19.10.2015

I Love Me-messuhaalintaa

Täällä olisi yksi selviytyjä I love me-messuilta!

Ensimmäistä kertaa minäkin pääsin messuille paikan päälle, kun voitin lipun sinne Neiti Minttukihara-blogin arvonnasta. Onneksi messuille ei tarvinnut lähteä yksin, sillä poikakaveri oli mukanani - ja nimenomaan hän halusi sinne, eikä minun tarvinnut sentään raahata miesparkaa sinne väkisin.

Suuntasimme junalla Helsinkiin jo aikaisin lauantaiaamuna ja olimme perillä Messukeskuksessa siinä kymmenen paikkeilla. Yllättäen jo silloin oli kova tungos ja kuhina aulassa ja saimmekin hyvän aikaa jonotella sisäänpääsyä.
Messualeella suuntasimme heti kauneuspuolelle. Olisi ollut mukava päästä ilmaisiin pikameikkeihin ja -kampauksiin, mutten jaksanut jäädä jonottamaan niihin. Ainoastaan kävimme ilmaisessa hiuspohjatutkimuksessa, josta molemmat saimme tuomion kuivasta hiuspohjasta. Kuulemma melko yleinen virhe on pestä hiukset shampoolla jokaisen hikitreenin jälkeen vaikka pelkkä vesipesukin riittäisi, jos edellispäivänä on pessyt jo hiukset shampoolla.

Messuhaalinnat
________


Otimme jo heti ensimmäiseksi tavoitteeksi suunnata Everyday Mineralsin pisteelle, sillä halusin ehdottomasti haalia meikkipohjan kyseiseltä merkiltä testiin. Magicboks-blogin Majn avustuksella valitsimme semi-matte pohjan sävyssä light 2N, eli neutraali meikkipohja vaalealle mutta aavistuksen päivettyneelle iholle. Koska pisteellä ei siinä vaiheessa ollut kovin paljoa ruuhkaa, sipaistiin poskille vielä hieman poskipunaakin. Koska punan sävy oli niin ihanan näköinen kasvoilla, nappasin senkin sitten mukaani vaikka tiedän hyvin, että poskipunia on jo ihan tarpeeksi entuudestaan meikkipussissani - mutta kun se oli niin ihana! Poskipuna on korallinpinkki Primrose, jonka sävyä ei nyt tässä postauksessa näy mutta lupaan näyttää swatchin siiä vielä jossain välissä!

Samalta pisteeltä nappasin mukaan myös greipin tuoksuisen Hurraw! huulirasvan. Näitä olisi saanut 3 kpl 10€, mutta pihistin ja valitsinkin vain yhden jolloin sen hinnaksi tuli 4€.


Poikakaverin kanssa innostuttiin näistä Florascentin Apothecary-tuoksuista. Tuoksut eivät ole monimutkaisia yhdistelmiä kuin mihin yleensä on tottunut tuoksuhyllyillä törmäämään, vaan jokainen tuoksu edustaa jotain tiettyä tuoksua, kuten vaikka jasmiini ja ruusu ja jota voi käyttää oko yksinään tai yhdistelemällä 2-3 muun tuoksun kanssa. Minä nappasin mukaan bergamotin ja poikakaverikin valitsi itselleen tonkapavun tuoksuisen.
Florascentin mukaan tonkapapu sopii hyvin sydän- ja pohjatuoksuksi yhdistettynä esim. vaniljaan, santelipuuhun ja patsouliin. Myös mandariini ja ruusu tuovat kuulemma kivan yhdistelmän. Bergamotti taas on hyvä ensituoksuksi ja sopii hyvin muiden sitrustuoksujen kanssa, kuin myös jasmiinin ja ruusun.
Jos tuoksut eivät nappaa iholla, niin näitä voi toki käyttää vaikkapa huonetuoksuna.

Toinenkin huulirasva lähti mukaan: piparmintun tuoksuinen Naked Lips. Tällä ei ollut hintaa kuin vain 1€!

Messujen jälkeen...
_____________________


Emme viettäneet koko päivää messuilla, vaan lähdimme sieltä hyvissä ajoin keskustaan kiertelemään muita kauppoja. Ensimmäisenä suuntasimme suoraan Lushin liikkeeseen, sillä en ole koskaan ennen käynyt sielläkään ja nettitilausta en ole viitsinyt tehdä ennen kuin olen päässyt paikan päälle tuoksuttelemaan näitä paljon kehuttuja tuotteita. Liikehän oli tietysti oikea saippua- ja hemmottelutaivas, jonne olisi halunnut jäädä pidemmäksikin aikaa haistelemaan tuotteita! Vaikka mieli olisi tehnyt tyhjentää koko liike, ostin sieltä loppujen lopuksi ihanan raikkaan Outback Mate palasaippuan, joka piristää jo ihastuttavan turkoosilla värillään ja siinä on piparminttua, sitruunaruohoa ja eucalyptusta. Myös jalat saivat omat hemmottelutuotteet kun ostin Volcano-jalkanaamion ja hohkakiveä sisältävän Pumice Power-jalkasaippuan. Nämä tulivat sunnuntaina todella tarpeeseen kaikesta siitä messupäivän kävelystä! Jalkatuotteista kirjoitan myöhemmin vielä lisää myöhemmin kokeilujen pohjalta.
Poikakaverista taisi tulla myös pieni Lush-fani, sillä hän innostui haistelemaan lähes jokaisen tuotteen kaupassa läpi...

_______

Kävittekö messuilla?

6 kommenttia

 1. Rohkea poikaystävä, koska halusi messuille mukaan. Omani kyllästyisi viidessä minuutissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no sunnuntaina hän kerskuili kuinka aikoo ensi vuonnakin mennä sinne, joten en tiedä kumpi tässä sitten oli enemmän innoissaan messuista, minä vai hän.... :D

   Poista
 2. Kyllä meni lippu nyt ihan oikeaan osoitteeseen :) Mä kävin Everyday Mineralsilta vain Flat Top -siveltimen, mutta se vaikuttaa huipulta! Oli kyllä aivan ihanat messut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne siveltimet vaikutti hyviltä ja kiinnostavilta, mutten raaskinut niitä ostaa :D Ehkä vielä jossain vaiheessa!

   Messut oli kyllä tosi kivat!

   Poista
 3. Kivoja juttuja oot löytänyt! Mä en jaksanut lähteä messuille, kun nyt on ollut menoa joka viikonloppu niin halusin vain olla kotona. Ensi vuonna sitten!
  Mun pitäisi myös tutustua Lushiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on hyvä rentoutua ihan kotosalla, messuilla kun oli aikamoinen tungos! :)
   Lushilla on aivan ihania tuotteita, ne tuoksut saippuoissa on jotain niin herkkua!

   Poista