16.10.2015

Feline

Kerrankin voin esitellä täällä blogissa jotain uutuutta! Useimmiten olen se jonon viimeinen joka hankkii ne uudet kosmetiikkatuotteet - eli suunnilleen silloin kun muut ovat jo kyllästyneet niihin ja katseet ovat siirtyneet seuraavaan tulokkaaseen

Tällä kertaa tämä uutuustuote joka kosmetiikkahyllyillä on näkynyt on L'Oréalin uusin ripsiväri, Volume Million Lashes Féline.


Äitini aina kehuu kovasti näitä Lorkun ripsareita, etenkin violettia So Cotourea. Muutenkin olen lukenut paljon kehuja näistä maskaroista, joten odotin melko paljon tältä uutuudelta.

Pidän kovasti maskaran pakkauksesta, jossa vihreän ja kullan yhdistelmä vain toimii. Tai noh, kulta on aina vedonnut minuun ja jostain syystä olen viime aikoina tykästynyt kovasti vihreään (etenkin kynsilakkojen sävyjen suhteen olen huomannut tämän...).

Ripsiväriharja on kuminen ja kaareva, jolla Feline lupaa tulevan tuuheat ja taivutetut ripset. Sellaiset ripset ovatkin aina tervetulleita tälle hentoripselle - etenkin ne taivutetut sillä olen nykyään tosi laiska käyttämään ripsientaivutinta. Itse asiassa en ole koskenut koko vempaimeen (voiko sitä sanoa edes vempaimeksi? vai väline?) tänä vuonna ollenkaan!


No entäs se lopputulos sitten?

Ripsistä tuli kaarevat, mutta tuuheutta ei sitten tullutkaan, sillä valitettavasti Feline liimasi ripseni enemmän yhteen kuin erotteli niitä. Sääli, sillä olin nähnyt kuvia kuinka nätit ripset Feline oli muille tehnyt. Minulla se ei toiminut ihan odotusten mukaisesti.
 Mutta hämmästyin sitä kuinka alaripset tulivat tällä esille, sillä yleensä ne vain klimppaantuvat yhteen kun niihin levittää ripsarimassaa. Feline taas toi ne selvästi esiin ja yhtäkkiä alaripset näyttivät paljon pidemmiltä!

Kiitosta ripsari saa kyllä siitä, kuinka ripsistä tulee kaarevat ja näkyvämmät. Se myös lähtee helposti meikinpoiston yhteydessä ja pysyy ripsissä koko päivän varisematta. Myös alaripset tulevat kivalle esille. Lopputulos ei ole täydellinen ja sellainen jota ripsarilta täysin vaadin, mutta menettelee. Pitäisi ensi kerralla kokeilla vaikka jotain muuta Volume Million Lashesia, jotta saisin enemmän tuuheutta ripsiini.


________________

Löytyykö teiltä Feline tai joku muu Volume Million Lashes?

2 kommenttia

 1. Onko tuolla taustalla...Blacksad? (0.0)
  jos on, niin feline-ripsiväri sopii taustaan!! Ripsiväri näyttää ripsissäsi kovin miellyttävältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoit ihan oikein sillä Blacksad se siellä taustalla tosiaan on! :)
   Ja kiitos!

   Poista