17.11.2015

Instagram-kuulumiset

Heissan! Kosmetiikasta riittäisi vaikka mitä höpöteltävää, mutta valitettavasti olen ollut viime aikoina aivan naatti - varmaan nämä pimeät ja sateiset päivät ovat vaikuttaneet mielialaan musertavasti ja kuvausolosuhteetkin ovat olleet tosi synkät. Yritin viime viikonloppunakin saada jostain aikaa kuvaamiseen, mutta jo päivällä oli synkkää ja pimeää niin, että kuvat olivat lähinnä vain epätarkkoja ja rakeisia.

Tällä kertaa mennään siis ihan muutamilla instagram-kuvilla:


Muutamia Halloween-meikkejä tuli kokeiltua lokakuussa, joista yksi oli tämä pääkallo. Täytyy myöntää että omat hermoni (ja taitoni) eivät kyllä kuulu ihan maskeerajalle, sillä en ole tarpeeksi pitkäjänteinen. Vaikkakin luotaan työntävin ajatus oli se millaisen meikkikerroksen joutuu myöhemmin pesemään pois...!
Mutta ihan hauskaa puuhaa silti! Ja ainahan halloweenin kunniaksi pitää hieman hassutella, eikös joo?


Kylmät kelit purevat herkästi sormenpäitä. Yhtenä päivänä menin kotiin sormet jäässä ja postinainen oli tipauttanut pehmeän paketin eteisen lattialle. Paketti oli äiditäni, joka oli neulonut nämä söötit pöllölapaset. En varmaan ole ainoa joka vannoo oman äitinsä olevan paras neuloja, mutta katsokaa nyt noita pöllöjä!

Viime viikolla sain äidiltä uuden paketin jossa oli Myyrä-joulukalenteri - aivan huippu!


Nivea oli järjestänyt kisan instagramissa ja arpaonni osui minun kohdalleni. Palkintona olivat siis nämä Smooth Caring-tuotteet, joista suihkusaippua on uutuustuote. Nämä tulevat todella tarpeeseen! Etenkin sääret ja reidet ovat olleet tosi kuivat, mutta unohdan aina rasvata ne....

Hävettää myös hieman tämä arpaonni joka on suosinut viime aikoina, kun voitin sen messulipunkin ja Lumenen arvonnassa yhden tuotteen, jonka annoin sitten äidilleni...!Yhtenä ikuisuusprojektina on ollut seinäkellon teko ja eräänä viikonloppuna päätin tehdä asialle vihdoin ja viimein jotain. Mutta kappas vain, eihän laatikoiden kätköistä löytynyt sitten ollenkaan maalia! Noh, päätin sitten olla kuin pahainenkin diy-ihminen ja otin avuksi sitten Konadin leimauslakan, hahaa! Toistaiseksi lakka on pysynyt paikoillaan, mutta eihän seinäkellon pinta muutenkaan ole jatkuvassa rasituksessa - ovathan ne viisaritkin hieman irti kellon pinnasta jotta ne ylipäänsä liikkuisivat.
(Viisareiden laitto ei muuten sujunutkaan itseltä ihan ongelmitta vaikka kaikki aina sanovat miten helppoa se on kun osat vain laitetaan paikoilleen...)


Kun treeneissä oli jalkapäivä, niin sen jälkeen oli aika hemmotella itseään jalkanaamiolla. Plus tajusin että tässähän on parasta ennen-päiväys jo joulukuussa., joten pakko jo senkin vuoksi käyttää ettei unohdu....!

___________

Minut löytää instagramista
@karmiinisuu

4 kommenttia

 1. Pimeys on kyllä ankeaa. Tosin nyt ulkona on lunta maassa, joten se vähän piristää synkkyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa täälläkin, täällä kun on ihan harmaata ja märkää :P

   Poista
 2. Ystäväni voitti I love me -messuilla kolmessa eri arvonnassa, siinä vasta tuuria! Älä siis toki tunne huonoa omatuntoa onnestasi, joku toinen on kuitenkin aina onnekkaampi :D Ps. aivan ihanat noi pöllölapaset, miten sun äiti osaakin..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh! Siinä on kyllä todellinen Hannu hanhi! :D

   Äiti kyllä osaa! :) saa aina mieluisat lapaset :D

   Poista