13.8.2015

Hypnôse Precious Cell

Pitkästä aikaa maskara-asiaa!

Essencen maskaran lisäksi olen kesän aikana hankkinut kaveriksi myös hieman kalliimman yksilön. Jostain syystä pidän veikeänä ajatuksena sitä, että pussista löytyy sekä edullinen että huomattavasti kalliimpi vaihtoehto ja jonkin ajan päästä voisikin katsoa, kumpaa olisin käyttänyt enemmän. Vaikka eipä siihen kovin kauaa mennyt, kun huomasin kumman valitsin lähes aina meikatessa.

Tämä kalliimpi yksilö on tällä kertaa Lancômen Hypnôse Precious Cell tuuheuttava ja hoitava maskara.


Kyseinen ripsari lupaa sekä tuuheutta että hoitavuutta ja näkyvästi tiheämmät ja vahvemmat ripset. Hoitavuus ja vahvuus siksi, että ripsari sisältää Lash Densifier-yhdistettä, joka sisältää tärkeitä kasvisoluja ripsien uudistamiseksi ja ripsien irtoaminen meikinpoiston yhteydessä pitäisi vähentyä näkyvästi.
Sitä en tiedä mitkä ovat näitä tärkeitä kasvisoluja, mutta en voinut olla hymähtämättä lukiessani sanan tärkeä.

En omaa aiempaa kokemusta Lancômen maskaroista, joten oli kiva vaihteeksi kokeilla jotain uutta. Merkin Lip lover huulikiillosta olen pitänyt kovasti ja muutamat parfyymit ovat tuoksuneet myös miellyttäviltä, joista tämä monelle tuttu La vie est Belle on löytynyt myös omasta tuoksukokoelmastani aikoinaan.

Maskaran harja tuo minulle lähinnä mieleen jonkun risun, enkä muutenkaan osannut odottaa ehkä ihan tuollaista mikä kuvassakin näkyy. Mutta on harjassa jotain hyvääkin: massa ei keräänny siihen liikaa ja harjan käyttö ei ole kömpelöä.
 Mutta entä se jälki, mitä sillä saa aikaan?


Minä tykkään! Hennot ripseni saavat mukavasti pituutta ja näkyvyyttä ja massa levittyy tasaisesti eikä klimppiinny. Pidän tästä ehkä pikkiriikkisen enemmän kuin Diorin Diorshow Iconic Overcurl-maskarasta. Kerrostamiseen tämä ei ehkä toimi kuin unelma, mutta olen tyytyväinen jo ensimmäisen levityskerran tulokseen.

Yleensä tartunkin usein ennemmin tähän kuin Essencen maskaraan, joka ei sekään ole huono mutta se on ns. pikaripsari - kun kiireellä pitäisi lähteä vaikka asioille ja haluat saada äkkiä freesin ilmeen. Tähän Hypnôseen taas olen tarttunut silloin kun haluan nimenomaan näkyvyyttä ripsiin ja etenkin illan menoihin tämä on ollut se ensisijainen valinta.

Vaikka pidän maskarasta, niin en usko että tulisin ostamaan sitä sen normaalilla hinalla, joka on esim. Sokoksella 33 euroa. Itse maksoin tästä 19,90€, jonka voin vielä maksaa ripsiväristä jos se oikeasti toimii.

* * *

Oletko käyttänyt Lancômen maskaroita? Jos olet, niin mitä?

4 kommenttia

 1. Sun ripsissä tuo näyttää toimivan tosi hyvin! :) En kyllä helpolla makaisi yli 30€ ripsarista, huh. Ihan muutaman euronkin ripsareista löytyy niin mahtavia yksilöitä^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, halvallakin löytyy hyviä ripsareita niin yli 30€ tuntuu niin kivuliaalta hinnalta. Eikä sitä toimivuuttakaan tiedä ennen kuin kokeilee :D

   Poista
 2. Lopputulos näyttää kyllä tosi hyvältä! Itsekään en maksaisi yli 30 euroa ripsarista, mutta onneksi noita kalliimpiakin löytyy aina silloin tällöin tarjouksesta :) Multa löytyy Lancômen Hypnôse Waterproof, josta en tykännyt kyllä yhtään. Väriä sai kerrostaa ripsiin todella monta kertaa ennen kuin lopputulos edes lähenteli hyvää, joten kyseinen ripsari ei pahemmin ole käyttöön päässyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääli ettei waterproof toiminut toivotulla tavalla!

   Mua kiinnostaisi nyt se uutuus maskara hypnose volume-a-porter, mutta se yli 30 € hinta hillitsee aika paljon sen hankkimista. :D

   Poista