine oli musta tosi huono, aivan yhtä tyhjän kanssa vaikka sen pitäisi sopia tosi kuiville hiuksille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli jännä miten se oli suunnattu juuri kuiville ja rasittuneille hiuksille, muttei kuitenkaan hoitanut. :D

   Poista
 4. Mulla on parhaillaan käytössä Biozellin suolasuihke ja siitä olen tykännyt kovin.
  Sitä on muistaakseni kehuneet monet muutkin hyväksi hinta/laatusuhteeltaaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyykin muistaa tuo! :)
   Biozellin muotoilusuihkeesta oon tykännyt niin voisi kokeilla tuota suolasuihkettakin. :)

   Poista