26.12.2015

Hiljaisuuden päättyminen

Toivottavasti kaikilla on mennyt joulu hyvin ja toivottavasti olette saaneet myös paljon lahjoja! Minun jouluni on mennyt rauhallisesti ja perheen kanssa viettäen melko epäjouluisesti (kuten katsomalla Video killed the Radio Star-maratonia ja syömällä isän paistamaa makkaraa kinkun sijaan...). Ja suklaata on tietysti syöty ja paljon. Jopa minunlaiseni suklaaholisti on saanut jo pienen ähkyn suklaan ylenpalttisesta syömisestä.

No, onneksi illalla on luvassa sitten jäätelöä.

Nyt kuitenkin itsestä tuntui että on aivan pakko päästä taas höpöttämään edes jotain kosmetiikasta. Tuntuu kuin en olisi tässä kuussa päässyt purkamaan juuri mitään kosmetiikka-arsenaaliani! Aaton jälkeen olen viettänyt päivät lähinnä pieruverkkareissa ja täysin meikittä, joka tuntuu kyllä mukavalta näin pyhinä, mutta jo huomenna on kyllä aivan pakko lähteä ulos ihmisten ilmoille. Ihan vain jo siksi että saan ehostautua.

Mutta siis joo. Tällä kertaa vilkaistaan taas Shiro Cosmeticsin meikkejä, sillä meikkipussin pohjalle oli päässyt taas kertymään muutama merkin näyte, jotka ovat tulleet tilausten mukana. En kylläkään tiedä kuinka moni teistä on edes innostunut näistä indiekosmetiikan postauksista tai ylipäänsä pelkistä swatcheista...

Ensimmäinen kuva on otettu ilman salamaa ja toinen taas salamalla.

It's Mine. I Licked It - Demaciaaah! - Wings of Night - Love at First Lance

It's Mine. I Licked It (The Flash Ignite) - Vihreä kirkkaan sinisillä kimalteilla. Aivan ihana sävy, josta tulee mieleen joulukuusi (luultavasti tämän joulun vuoksi), merenneidot, haltijat... En ole vielä testannut sävyä silmämeikissä, mutta täytyy kyllä heti tilaisuuden tullen!

Demaciaaah! (The Flash Ignite) - Tumma laivastonsininen kultaisella hohteella. Tämäkin on aivan ihana sävy, mutta koen sen kuitenkin vaikeaksi käyttää, sillä harvoin meikkaan tummia silmiä. Sävy varisee myös herkästi.

Wings of Night (The Flash Ignite) - Tummin sinimusta vahvalla punaisen vivahteella. Minusta sävy muistuttaa enemmän hyvin, hyvin tummaa violetinmustaa kuin sinimustaa, jolla Shiro Cosmetics itse kuvasi sävyä. Tämäkin tuppaa hieman varista.

Love at First Lance (Battle of the Boy band/Tearin' Up My Heart) - Viileän pinkki, kevyesti hohtava korostuspuuteri, mutta voidaan käyttää myös luomivärinä jos ei nappaa kasvoilla. En ole vielä testannut muuten kuin tässä swatchissa ja sävy vaikutaa kyllä suloisen kivalta. Uskon että tätä tulee käytettyä edes luomivärinä.

__________

Vetoaako joku näistä sävyistä erityisesti sinuun?

Lähetä kommentti