11.8.2015

Nettishoppailun haalinta

Koska Yves Rocheria ei enää ole Jyväskylässä, on tuotteiden hankkiminen mennyt nettishoppailun puolelle (ei se kyllä kauheasti edes haittaa jos totta puhutaan). Parhainta aikaa tavaran tilaamisen on mikäpäs muukaan kuin alennusmyynnit - halpojen tuotteiden lisäksi myös ilmaiset postikulut. Tässäpä siis pieni haalintani, joka on vilahtanut jo instagraminkin puolella:


Yves Rocherin misellivedestä olen tykännyt ja kun halvalla sai, niin pakkohan sitä oli toinenkin ostaa lisää loppuneen tilalle. Myös kasvojen kuorinta-aineesta olen tykännyt, joten ostin sitäkin uudestaan alennetulla hinnalla, kun aiempi on loppumaisillaan.

Molemmat tuotteista on vilahtanut jo aiemmassa postauksessani.Tulin hankkineeksi uudestaan myös Tradition de Hammam itämaisen suihkuöljyn. Kivaa pientä hemmottelua suihkuhetkiin!
Jardins du Monde suihkugeeleistä ajattelin tällä kertaa kokeilla appelsiinia, jossa ei ole kovin vahva mutta silti mukavan makea tuoksu. Tulee oikeastaan vähän Jaffa-limu mieleen!
Kaupan päälliseksi valitsin taas sitruspuun kukan tuoksuisen suihkugeelin. Itse en oikeastaan haista tästä mitään sitruksista, vaan lähinnä kukkaista tuoksua.
Suihkugeelejä kun ei voi koskaan olla liikaa!

Kuinka ollakaan, haalintani ei sisältänyt meikkejä josta voin olla ylpeä näin ostolakon aikana! Meikkivarastoissa kun ei tällä hetkellä ole kovin puutetta.
* * *
Löytyikö näistä teille jo ennestään tuttuja tuotteita, inhokkeja tai lemppareita?

6 kommenttia

 1. Yvesin misellivesiä voisinkin kokeilla, vaikka niitäkin taitaa olla valikoimissa kymmenen erilaista. Täältäkin Yvesin kauppa lopetti, mutta netistä tilaaminen ei haittaa, etenkin kun netistä saa aina kaupan päällisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, netistä saa aina kaupanpäällisen ja enemmän vaihtoehtoja kuin pelkkä kynttilätuikku. :D

   Poista
 2. Ei löytynyt tuttuja tuotteita, mutta tuota kasvojen kuorinta-ainetta pitää kyllä ehdottomasti päästä joskus testaamaan :) Toi suihkuöljykin vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihkuöljyssä on kiva tuoksu ja saunan jälkeen sitä on ollut mieluinen käyttää. :) semmoista pientä ekstraa saunomiseen silloin tällöin. :D

   Poista
 3. Käytin Yves Rocherin tuotteita paljon lukioaikoina ja vielä pari vuotta sen jälkeenkin kävin liikkeessä asioimassa useasti. Nyt on ollut välissä mooooonen vuoden tauko, paitsi että tänä kesänä oon tutustunut sarjan kynsilakkoihin, jotka olen saanut käsiini blogin kautta. Pakko sanoa, että ne on kyllä aika huippuja! En olisi uskonut kehuvani niitä, mutta pysyvyys on aivan loistava. Ja sävytkin tosi ihania. Näistä sun haalinnoista tuo misellivesi alkoi vähän kutkuttaa, jospa siihen tutustun lähemmin seuraavana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, täytyykin pitää mielessä nuo kynsilakatkin sitten! :)

   Poista