25.8.2015

Räväkkyyttä ja hempeyttä

Pitkästä aikaa voisi vilkaista mitä uutta kynsilakkarintamalle kuuluu.

Olen pyrkinyt vähentämään uusien lakkojen hankkimista, koska kyllähän niitä vanhojakin löytyy entuudestaan aika mukavasti... mutta toisinaan itsehillintäni vain pettää kaupassa. Asiaa ei auta edes se, että kynsilakkahyllyllä itse piru poikaystävä supattaa vieressä: "Toi on ihan sun sävynen", "Täällä ois lakkoja alennuksessa!" "Katottaisko sulle uutta kynsilakkaa?"jne.

No ei siitä sen enempää, siirrytäänpäs niihin lakkoihin!

(pst, toinen kuva on otettu illemmalla hämärämmässä valaistuksessa, siksi iho voi näyttää kuolleen kalvakalta)


Sensinity - 97 Vainilla

Sensinityn tuoksukynsilakan nappasin mukaan apteekkireissulta, kun en voinut olla huomaamatta söpön pikkaisia pulloja useissa kirkkaissa väreissä: neonpinkkiä ja -oranssia, sinistä, violettia, vihreää....
Mieli olisi tehnyt napata heti useampi, mutta siinä asiassa pystyin jo jotenkin siihen kadonneeseen itsehillintään ja lopulta nappasin vain yhden räväkän sävyn: 97. Vainilla ei suinkaan ole tämän shimmerisen limenvihreän lakan nimi, vaan se kertoo lakan tuoksusta, joka tässä tapauksessa on vanilja. En oikein koskaan ole ymmärtänyt hajustettuja lakkoja, sillä suosisin ennemmin hajuttomia versioita.
Alussa lakka tuoksui ihan vain tavalliselle kynsilakalle, mutta hetken kynnellä kuivuttua saattoi pientä vaniljan tuoksua olla havaittavissa, joka ei silti ihan minua vakuuttanut. Sävy kuitenkin puhuttelee  minua!
Hintaa lakalla oli 3,30€, joka ei ehkä litrahinnaltaan ole edullisin mutta toisaalta, maksavathan Dependin lakat myös sen kolmisen euroa. ja ne ovat 5ml pulloissa. Kärkkäisen verkkokaupassa näillä Sensinity lakoilla näyttäisi olevan hintaa vain 2,90€.


Essence the gel nail polish - 04 Our sweetest day

Essencen lakassa viehätti sen hempeys ja halpa hinta. Tätä olen kesän aikana sutinut useasti kynsille ja tykännyt kovasti sen loppuuloksesta. Täysin peittävähän tämä ei ole, kuvassakin lakkaa on ainakin kolme kerrosta ja silti siitä näkyy hieman läpi. Peittävämmän tuloksen saisi ehkä jos laittaisi alle valkoista lakkaa (?), mutta itse miellyin kummasti tuohon kuultavaan tulokseen. Eikös viime aikoina ole ollut niitä lakkoja, jotka eivät täysin peitä? Sävy on silti suloinen ja hempeä, ehkä pikkaisen prinsessamainenkin. Lakan päälle on ollut myös kiva leimailla eri kuvioita mustalla leimauslakalla.
Lakalla oli hintaa 1,99€ Minimanissa.

* * *
Mitä lakkoja te olette käyttäneet viime aikoina?

4 kommenttia

 1. Ihana tuo limenvihreä lakka! Mä oon käyttänyt viime aikoina ahkerasti The Body Shopin lakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä!

   TBS 'llä on kyllä aika kauniin sävyisiä lakkoja! :)

   Poista
 2. Tosi kivan värisiä nuo molemmat mutta etenkin toi jälkimmäinen :3 Vitsi mäki haluisin ton lakan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei no onneksi se on edullinen ja vielä isossa pullossa! :) se on kyllä aika kiva sävy :>

   Poista