25.11.2015

Yksi kolmen edestä ja puhtaamman ihon puolesta

Voisi jo luulla että misellivedet jäisivät historiaan ja keksittäisiin jotain uutta ja vielä mullistavampaa niiden tilalle. Mutta ei, misellivedet ovat jääneet kosmetiikkahyllyille ja toisaalta ehkä hyvä niin. Minä kun olen joskus niin laiska, että saatan väsyneenä (ja jo pienten unien jälkeen kesken telkkarin katsomisen) putsata kasvoni ihan vain miselliveden voimin - vesipesu kun voi virkistää liikaa pienten torkkujen jälkeen, tiedättehän?

Kun edellinen misellivesi loppui, ajattelin ensin etten tarvitse uutta. Kai sitä nyt pärjää vain yhdellä putsarilla ja eikö sitä voisi hankkia maksimissaan pelkän kasvoveden jos siltä tuntuu?
No ei. Misellivesi lähti yhdeltä kauppareissulta mukaani, kun puolitoista viikkoa olin ilman sitä.

Tällä kertaa nappasin testiin Nivean Sensitive 3 in 1 miselliveden.


Ensin minun piti valita Herbinan misellivesi, jota kehutaan jo sen hyvän tuokun vuoksi, mutta jälleen kerran hinta ratkaisi kun Nivean tuotteet olivat -25% alennuksessa ja se tuli sitten halvemmaksi hankkia. Tarjoushaukka ei pääse niin vain eroon sulistaan.

Nivean misellivettä voi käyttää kasvojen lisäksi myös silmille ja koska tuote on herkkäihoisille suunnattu, sen pitäisi auttaa myös ihon punoitukseen, kireyteen ja kuivuuteen. Ja oi kyllä, nyt iho tykkää olla enemmän kireä ja punoittava kun talvi on tullut tänne.

Itseltäni ei löydy aiemmin kokemusta kuin vain yhdestä misellivedestä ja se on Yves Rocherin. Mutta Nivean ja Yves Rocherin misellivesissä on jo sen verran eroa, että niistä pystyy kertomaan muutakin kuin että ne tuoksuvat erilaiselle - Nivean misellivesi kun on hajusteeton.

Putsausteholtaan Nivea tuntui paremmalta; siinä missä Yves Rocherin misellivettä käyttäessä saattoi kulua 2-3 vanulapullista tuotetta, Niveassa kului 1-2 lapullista.
Toisaalta Nivean misellivesi ei tuntunut niin kosteuttavalta. Puhdistuksen jälkeen iho tuntui kyllä sileältä ja hieman kosteutetulta, mutta toisinaan olen joutunut turvautumaan rasvaan. Yves Rocherin miselliveden kanssa ei tarvinnut juuri kasvorasvoja lähteä lotraamaan puhdistuksen jälkeen, joten se varmaan voisi sopia paremmin hyvin kuivalle iholle.

Niveaan taisin tykästyä silti enemmän kuin Yves Rocheriin, vaikka sitäkin tykkäsin käyttää.


______

Kuuluuko misellivesi jo vakiokalustoosi?
Vai kuulutko niihin, joita misellivesi ei vain sytytä?

6 kommenttia

 1. Misellivedet on käytössä täälläkin lähes päivittäin :) Yleensä putsaan kasvot ensin jollain muulla ja viimeistelen puhdistuksen misellivedellä. Multa löytyy myös tuo samainen Nivean misellivesi ja oon kyllä tykännyt tosta todella paljon! Muistan kun aluksi ton saadessani ajattelin, että onkohan tällaiselle mitään käyttöä, mutta aika nopeasti tohon sitten ihastui ja misellivedet tulevat varmasti olemaan osa ihonpuhdistustani vielä pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki käytän misellivettä yleensä juurikin putsauksen viimeistelyyn :)
   Nivea kyllä vakuutti minutkin! :)

   Poista
 2. Mä en tykkää poistaa meikkiä millään minkä käyttöön tarvitsee vanulappuja. Niillä joutuu aina hankaamaan mm. silmiä niin paljon ettei tunnu kivalta. Öljyputsarit on parasta meikinpoistoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, joskus joutuu vanulapuilla hankaamaan etenkin silmämeikkiä pois niin, että se enemmänkin vain ärsyttää.
   Itse en oo käyttänyt kuin vain yhtä öljyputsaria, joka ei ihan sytyttänyt (mm. kirveli jos joutui silmiin). Ehkä pitäisi antaa vielä toinen mahdollisuus eri merkiltä. :P

   Poista
 3. Joo, misellivedet on käytössä. En todellakaan putsaisi niillä meikkiä, mutta käytän misellivettä mielelläni putsauksen kolmosvaiheessa ja aamuisin. Nivea odottaa korkkaamistaan, mutta vaikutti ihan hyvältä. Ei ainakaan haissut pahalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteen tuoksu vaikuttaa kyllä kummasti käyttömukavuuteen! :D

   Poista