21.9.2015

Melkein kuin Ed ja Al

Heräsin viime lauantaina jo viideltä - siis viideltä! Miten voi olla mahdollista että kerrankin kun saisi nukkua pitkään, niin tämä tyttö herää jo ennen kukonlaulun aikaa! Vai monelta se kukko yleensä alkaa laulamaan?
Vaikka kuinka pyörin-hyörin-pyörin ja yritin saada takaisin unenpäästä kiinni, niin en lopulta voinut kuin vain luovuttaa ja nousin jo ennen seitsemää ylös sängystä.

Entä mitä voisi tehdä aikaisin aamulla kahvin keiton lomassa? No lakata kynnet!


Pitkästä aikaa kaivoin esiin Diorin magnettikynsilakan, joka on mielestäni oikein passeli sävy syksyyn - etenkin viime perjantain sateista päivää ajatellen. Olin myös jokin aika sitten lukenut kynsienlaittovinkkejä, joissa neuvottiin kokeilemaan eri sävyä pikkurillin kynteen kuin mitä muissa kynsissä. Itse olen jostain syystä tottunut siihen, että tämä muista poikkeava kynsilakkaus on yleensä nimettömässä, joten vinkki meni sitten kokeiluun ja sipaisin kultaista sävyä tuohon kaikista pikkuisimpaan kynteen.

Jostais syystä kynnet toivat aika pian mieleen Fullmetal Alchemistin; Alin haarniskan ja Edwardin keltaiset hiukset. Voi tuota kultaista animeintoilun aikaa, johon olin nuorempana hurahtanut!

Ja hei, huomasitteko kuinka keskisormen kynsi on saanut osumaa? Onnistuin aina tökkimään jonkun kynsistäni magneettiin, yleensä kyllä peukalon mutta kyllähän sitä tulee muihinkin kynsiin tökättyä.


Käytetyt lakat olivat siis:

Dior Mystic Magnetics  - #802
Lumene Gel Effect - #41 Kultaa taivaalla

* * *
Kumpi kiinnitti huomion, kynnet vai lintusormus?

4 kommenttia

 1. Ihanat kynnet! Ja tuo sormus sopii mahtavasti kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Lintusormus on kyllä lemppareitani pienestä sormuskokoelmastani :D

   Poista
 2. Ed ja Al!!! Klikkasin kun kellot soi otsikon takia. Tosi hyvä maku sulla!

  VastaaPoista