3.9.2015

Tangle Angel & Cherub

Eräänä päivänä hiuksiani harjatessa tuntui siltä, että aivan kuin luottoharjani Tangle Teezerin teho olisi vähentynyt! Se ei selvittänyt enää takkuja niin hyvin kuin ennen, sillä jouduin käyttämään enemmän väkivaltaa niiden selvittämiseksi kuin koskaan aiemmin. Toisaalta harjallani alkoi kyllä olemaan jo ikää useamman vuoden verran, sillä sain sen siskoltani suunnilleen niihin aikoihin kuin ne tulivat uutuutena Suomeen myyntiin. Ja olivathan ne harjan piikit jo hieman taipuneetkin käytössä enemmän linttaan.

Noh, ajattelin sitten että ehkä viimein olisi aika hankkia uutta harjaa Teezerin kaveriksi (en vielä henno siitä luopua!), jotta saisin edes ne kaikki pahimmat takut selvitettyä. Ensin meinasin valita uuden samanmoisen, mutta toisaalta halusin kokeilla jotain uuttakin. Muistin sitten Katan kirjoittaman blogipostauksen Tangle Teezerin tapaisesta Tangle Angelista, joten eihän siinä sitten kauaa mennyt kun menin sitten itsekin tilaamaan sellaiset Beautybaysta.


Itse tilasin Tangle Angelin violetin harjan Pop! Purple ja pienemmän Tangle Cherub harjan valkoisena Wow! White'na. Beautybayssa olivat Tangle Angelit tarjouksessa ja jos osti kaksi, niin edullisemman niistä sai vieläpä puoleen hintaan(!), joten päätin hyödyntää tarjouksen - etenkin kun en oikein osannut päättää olisinko ottanut Angelin vai Cherubin. Cherub sopii lapsille tai miksei vaikka aikuisille esim. matkoja varten tai käsilaukkuun pienen kokonsa ansiosta.


Ensimmäistä kertaa kun näin kuvat Tangle Angelista, en uskonut että sen ulkonäkö miellyttäisi omaa silmää ja ajattelinkin heti, etten tule hankkineeksi koko harjaa itselleni. Mutta niin vain se mieli alkoi muuttumaan ja pikkuhiljaa aloinkin tykkäämään noista hauskoista enkelinsiivistä, joita sai vieläpä useissa eri väreissä - oikein tuli päättämisen vaikeus, että minkä väriset harjat valitsisi!

Jos verrataan harjoja Tangle Teezereihin, niin nämä Tangle Angelit poikkeavat sillä, että ne kestävät lämpöä ja niissä on varsi, jonka vuoksi ne sopivat paremmin käteen. Tangle Teezerin käyttö kun voi olla hieman kömpelömpää joillekin, kun sormet pitää kiertää koko harjan ympärille. Tangle Angelin saa myös asetettua pystyyn vaikka koristeeksi pöydän päälle, onhan sen ulkoasu kuitenkin näyttävämpi kuin Teezerin.
Myös tämä harjaa hiukset hellävaraisesti, muttei kuitenkaan niin hellästi kuin Tangle Teezer. Toisaalta taas itse pidin siitä ominaisuudesta ehkä enemmän, kun pienemmätkin takut sai selvitettyä näillä napakammin.

Kokovertailuksi: Tangle Cherub & Tangle Teezer Compact Styler

Sattumalta näin näitä myynnissä myös Jyväskylän Rödissä kun kävelin siitä ohitse. En kerennyt kuin nopeasti vilkaisemaan hintalappia, mutta jos oikein katsoin niin hintaeroa ei tainnut olla kuin ehkä vain parin euron verran Beautybayhin verrattuna (korjatkaa siis jos olen väärässä!).

* * *
Mikä/mitkä Tangle(t) teiltä löytyy, Teezer vai Angel vai jokin ihan muu?
Vai kyllästyttääkö nämä Tangle harjat jo?

14 kommenttia

 1. Onpas jännän näköinen harja! Itse tykkään eniten perinteisestä lapioharjasta, vaikka ei Tangle Teezerkään nyt huono ollut. Laukussa sitten kulkee mukana Sephoran oman merkin kultainen miniharja, jossa on sekä piikit että luonnonharjasta, se on myös hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä ja oikeastaan aika ihana kun pidempään on katsellut! :D
   Ja äh, mäki haluan Sephoran tuotteita! Ja vielä kultainen harja niin kyllä kiitos! Tangle Angeleissakin oli kyllä kultainen harja, mutta se ei kolahtanut niin hyvin kuin tuo violetti... :D

   Poista
 2. Mä olen viime aikoina käyttänyt usein Wet Brushia Tangle Teezerin sijaan, koska varsi on vaan kätevämpi. Ensivilkauksella enkelisiipiharja on jopa vähän mauton, mutta oikeastaan just sopivan erikoinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, varsi vaan on kätevämpi!
   Mäki aattelin eka että nuo enkelisiivet on mauttomat, mutta nyt sitten tykkäänkin :D Etenkin valkoisessa harjassa ne sopii hyvin

   Poista
 3. Mulla on monta Tangle Teezeriä, mutta tuollaisia "siipiversiota" en olekaan nähnyt. Aika veikeitä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikeitä joo ja vähän mautonkin, mutta silti jotenkin vain niin siisti :D

   Poista
 4. Katan blogista mäkin luin ensimmäisen kerran noista Tangle Angeleistä ja nyt tämän sun postauksen jälkeen tekee entistä enemmän mieli saada tuollainen itsellekin :D Multa löytyy noista se Aqua Splash versio ja oon tykännyt siitä ihan hirmuisesti, paras harja mitä oon koskaan testannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aqua Splash olisi kyllä kans kätevä, sitä en olekaan koskaan testannut! :D

   Poista
 5. Mistä saa Late Lammas Compact Stylereita?! Pakko saada! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokoksella on ainakin joskus ollut ja näyttäisi olevan myös pretty.fi:ssä.

   Late Lammas on paras! :D

   Poista
 6. Ihanaa, joku muukin on tykästynyt Tangle Angeliin! :)
  Molemmat löytyy, Angel kotoa ja Teezer matkapussukasta! Mä tykkään Tangle Angelin ulkomuodosta tosi paljon, se vaan on niin söpö ja tyttömäinen! Tuo liila on upean värinen. Pidän myös enemmän siitä, että Angel tekee nopeammin takuista selvää. Koiralle pitäisi vielä hommata se Pet Angel :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu että Angel tekee nopeammin takuista selvää, varmaan siksi kun se ei ole kuitenkaan niin hellävarainen kuin Teezer?
   Ne Pet Angelit näyttävät sööteiltä! :)

   Poista
 7. Vähänkö mageen näköisiä :D mä en ookkaan aikaisemmin vielä missään nähnyt tuommoisia harjoja mutta vaikuttaa kivoilta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ollut ennen kuin Kata kirjoitti omastaan. :D Violetti harja on ollut kovassa käytössä!

   Poista