12.10.2015

Branwen's Feather & Lady Muck

Lokakuun ekalla viikolla ilahduin siitä, että Cadyshopin pop up-myymälä oli jälleen ilmestynyt tänne Jyväskylään! Samainen pieni kauneuskioski oli ollut myös vuosi sitten täällä päin, josta hankin ihka ensimmäisen Butter London kynsilakkani ja se onkin aika vahvasti yksi suosikeistani koko kynsilakkakokoelmastani.

Totta kai myös tänä vuonna oli pakko käydä kurkistamassa olisiko näitä eläinkokeettomia kynsilakkoja vielä tarjolla - ja kyllähän niitä oli! Tällä kertaa ne olivat myös halvempia kuin viime kerralla, sillä niitä sai 2 kpl 10€! Tarjoushaukkana en voinut olla hyödyntämättä tuota tarjousta, vaan valitsin kaksi syksyistä sävyä.

(Hankin myös yhden Jurliquen tuotteen kynsilakkojen lisäksi josta on tarkoitus myös kirjoittaa blogipostaus myöhemmin!)


Lady Muck - Vaalea siniharmaa, jossa on myös helmiäistä. Tästä tulee mieleen harmaat pilvet ja sadepäivät, ehkä vähäsen myös lastenkirjojen söpöt norsut. Kynsillä helmiäinen ei paljoa erotu kuin vain lähempää katselulla, mutta se ei oikeastaan haittaa sillä sävy on oikeastaan aika söötti.

Branwen's Feather - Tumma musta-violetti lakka, joka näyttää pullossa aivan upealta. Kynsillä se näyttää hyvin tummalta violetilta, lähes mustalta ja violetti tulee enemmän esiin suorassa valossa. Syksyyn ja etenkin näin lokakuussa halloweenin aikoilla ihan loistava vamppisävy. Tästä tulee hieman mieleen Wet N' Wildin lakka sävyssä Night Prowl.

Ja niin ne huonot kynsikuvat pitää tietenkin lisätä;

Branwen's Feather

Lady Muck

________

Ovatko Butter Londonin lakat tuttuja?

2 kommenttia

  1. Ei ole tuttuja, olen kyllä niitä katsellut. Tuo tummempi lakka on sävyltään sellainen, jollaisen haluaisin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Branwen's Feather on kyllä kiva! :) Sopii niin passelisti tähän vuodenaikaan kun Halloweenikin lähestyy :)

      Poista