30.9.2015

Hello gorgeous!

Instagramiani seuraavat saattoivat huomata että sorruin tässä taannoin taas yhteen ostokseen, kun näytin kuvan bareMineralsin Get Started complexion kit-pakkauksesta. Näitä aloituspakkauksia myytiin taas Kicksissä ja kaikki jotka ovat liikkeen club-jäseniä, saivat tästä pakkauksesta vielä 20% alennusta elokuun ajan - joten enhän minä voinut olla hyödyntämättä tätä tarjousta! Plus Flown meikkipohjani oli pakkauksen ostohetkellä jo loppumaisillaan, joten tarvitsin uuden pohjan ja halusin taas vaihteeksi kokeilla jotain muuta.

Get Started-pakkaus sisältää:
 • Prime Time pohjustusvoiteen (15ml)
 • Original mineraalimeikkipuuterin (2g)
 • Matte mattamineraalimeikkipuuterin (2g)
 • Warmth monikäyttöpuuterin (0.57g)
 • Mineral Veil viimeistelypuuterin (0.75g)
 • Flawless Face kasvosiveltimen
 • Peilillä varustetun meikkipussin

Näiden tuotteiden lisäksi tuli myös pieni ohjekirja, jossa neuvotaan kuinka mineraalimeikkipuuteria käytetään.


Tällä kertaa uskaltauduin kysymään oikein myyjän apua oikean sävyn valitsemiseen - olen vieläkin vihainen siitä kuinka valitsin itselleni aivan liian oranssin ja tumman sävyn Flown mineraalipuuterista, joten en halunnut tehdä samaa virhettä uudelleen - etenkin kun tämä pakkaus oli myös kalliimpi mitä Flown pohja on.
Kasvoille kokeiltuna päädyimme Fairly Light-sävyn pakkaukseen, joka on posliininvaaleasta vaaleaan tarkoitetulle iholle neutraalilla sävyllä. Tämä taisi olla vaalein sävy joka pakkauksista ylipäänsä löytyi, Light taas olisi ollut minulle jo liian keltainen ja seuraavat sävyt taas liian tummia.

Ohjekirjassa neuvotaan ottamaan mineraalipuuteria kopauttamalla pieni määrä tuotetta purkin kannelle, josta pyöräytetään tuotetta siveltimeen ja ylimääräinen puuteri poistetaan kopauttamalla sivellintä kevyesti kannen reunalle ennen kuin viedään kasvoille - tämä on ollut myös minulle se kaikista tutuin tapa mineraalimeikkipohjien käytössä.
Myyjä taas neuvoi toisen tavan, jossa puuteria otetaan siveltimeen ja siitä painetaan sivellintä kevyesti kämmentä vasten, johon ylimääräinen puuteri jää.


Prime Time pohjustusvoide - Nyt tulee tunnustus: en ole koskaan ennen käyttänyt primeria meikkipohjan alla! Siitä ehkä olisi ollut apua, mutta toisaalta olen pelännyt että nämä primerit tukkisivat ihohuokoset ja aiheuttaisivat siten lisää epäpuhtauksia jo muutenkin niin epäpuhtaalle iholleni... Kuitenkin on vaikea antaa kunnon arviota, kun ei ole mihin voisi verrata, mutta yritetään silti:
Prime Time on läpinäkyvää geelimäisen näköistä voidetta, joka tuntuu silikoniselta kasvoille levitettynä. Tuotetta ei tarvitse kuin pieni määrä, joten eiköhän tämä minituubi riitä ihan hyvin (ainakin minun meikkirutiineissani). Meikkipuuteri levittyi ehkä hieman tasaisemmin primerin päälle kuin ilman sitä olevalle iholle, eivätkä ihohuokoset näyttäneet niin laajentuneilta. Kuitenkaan tämä ei tuonut apua siihen ikävään ongelmaan josta aina kärsin mitä tahansa meikkipohjaa käyttäessä: ylimääräiseen kiiltoon. Päivän mittaa ihoni alkaa rasvoittua etenkin T-alueelta, joten meikkipohjani ei pysynyt kauniina yhtään sen kauemmin primerin kanssa kuin ilman sitä. Luultavasti minulle sopivampi vaihtoehto voisi olla Prime Time Oil Control, jonka pitäisi hillitä paremmin ihon rasvoittumista kuin tämä alkuperäinen versio.

Original SPF15 mineraalimeikkipuuteri - Voi kuinka jännää olikaan kokeilla tätä meikkipuuteria! Rehellisesti sanoen hieman petyin tähän aluksi, sillä odotin enemmän jonkinlaista wow-efektiä ja vielä kun tämä on hintavampi kuin jotkut muut puuterit. Meikkipohjasta tulee kuitenkin nätti ja luonnollinen, eikä liian pakkeloitu. Pidän siitä että puuterin saa helposti purkista niin, ettei sitä tarvitse ravistella ja hakata niin kuin joidenkin muiden kohdalla on pitänyt tehdä kun reiät ovat olleet turhan pieniä. Ihan hyvä puuteri, mutta sen kallis hinta ei houkuta ostaa uudestaan.

Matte SPF15 mineraalimeikkipuuteri - Mattaversio edellä mainitusta meikkipohjasta ja mattaisempi lopputuloshan tällä tulee. Tämän sävy ei kuitenkaan mätsännyt niin hyvin kuin Originalin, sillä tässä sävy oli hieman tummempi/oranssimpi.

All Over Face Colour, Warmth monikäyttöpuuteri - Todella pigmenttinen puuteri, jota ei tarvitse kuin ihan pieni määrä, sillä muuten voi tulla liian överi lopputulos. Puuteria voi käyttää joko alla, päällä tai miksattuna yhteen mineraalimeikkipuuterin kanssa. Itse en osaa käyttää tätä kuin aurinkopuuterin tavoin, johon se onkin ollut mainio. Oikeastaan vain hyvä että tätä tuli noin pienessä purkissa, sillä muuten en varmaan saisi tätä kulutettua koskaan loppuun - tämä kun on oikeasti tosi pigmenttistä!

Mineral Veil viimeistelypuuteri - Voidaan käyttää joko yksinään tai meikkipohjan päällä. Tämän pitäisi kirkastaa kasvoja, mutta itse en huomannut tuota efektiä... Ehkä ihoni kiiltää jo niin paljon, ettei tämän vaikutusta oikein huomaa?

Flawless Face kasvosivellin - Olen tottunut napakkaan kabukisiveltimeen meikkipohjan levityksessä, joten tämä oli omaan makuun aivan liian löysä, eikä tuntunut muutenkaan tekevän niin hyvää jälkeä mitä kabukilla saa aikaan. Sen sijaan Warmthia olen tykännyt levittää tällä, joten tälle löytyy varmasti käyttöä muille puuterisille kasvotuotteille (puuteri/kasvosiveltimiä kun ei voi olla liikaa).

________________________________________________________________________

Yhteenveto: Ihan hyvä aloituspakkaus, jonka mukana tuleva meikkipussi on kätevä tuotteiden säilytyksessä. Original oli kahdesta meikkipohjasta oma suosikkini, aika paljolti jo senkin vuoksi että sävy oli sopivampi. Tuotteet ovat tarpeeksi riittoisia ja kerrostamalla saa aina lisää pigmenttiä/peittävyyttä. Mikään tuote ei ole turha, vaan kaikille löytyy jotain käyttöä.
 Alennetulla hinnalla hinta-laatusuhde oli hyvin kohdillaan ja aloittelevalle mineraalimeikkipohjan käyttäjälle tämä olisikin ihan hyvä tutustumispakkaus. Mutta jos ensimmäistä kertaa mineraalimeikkipohjaa kokeileva haluaa päästä halvemmalla, niin kannattaa tutustua esim. Lily Lolon aloituspakkauksiin, jossa esim. Mineral Starter Collection aloituspakkaus maksaa noin 19€ ja se sisältää 3 eri sävyistä meikkipuuteria samplekoossa, viimeistelypuuterin ja Baby kabukisiveltimen. Tai sitten ostaa vain pelkät meikkipuuterit haluamissaan sävyissä samplekokoisina.

* * *
Onko teillä jakaa omia kokemuksia bareMineralsin tuotteista?

4 kommenttia

 1. Tuota sivellintä en osaisi minäkään käyttää mineraalimeikin levittämiseen, näyttää ihan poskipunasiveltimeltä. Prime Time on mua kiinnostanut, mutta taitaapa jäädä kokeilematta, koska ei se varmaan mullakaan toimisi, enkä viitsi maksaa siitä normihintaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prime time on kyllä aika tyyris hankinta jos se ei toimikaan. Riittoisa se tuntuu oleolevan, että pikkutuubista riittää hyvin useaan käyttökertaan :)

   Sivellin on kyllä mennyt poskipunien yms levittämiseen, ei sitä oikein osaa mineraalipohjaan käyttää :D

   Poista
 2. Baremineralssin tuotteet on ihan huippuja! :) Vitsi itekkin haluisin ton pakkauksen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Original pohja on kyllä lupaava ja Warmth moniköyttöpuuteri tosi pigmenttinen! :)
   Näitä pakkauksia näkyi Kicksin lisäksi myös Sokoksella ja ulkomaisissa nettikaupoissa on myös ollut, kuten Beautybayssa. :)

   Poista