29.8.2015

Kuin taitellut paperit

Hupsiiiis!

Elokuu on ollut varsin holtiton, sillä olen sortunut ostolakosta huolimatta kaikenmoisiin pieniin kosmetiikkahankinoihin. Joka kerta olen yrittänyt uskotella itselleni että miksi tarvitsen juuri tämän tuotteen juuri nyt, enkä vasta myöhemmin.

Yksi sortumiseni oli tilaus MoYou Londonin sivuilta, kun osa kynsilakoista oli pienellä alennuksella. Mieli olisi tehnyt hankkia useampi lakka, mutta hillitsin itseni valitsemaan sentään vain yhtden. Toisaalta taas tuntui hölmöltä tilata vain yksi lakka ulkomailta asti, joten olisi ollut viisaampaa ottaa vaikka toinen kaveriksi. Mutta kun ei, otin lakan kaveriksi sittenkin yhden leimauslaatan (vaikka mieli olisi tehnyt napata niitä ainakin kaksi - ei kun kolme!).

Niinpä ostoskorini sisälsi loppujen lopuksi Origami 09 leimauslaatan ja kynsilakan sävyssä Forest Green,


Olin jo jonkin aikaa himoinnut edes yhtä Origami-laattaa, sillä alkukeväästä olin saanut jonkinlaisen päähänpistoksen taitella origameja. Niinpä sitten joitain viikkoja vietin vapaa-aikaani taitellen ja runsaasti kiroillen papereista kettuja, lepakoita ja kukkia (taisi olla krookuksia jos oikein muistan). Kävin jopa hakemassa Sinellistä oikeaa origamipaperia!
Niinpä kun Origami-laatat ensimmäisen kerran julkaistiin, tunsin suurta hinkua hankkia edes yhden niistä siitä huolimatta, etten ole oikeasti kovin häävi taiteilemaan kynsiäni. Olisihan se nyt kiva muistella vaikka omia kynsiä katsoen, kuinka itsekin taiteili kieli poskessa origamieläimiä Youtube-videoiden ja Pinterestistä löytyvien kuvien avulla!

Forest Green taas on tavallinen kynsilakka, mutta sen pitäisi sopia myös leimailuun vaaleiden lakkasävyjen päälle. Leimauslakat olivat myös alennuksessa, mutta itse ajattelin että olisi parempi jos lakka kävisi sekä leimailuun että yksinään tavallisesta kynsilakasta. Olen aiemmin joitain peruslakkojani kokeillut käyttää leimailuunkin, mutta ne eivät ole olleet siihen ihan sopivia: lopputulos on aina ollut liian hailakka.
Forest Greenin kanssa taas ei näyttänyt olevan onneksi sitä ongelmaa.


Näin viikonloppuna tein sitten pikaiset koristelut laattaa ja Forest Greeniä käyttäen. Pohjalakkana käytin Ciatén vaaleansinistä Ferris wheel lakkaa.

Oi vitsit kuinka tykkäänkään noista laatan kuvioista! Tämä taisi kiilata muiden leimuslaattojeni ohi ykköspaikalle - ainakin tällä hetkellä.
Olkoot nämä kynsitarvikkeet vaikka nimpparilahjana itselleni, jotta ei tuntuisi ihan niin pahalta näiden hankkiminen ostolakkoni vuoksi. Ensi kuussa yriän ryhdistäytyä paremmn!
Ja oi kuinka mieli tekisi pitkästä aikaa taitella taas origameja!

* * *
Oletteko tehneet origameja?
Millaisista kuvioista tykkäätte kynsissänne, yksinkertaisista vai runsaasti koristeita?

2 kommenttia

  1. Ihan täydelliset noi sun kynnet! Niin söpön väriset :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ferris wheel ja Forest green sopivat kyllä aika hyvin yhteen :>

      Poista