8.9.2015

Nakuihon peiteaine

Joskus olisi vain fiksuinta olla lukematta blogeja. - ainakin jos omaa yhtä huonon itsehillinnän kuin minä. Ja jos on vielä ostolakossa, kuten minun pitäisi olla.
Joten joo, sorruin taas kosmetiikkashoppailuun ja tällä kertaa siitä voisi kiittää High & Light-blogin Hennaa.


Okei, olin jo jonkin aikaa katsellut sillä silmällä UD:n Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer peieainetta ja viimeistään Hennan kehut sai minutkin viimein sortumaan paljon kehuttuun tuotteeseenMutta eihän meikkipussistani edes löydy tällä hetkellä mitään peiteainetta jolla voisin saada kaikki finnit ja hormoninäpyt piiloon, joten eikö tämä ole sallittu ostos siinä vaiheessa? (Seliseli!)


Tällä kertaa otin riskin ja tilasin netistä mututuntumalla sävyn Light-Neutral. Fiksuna olisin matkustanut Tampereen Sokokselle kokeilemaan sen varmasti oikean sävyn, mutta päätin sitten olla tyhmempi ja tilata suoraan kotiin ilman mitään testailuja (älkää te muut siis ottako minusta esimerkkiä tässä asiassa!). Light-Warm olisi ollut myös ihan hyvä vaihtoehto, sillä ihoni on enemmän lämmin kuin kylmä, mutta pelkäsin sen olevan silti liian keltainen. Fair-Neutralia ei ostohetkellä ollut valikoimassa, mutta yleensä en olekaan se kaikista vaaleimmasta päästä oleva.
 Yllättäen Light-Neutral oli ihan sopiva, vaikkakin ranteen sisäpuolelle reippaammin kerrostettuna huomasi sävyn olevan ehkä liian punertava. Kasvoille levitettynä sävy taas sulautui jo paremmin, eikä ollut juuri erotettavissa - ei yhtään huonompi tuuri siis sävyn valinnassa, olisi voinut huonomminkin käydä!

Tummiin silmänalusiin peiteaine tuntui olevan hyvä, sillä se ei tee liian pakkeloitua vaikutelmaa, eikä keräänny juonteisiin vaikka kerrostaisikin. Näppyihin olisin toivonut ehkä enemmän peittävyyttä, vaikka kerrostamalla saakin enemmän näitä ihon pieniä virheitä piiloon. Jotkut näpyt peittyivät hyvin, mutta pahimpiin ei tunnu paksukaan kerros oikein auttavan - eli juuri niiihin joihin eniten sitä toivoin.
 Tykkään peiteaineen koostumuksesta, joka ei ole liian juokseva mutta ei turhan jähmeäkään. Ihan hyvän oloinen tuote siis, joka ei tee liian pakkeloidun näköistä ihoa. joten hyvillä mielin voin käyttää tätä loppuun asti.

* * *

Mikä on teidän lemppari peiteaine?
Otatteko tekin joskus riskejä ja tilaatte sävyjä kokeilematta ensin?
Vieläkö on UD-huumaa teillä ilmassa?

6 kommenttia

 1. Mäkin himoitsen tuota peiteainetta, mutta koitan vielä malttaa mieleni! :D
  Kyllä tilailen välillä sävyjä kokeilematta, jos tuote on halpa. Mitään kallimpaa meikkipohjan tuotetta en uskalla tilailla kokeilematta sävyä ja hyvä niin, sillä yleensä menee vähän mönkään sävyvalinta... Onneksi pääsen helposti kokeilemaan UD meikkien sävyjä. Toivottavasti merkki pääsisi pian muihinkin Sokoksiin myyntiin kuin Helsinkiin ja Tampereelle. Kysyntää olisi varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mua niin harmittaa ettei täällä ole UD'ta! No onneksi netistä sitten saa, mutta olisi kyllä kiva saada se silti tänne asti. :D
   Meikkipohjia en uskalla ilman testailuja hankkia, koska osaan ne valita väärin jo testailujen jälkeenkin.. :D Peitekynässä nyt ajattelin ettei siinä voisi ihan hirveästi mennä päin metsää.

   Poista
 2. Mun tekisi mieli tilata tuo samainen peitevoide, ja ehkäpä se lähteekin jossain vaiheessa tilaukseen :D Mua vaan pelottaa juurikin se, ettei mulla tällä hetkellä ole mahdollisuutta päästä testaamaan noita, vaan mun pitäisi myös tilata toi netistä ja arpoa sävy pelkkien nettikuvien perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpapeliä se oli kyllä minullakin...! :D
   Harmi ettet pääse testaamaan etukäteen noita sävyjä, mutta toivotaan että sävy osuisi kohdalleen jos tilaat myös!

   Poista
 3. Vitsi tuli nyt hirveä nettishoppailu himo.. :D Vaikuttaa tosi mielenkiintoselta toi peitevoide :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettishoppailu on niiiin paha siitä, kun se on niin helppoa ja kiusauksia on paljon enemmän! :D

   Poista