7.10.2015

Viimeinen yksisarvinen

Lähes joka tyttö haaveilee siitä omasta yksisarvisesta.

Ajattelin aina etten minä ainakaan tarvitse sateenkaaren päässä laukkaavaa yksisarvista tai mitään muuta siihen liittyvää - kunnes tyhmänä menin vilkaisemaan Shiro Cosmeticsin syyskuun Color of the Month-tuotetta, joka sillä kertaa oli korostuspuuteri. Ja vieläpä yksisarvinen.

Nähtävästi olin väärässä, sillä koin itsekin yllättäen tarvetta tälle satumaiselle olennolle.


The Last Unicorn korostuspuuteri on kuin hohtavan kimaltelevaa hopeaa, joka taittaa aavistuksen laventelin sävyyn. Jostain syystä itselle tulee sävystä mieleen enemmän mieleen kaikki scifiin ja discoon liittyvä, joiden kombo taas tuo mieleen Mighty Booshin electromaiset kappaleet ja ja ja....!

TLU on myös ensimmäinen kasvotuote, joka on koskaan voittanut CotM-äänestyksen. Yleensä ne ovat olleet luomivärejä ja ani harvoin myös huulikiiltoja, joten jo senkin vuoksi koin pakonomaisen tarpeen saada ihka ensimmäisen cotm-kasvotuotteen. Hieman hölmöä ehkä, mutta kai minussa on jokin piilevä keräilijän luonne - minun keräilyni ei vain liity pullonkorkkeihin tai postimerkkeihin, kuten lapsena.

Häivytetty ja täysin peittävä

Eniten pelkäsin sitä ettei puuteri sopisi minulle ollenkaan sen erikoisen sävyn vuoksi. Tarkoituksenani on jo jonkin aikaa ollut hankkia jokin ihanan lämmin ja enemmän shamppanjan sävyinen korostuspuuteri, kuten vaikka the Balmin Mary-Lou Manizer, mutta jokin tässä yksisarvisen uniikissa sävyssä kiehtoi. Ja ainahan sitä voi käyttää sitten luomivärinäkin (purkissa lukee että se on eye-safe eli silmille sopiva).

Sävy ei kuitenkaan ole liian erikoinen kasvoilla, riippuen tietysti kuinka paljon sitä innostuu sutimaan. Lopputulos on aika kimalteinen (kerran niitä varisi levityksessä kummasti myös nenänkin alle!) ja en voinut olla miettimättä, miten kivalta se voisi näyttää talvella aurinkoisena ja lumisena päivänä - olo olisi ihan kuin jääprinsessalla! Tai miksei peikollakin.

Ja onhan tuo purkin kuva nyt vain niin söötti!

____________

Fanitatteko yksisarvisia?

6 kommenttia

 1. Tällä merkillä on muistaakseni aika kivoja pakkauksia muutenkin, onhan tämäkin tosi mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ollut kivoja! :) tykkään kovasti etenkin this is halloween huulikiillon kuvasta näin TNBC-fanina :D

   Poista
 2. Etiketti on kyllä aivan todella suloinen! Tuo sävy ei ehkä ole eniten mieleeni, mutta purkki on <3

  VastaaPoista
 3. MÄ EN KESTÄ. Kaikki, siis ihan kaikki, missä on söpöjä asioita, kuten yksisarvisia, saa mun sydämen sulaan! <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, meillä jokaisella on omat heikkoutensa! :D

   Poista