1.11.2015

Herkullista, muttei silti syötäväksi tarkoitettu

Tajusin että blogissani on ollut aika paljon ollut esillä juuri Yves Rocherin suihkugeelejä - ties kuinka monta edellistäkin postausta peräkkäin on ollut juuri Yvesin saippuoita. Varmaan joku teistä jo pian miettii - tai on jo miettinyt - että enkö käytä mitään muita saippuoita.

Ja vastaus on että kyllä. Kyllä käytän myös muiden valmistajien saippuoita sillä osaavathan muutkin tehdä hyvän tuoksuisia yksilöitä, joita haluaa lotraamiseen asti länträtä suihkussa iholle.

(No joo okei, tälläkin hetkellä vakiokäytössä on juuri Yvesin saippua, koska se on odottanut laatikossa turhan kauan käyttöön pääsyä. Pakkohan sekin oli korkata joskus auki...)


Marks & Spenceriltä en voinut olla ostamatta Coconut & White Orchid suihkugeeliä kun törmäsin siihen ensimmäisen kerran, sillä se tuoksuu ihanasti kookokselle! Tämä kuuluu myös niihin harvoihin saippuoihin joihin törmää loikkivan pupun merkillä, joka edustaa siis eläinkokeetonta kosmetiikkaa. M&S:n omien sivujen mukaan suihkugeelin pitäisi olla myös vegaaneille sopiva(!). Täytyy myöntää, etten ensin ajatellut että M&S:ltä voisi löytyä kovin kiinnostavia kosmetiikkatuotteita kun se tuli Sokoksen yhteyteen, mutta olin väärässä. Esimerkkinä voisi mainita tämän saippuan lisäksi myös merkin antiperspirantin, josta olen hiljattain kertonut täällä.

I love... suihkugeeli Minty Choco Chip on puolestaan saatu blogin kautta testiin ja pirtsakan vihreä suihkugeeli todella tuoksuu ihan minttusuklaalle. Tai no itselle tulee ihan mieleen minttusuklaakaakao, joka on silti ihan yhtä herkullinen tuoksu - paha vain että tätä tuoksutellessa alkaa tehdä mieli suklaata!
I love...-tuotteita löytyy mm. Sokoksilta ja Stockmanneilta.


_________

Mitkä ovat teidän lempparituoksut saippuoissa?

* I love... Minty Choco Chip-suihkugeeli saatu blogin kautta testiin.

9 kommenttia

 1. Mulla on just käytössä tuo Minty Choco, ja onhan se ihana, niin raikas mutta silti makea :)

  VastaaPoista
 2. Minty Choco Chip:iä käyttäessä alkaa aina tehdä mieli Maraboun Minttukrokanttia :)

  VastaaPoista
 3. The Body Shopin mango! Ostin sitä 750ml jättilekan. Ehkä pienempikin olisi riittänyt sillä sitä on vielä melkein vuodenkin jälkeen yli puolet jäljellä :p

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa hyvältä tuo I love... suihkugeeli. Mulla vaihtelee lempparituoksu vuodenajan mukaan. Tällä hetkellä TBS:n argan on aika kovilla :)
  Pitäisi tutustua Mark & Spenceriin itsekin. Jostain syystä merkki on mennyt multa kokonaan ohi, vaikka tutustun mielellään uuteen eläinkokeettomaan kosmetiikkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. M&S:in tuotteet yllätti kyllä positiivisesti! :) Olisi mennyt tuotteet varmaan itseltäkin ohi jos ei olisi lukenut muiden blogeista kokemuksia niistä :D
   Vuodenaika on kyllä aika vahva vaikuttaja tuoksujen suhteen :)

   Poista
 5. M&S:n kosmetiikka on näin vegaaninäkökulmasta mielenkiintoista, ihan kivaa että on tullut helposti saataville todella edullisia juttuja. :) Essentialseihin en ole silti dödöä enempää tutustunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Ainahan se on parempi jos saa edullisesti tuotteita ja ei tarvitse pulittaa extraa siitä, että se sopii myös vegaanille. :)

   Poista