29.10.2015

Fresh & Soothing

Testailut deodoranttien maailmassa jatkuu. Tietysti olisi fiksua ostaa aina uudestaan se johon eniten luottaa, mutta silti sitä yrittää löytää aina vain jotain parempaa - ja parasta tietysti olisi, jos löytäisi sen vielä edullisempaan hintaan.

Tällä kertaa käytössäni on kaksi eri tuotetta, joita käytän eri tilanteita varten.


Herbina Fresh alumiinittomassa ja biohajoavassa deodorantissa on luomulumpeen uutetta ja luomuruusuvettä. Jostain syystä aika imeläkin tuoksu toi itselle mieleen vihreän omenan - välillä jopa omenasiiderin - mutta itse asiassa huomasin pitäväni sen tuoksusta. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan ole täydellinen, sillä jossain vaiheessa päivää - yleensä joko iltapäivästä tai illasta - kainaloissa ei tuoksu enää itse dödö, vaan kainalot ovat tunkkaiset ja epämiellyttävän hajuiset. Eli juuri se haju jota yritti alunperin vältellä deodorantin avustuksella. Etenkään kunnon hikitreeneissä tämä ei ole ollut kovin hyvä hajukarkoittajana, mutta silti parempi tällä kuin ilman mitään dödöä.


Marks & Spencerin Soothing Aloe Vera & Mint antiperspirantissa on raikas tuoksu ja se ei tule niin pistävästi esille mitä Herbinan dödössä. Siitä onkin jo jonkin aikaa kun viimeksi olen aniperspiranttia käyttänyt ja kun näitä M&S:iä on kehuttu, niin ajattelin sitten itsekin testata että mistä oikein höpistään. Ja hei, tämähän toimii! M&S on pitänyt kainalot kuivina ja pahan hajun poissa, eikä sitä ole tarvinnut lisätä päivän aikana. Treeneissä epämiellyttävä haju pysyi myös poissa. Kainalot eivät pysyneet treenatessa 100% kuivina (pystyykö sihen edes mikään antiperspirantti kovemmassa treenissä?), mutta silti kuivempina kuin Herbinalla - tai no sen toivoin olevan jo ihan itsestään selvyys, sillä pelkkä deodoranttihan ei estä itse hikoilua.
Siitä onkin aikaa kun olen ollut näin ihastunut antiperspirantiin. Ja koska kyseessä on antiperspirantti, niin tämä sisältää paljon mediassakin spekuloitua alumiinia - näin tiedoksi kyseistä ainesosaa vältteleville. Itse ajattelin hankkia pitkästä aikaa antiperspirantin jotta kainaloni pysyisivät nimenomaan kuivina. On aika kiusallista olla ihmisten ilmoilla märät hikiläntit paidassa loistaen, etenkin nyt kun joutuu jo harrastamaan kerrospukeutumista niin läntit kainaloissa on lähes taattu.

________

Mihin dödöön luotatte?
Ovatko nämä kaksi teille tuttuja?

Lähetä kommentti