14.10.2015

Punoitus kuriin!

Tämä vuosi ei ole tuntunut kovin helpolta ihonhoidon suhteen; alkuvuodesta kärsin ihon kuivuudesta, jonka jälkeen aloin sitten keväällä kärsimään ihon rasvaisuudesta. Kesäkään ei mennyt ihan helposti, sillä silloin aloin jostain syystä kärsimään nokkosihottumasta, jonka kutisevat paukamat meinasivat viedä ainakin järjen jos ei terveyttä.

Nyt syksyllä ihoni taas on ollut paloauton punainen kun ensimmäiset kylmät kelit saapuivat, etenkin aina silloin kun tulen takaisin kotiin. Yksi syy naaman punoitukseen voi toki olla se, että vietän päivät tällä hetkellä 8 tuntia putkeen ulkona (pakkanen, kylmyys, sade, aurinko, lämpötilan vaihtelut), jonka jälkeen hyppään autoon jossa pöhöttimet puhaltavat sitten täysiä aamun jäljiltä. Kotonakaan ei oikein kerkeä aina levähtämään kun saatan paukata ruoan jälkeen treeneihin, jossa naama pääsee lisää kuumottamaan ja punoittamaan.

Punainen naama on silti häirinnyt itseäni sen verran viime viikkoina, että minun oli pakko hankkia siihen jotain avuksi. Ja niinhän minä sitten hankin:


Jurlique Calendula Redness Rescue Calming Mist kasvosuihke on tarkoitettu punoituksesta kärsivälle herkälle iholle, sillä sen tarkoitus on rauhoittaa, hoitaa ja tasapainottaa ihoa. Se sisältää patentoitua Comfort Complex-yhdistettä ja kehäkukkauutetta.

En ollut koskaan ennen käyttänyt Jurliquen tuotteita, ainoastaan vain lukenut niistä hyvää. Ei minun budjettini edes riittäisi kyseisen merkin tuotteisiin, sillä tämänkin kasvosuihkeen ostin kuun alussa Candyshopin pop up-myymälästä, jossa suihke maksoi "vain" 18€. Alennettukin hinta kirpaisi jopa tarjoushaukan luonnettanikin hieman, vaikka normaalisti tämän hinta pyörii siinä 30-40€ paikkeilla. Joten oletettavasti odotukset oli kovat näin tyyriistä tuotteesta - Jurliquen tuotteet kun kuulemma ovat oikein selektiivistä luonnonkosmetiikkaa.


Suihke imeytyy hyvin ihoon, jonka vuoksi se on miellyttävä käyttää. Se tuntuu myös hieman viilentävältä kuumottavilla ja ei-kuumottavillakin poskipäillä. Suihke tuntuu myös oikeasti auttavan punaisuuteen, riippuen tietenkin punoituksen asteesta. Paloauton punaiseen ihoon suihke ei tunnu ainakaan heti vaikuttavan, vaan punoitus jatkuu pari tuntia siitä huolimatta kuinka paljon tuotetta suihkuttaisi naamalle. Sen sijaan lievempiin punoituksiin suihke tuo ensiavun. Ja aivan kuin ihon punoitus olisi hieman rauhoittunut tämän käytön jälkeen, sillä en ole enää kovin usein tullut takaisin kotiin posket kuumina ja punaisina kuin punaviinipullollisen jälkeen.

Suihkeesta tuntuu todella olevan siis apua ja koen sen miellyttäväksi käyttää. Tässä vaiheessa en silti osaa vielä sanoa että hankkisinko sitä toiste ainakaan sen normaalihinnalla. Katsotaan kuinka pitkäksi aikaa 100ml pullo oikein kestää!

___________________

Kärsittekö punoittavista kasvoista?
Ovatko Jurliquen tuotteet tuttuja?

2 kommenttia

  1. Jurliquella on muitakin kivoja suihkeita, joita haluaisin kokeilla. Vaikka se epäpuhtaan ihon sitrustuoksuinen suihke kuulostaa niin hyvältä. Muutenkin tykkään suihkutettavista tuotteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää suihkutettavat on kyllä näppäriä siitä kun saa nopeasti laitettua kasvoille :D ja oi, sitrustuoksuinen kelpaisi minullekin!

      Poista