22.10.2015

Hiuksille Pariisia, New Yorkia ja Lontoota - näkymättömästi!

Kulutan hiuksiini aika paljon kuivashampoota ja senpä vuoksi en enää osaa olla ilman sitä. Se on syrjäyttänyt jopa hiuslakan käytön - jos hiuslakka pääsee loppumaan, en saata ostaa sitä heti vaan vasta vähän ajan päästä, kun taas kuivashampoota on pakko hakea ja mieluiten jo ennen sen loppumista!

Joten kun minule tarjottiin mahdollisuutta kokeilla COLAB kuivashampoita, niin en millään voinut sanoa tuolle tarjoukselle ei.

COLAB-tuotesarjan takana on A MODEL RECOMMENDS-blogin brittimalli Ruth Crilly tiimeineen. Kuivashampoita on saatavilla viidessä eri tuoksuvaihtoehdossa, jotka ovat Lontoo, New York, Pariisi, Tokio ja Rio ja jokaisesta tuoksuvaihtoehdosta löytyy sekä Sheer & Invisible että tuuheuttava Extreme Volume kuivashampooversiot.

Itse sain testiin seuraavat putilot:

Sheer & Invisible New York (200ml) - omenaa, melonia ja ripaus meripihkaa
Sheer & Invisible London (50ml) - bergamottia, myskiä ja magnoliankukkaa
Extreme Volume Paris (200ml) - jasmiinia, ruusua ja ripaus patsulia


Sheer & Invisible kuivashampoot lupaavat samaa mitä monet muutkin vastaavat tuotteet muilta valmistajilta, eli ylimääräisen päivän hiustenpesujen väliin poistamalla rasvaisuutta hiuksista ja hiuspohjasta. Tuotteet antavat hiuksille myös pitoa ja vähentävät sähköisyyttä sen lisäksi että hiukset tuntuvat puhtailta ja tuoksuvat raikkailta. Näiden lisäksi COLAB kuivashampoiden pitäisi olla näkymättömiä, joten niiden pitäisi sopia hyvin myös tummille hiuksille. Omat vaaleanruskeat hiukseni ovat joskus aika haasteelliset kuivashampoille, sillä kampaajakin joutui kerran miksaamaan tavallista valkoista kuivashampoota ruskeille hiuksille tarkoitetun kuivashampoon kanssa, jotta se ei olisi erottunut hiuksista. Pelkkä ruskeatukkaisten kuivashampoo kun oli liian tumma ja tavallinen liian valkoinen. Huomaamaton kuivashampoo tälle hiuspehkolle on siis oikein tervetullut!

Extreme Volume kuivashampoot taas antavat enemmän rakennetta ja volyymiä kuin Sheer & Invisiblet.

Extreme Volume Paris - Tuuheutti hiuksia hyvin, jopa sitä likaista ja tuoksu on hyvin kukkainen. Itse pidän harvoin kukkaistuoksuista - etenkin ruusun -, joten tässä tuoksu hieman tökki. Tällä voi tyvi tulla valkoiseksi jos kuivashampoota innostuu suihkimaan liikaa samaan kohtaan, mutta se katoaa pois hieromalla hiuksia. Pidän kuitenkin siitä kuinka hiukset saivat sopivasti volyymiä ja onhan pullo aika söpön pinkki.

Sheer & Invisible New York - Ihana makean hedelmän tuoksu ja mielestäni tässä oli paras tuoksu näistä kolmesta vaihtoehdosta. Tämä ei tuo samanlailla tuuheutta ja rakennetta hiuksiin mitä Extreme Volume, mutta tämän tarkoitus onkin ainoastaan poistaa rasvaisuutta ja tehdä hiuksista puhtaamman tuntuiset. Mutta parasta on, että tuote on oikeasti näkymätön! Vaikka samaan osioon suihkin kuivashampoota normaalia reippaammin, niin hiuksiin ei jäänyt valkoista! Hiukset eivät myöskään tuntuneet eikä näyttäneet kovin rasvaisilta.

Sheer & Invisible London - Taas kerran tuoksu, joka tuo jotnkin tutun asian mieleen muttei vain saa yhdistettyä että mihin. Johtuisikohan se tuosta myskistä? Poikakaveri taas haistoi heti että olin suihkutellut jotain bergamotin tuoksuista hiuksiin...! Tämä toimi yhtä hyvin kuin New York, eli oli oikeasti näkymätön ja teki hiuksista puhtaamman tuntuiset. Matkakoko on kätevä ottaa vaikka reissuun mukaan.


Yhteenvetona voisin sanoa olevani tyytyväinen näistä jokaiseen ja ensimmäisenä ajattelin näiden olevan vaihtoehto Batistelle - jotkut Batistet kun jättävät tyven minulla toisinaan valkoiseksi.. Voisin kuvitella hankkivani näiden jälkeen ainakin New Yorkia Extreme Volume-versiona, sillä tykkään saada myös tuuheutta hiuksiin ja tässä sen tuoksu oli mieluisin. Tuoksut ovatkin näissä kuivashampoissa voimakkaat ja jäävät myös hiuksiin, joten se kannattaa pitää mielessä jos ei halua käyttää voimakkaasti hajustettuja tuotteita.

COLABia myydään mm. Sokoksissa, Emotioneissa, Anttiloissa (siellä tarjoushaukkasilmäni näki nämä keskiviikkona tarjouksessa!) ja Carlsonilla.

_____________

Ovatko COLABit tuttuja?

*Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

2 kommenttia

 1. Multa löytyy näistä Sheer & Invisible Tokyo, joka olisi muuten ihan mahtava tuote, mutta tuoksu on vähän turhan voimakas ja pitkäkestoinen mun makuuni. Ei sillä, monet Batistenkin kuivashampoot jättävät hiuksiin pitkäkestoisen tuoksun, mutta ne ovat silti selkeästi "miedompia" kuin tuon Tokyon tuoksu. Iso plussa siitä näkymättömyydestä! Itselläkin puskee taas tumma tyvikasvu ikävästi tuolta ja kuivashampoota saa aika paljon työstää, ettei se valkoinen väri näy sieltä. Tosi kiva postaus, oli kiva kuulla sun mielipiteitä näistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä aikas voimakas tuoksu! Batisten tuoksut ovat kyllä miedompia kuin näissä CoLabin. Londonia kun laitoin kylpyhuoneessa niin poikkis haistoi sen toisesta huoneesta asti. :D
   Kiva kuulla että tykkäsit! :)

   Poista