18.8.2015

Tamanuöljyä hiuksiin

Viime aikoina hiukseni ovat kaipaneet aika kipeästi hiusöljyä (ja vielä enemmän ne tarvitsisivat kampaajan saksia, mutta koska auton katsastus ja sen myötä osien ostot tulivat eteen, joudun lykkäämään kampaajalla käynnin myöhemmäksi...).

Toisaalta on vaihteeksi ihan kiva että hiukseni ovat tarvinneet öljyä hoitoaineen lisäksi, sillä pääsin vihdoin ja viimein eroon hajonneesta Glissin hiusöljystäni, jota oli aika rasittavaa ja kömpelöä käyttää. Plus pääsin myös käyttämään toista hiusöljyä, joka on ollut jemmassa laatikon pohjalla ainakin puolen vuoden ajan.

Tämä kyseinen jemmapullo on ollut Matrix Biolagen ExquisiteOil Tamanu Oil Blend Strenghtening Treatment hiusöljy.

Matrix Biolage lupailee öljynsä vahvistavan, kosteuttavan ja hoitavan hiuksia, tuoden samalla niihin no mitäpäs muuta kuin kiiltoa. Hiusöljy sisältää tamanuöljyä ja tuote on suunnattu vaurioituneille, ohuille ja heikoille hiuksille. Pullo on 92ml kokoinen.


Itse pidän kovasti pullon ulkonäöstä, sillä onhan vaaleanpunainen pullo aika söpönnäköinen hyllyllä. Öljy itsessään on silti läpinäkyvää, joten blondien ei tarvitse pelätä öljyistä hattaran sävyn häivähdystä.

Ja pakko sanoa, että pidän kovasti tästä hiusöljystä! Se ei tee hiuksista raskaita ja rasvaisen näköisiä, vaan taltuttaa hyvin pörröisyyden, tehden hiuksista pehmeän ja sileän tuntuiset. Tuoksu on kevyt mutta hyvä, en vain oikein osaa kertoa mille se tuoksuu (sori!) ja tuote itsessään on riittoisan tuntuista.
Koska en omaa kokemusta aiemmin kuin Glissin hiusöljystä, niin en voi verrata kuin vain siihen. Omasta mielestäni Matrix Biolagen hiusöljy on kuitenkin hieman parempaa kuin Glissin, sillä tämä tuntuu kevyemmältä ja vähemmän rasvaiselta hiuksissa. Ero on kuitenkin sen verran pieni, että herkemmin saattaisin silti sortua ostamaan Glissin hiusöljyn sen edullisemman hinnan vuoksi, sillä Matrixin hiusöljy maksaa esim. Beauty Bayssa 19,30€.

Kuitenkin jos haluaa olla samanlainen tarjoushaukka kuin minä, niin ainakin joulun aikoihin tätä hiusöljyä on saanut yhdessä shampoon ja hoitoaineen noin parinkympin hintaan - sillä tavoin minäkin hankin tämän öljyn, sillä se tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin ostaa pelkkä hiusöljy.

* * *

Mikä on lemppari hiusöljysi?
Ovatko Matrixin tuotteet tuttuja?

4 kommenttia

 1. Musta tuntuu, että kaupan halvemmatkin merkit ovat lähes yhtä hyviä kuin kalliimpien merkkien öljyt. Mä en varmaan huomaisi käytänkö Moroccanoilia vai Garnieria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sitä eroa kovin paljoa tunnu olevan! :D

   Poista
 2. Kuulostaa testaamisen arvoiselta tuotteelta, ja oon muutenkin tykännyt Matrixin hiustuotteista :) Liian usein hiusöljyt tekee hiuksista todella rasvaisen tuntuiset, vaikka öljyä koittaisi annostella kuinka pienen määrän tahansa, joten ihan mahtavaa kuulla, ettei tämä tee niin! Ja tuo pullo todellakin on aika söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että mun hiukset oikein syö tätä öljyä nyt, ei jää rasvaisen tuntuiseksi vaan sileäksi :)

   Poista