9.11.2015

Kotimaiset hiushankinnat

Vilkaintaanpas tällä kertaa viime aikoina hankkimiani hiustuotteita! Ensin meinasin tehdä jokaisesta omat postauksensa, mutta ehkä parempi laittaa kaikki vain yhteen ja samaan sillä niitä kuitenkin yhdistävät kaksi asiaa: hiukset ja kotimaisuus.


Viimeksi kun kävin kampaajalla leikkaamassa kuivia latvoja veks, ostin samalla uuden hoitoaineen Cutrinin ISM-tuotesarjasta; tuuheuttavan Volume hoitoaineen. En kuitenkaan heti korkannut hoitoainetta auki, sillä olihan jäljellä vielä käyttämääni Phc:n hoitsikkaa. Viime aikoina olen kuitenkin "hieman" hermostunut Phc:n tuuheuttavaan shampooseen ja hoitoaineeseen, jotka tuntuivat tekevän hiuksistani lähinnä sähköisen takkupesän, joten ostin Sokoksen hiusten hellimisviikoilta hoitoaineen kaveriksi myös saman sarjan shampoon.

ISM Volume shampoo ja hoitoaine sisältävät Arctic Active-yhdistettä, jonka erityiset ainesosat -arktinen mustikka ja ksylitoli - kostetuttavat, suojaavat ja ravitsevat hiuksia jättäen ne tuuhean ja vahvan tuntuisiksi. Mustikan ravitsevan siemenöljyn tarkoituksena on suojata hiuksia ulkoisilta rasituksilta, kun taas koivusokerin ja ksylitoliyhdisteiden tarkoituksena on palauttaa hiusten luonnollinen kosteustasapaino, vahvistaa hiuksia ja tehdä niistä kuohkeammat ja helposti käsiteltävät. Molemmat tuotteet sisältävät UVA- ja UVB-suojan!


Itseäni miellytti näissä purkeissa pirteä limenvihreä ulkoasu. Shampoon läpinäkyvä koostumus vaahtoaa hyvin jopa likaisessa tukassa ja ei tee hiuksista sellaista takkupesää mitä Phc sai aikaiseksi - mutta silti hiukset ovat toisinaan pöyhkeän takkuiset jopa hoitoaineen käytön jälkeen. Voi olla että nämä tuuheuttavat tuotteet eivät oikein sovi hiuksilleni kun ne tekevät hiuksista peikkomaist, vaikka tuo hoitoainekin valitsin yhdessä kampaajan kanssa. Valitettavasti en myös huomannut hiuksissani tuuheuttavaa lopputulosta, jos pientä takkukasaa ei oteta huomioon. Luultavasti ISM-sarjasta jokin muu sopisi paremmin hiuslaadulleni, kuten kosteuttava Moisture shampoo.

Minusta siis tuntui, että tarvitsin myös jonkinlaista hoitosuihketta selvittääkseni hiuksia. Koska Biozellin muotoilusuihke loppui viime kuussa ja tarvitsin myös lämpösuojaa jotta voisin välillä suoristaa raudalla hiuksiani, valitsin hoitosuihkeeksi kosteuttavan Four Reasonsin Moisture Mistin, joka sisältää UV-suojan lisäksi myös kaipaamani lämpösuojan. Hoitosuihkeessa on myös Aloe Veraa, jonka pitäisi kosteuttaa ja rauhoittaa sekä hiuksia että hiuspohjaa.


Four Reasonsia olen käyttänyt ennenkin esim. hopeashampoon muodossa silloin kun olin blondi ja muistan jo silloin, kuinka suihkussa jäi herkästi lukemaan purkissa olevia tekstejä, joiden alkuperä oli yleensä helppo tunnistaa.
Moisture Mist tuoksuu ihan kivalle ja jollekin makeahkolle. Se ei tee hiuksista likaisen näköistä lettipiiskaa ja auttoi kyllä takkukasan selvityksessä. En ole kauaa kerennyt suihketta käyttämään, mutta vaikuttaisi ihan hyvältä tuotteelta!

Vaikka ajattelin että pärjään hyvin ilman hiuslakkaa kun edellinen loppui, niin kyllä sitä silti vain tarvitsee tällaisille taipuisille hiuksille, jotka eivät yleensä tahdo millään pysyä paikoillaan. Ajattelin vaihteeksi kokeilla markettipuolelta ja päädyin Herbinan Gloss-tuotesarjan punaherukka hiuslakkaan, joka lupailee kiiltoa, hoitoa ja voimakkaan kiinnityksen. Lakka sisältää punaherukkauutetta ja B5-provitamiinia.
Itse toivon hiuslakalta sitä että se toisi kiiltoa hiuksiin ja tämä toi sitä ihan sopivasti. Pito on myös hyvä ja se ei tunnu liian tahmealta. Marjaisa tuoksu oli yllättävän kiva!

_________

Ovatko nämä teille tuttuja?
Vai suosittelisitteko jotain muuta kokeiluun?

2 kommenttia

 1. Tuo Four Reasonsin Moisture Mist on tuttu tuote ja pidin tosta kovasti :) Tykkään muutenkin tosi paljon Four Reasonsin tuotteista, joskus aiemmin suurin osa mun hiustenhoito- ja muotoilutuotteista oli nimenomaan Four Reasonsilta :D Noi Cutrinin shampoo ja hoitoainepurkit on aivan ihanan värisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Four Reasonsilla on kyllä ollut muitakin hyviä tuotteita mitä itsekin käyttänyt! :)
   Ja joo limenvihree on kivan pirtsakka kylppärissä! :D Ainakin hiustuotteiden muodossa ;D

   Poista