14.12.2015

Ne ovat oikeat!

Vaikka en ole jouluihmisiä, niin kummasti tämä kyseinen vuodenaika saa minutkin vain kiireiseksi. Pahoittelut siis että blogin päivittyminen ei ole ollut nyt kovin aktiivista! Juttua olisi kovasti, mutta vielä en ole saanut oikein aikaa niiden kirjoittamiseen ja kuvailuun (etenkään se kuvailu; vaikka aurinko paistaa päivällä niin kotiin palatessa se kaikki valo on jo hävinnyt - huokaus!).

Siispä mennään nyt pikaisella postauksella, johon sopii erään pikkuisen tuotteen esittely.


Kyseessä on siis benefitin (mini)maskara they're Real!, joka tuli UD Naked Smoky-palkinnon pienenä kylkiäisenä. En tiedä huomasivatko instagramin seuraajat taannoin tätä pikkuista maskaraa joka paletin vieressä komeili (eihän siitä olekaan aikaa kuin, ööh, pari kuukautta?), vai veikö itse luomiväripaletti kokonaan huomion.


En ole koskaan ennen käyttänyt merkin tuotteita, vaikka juurikin blogien myötä se on tullut hyvin tutuksi (esim. benefit joulukalenterien esittelyistä), joten tämä maskara on esikoiseni. Kerrankin pääsin ihan itse testaamaan edes jotain tästä paljon hehkutetulta merkiltä!

Ripsari lupaa vähän kaikkea: tuuheutta, erottelevuutta, pituutta ja kaarevuutta, eikä sen pitäisi varista ja suttaantua. Voisi siis sanoa että se pyrkii olemaan täydellinen, sillä kaikki ominaisuudet jota ripsarilta yleensä kaipaa pitäisi olla tässä yhdessä tuotteessa - tai ainakin sellainen kuva itselle tuli kun luin ripsarin kuvausta.

Mutta pitääkö se paikkaansa?

Alaripset ovat tällä kertaa ilman maskaraa, sillä en normaalissakaan käytössä juuri levitä niihin massaa

Eka reaktioni oli että "Vau, tää ripsari oikeesti toimii!" ja siitä jo hetken päästä alkoi harmittaa - eihän Suomessa edes myydä benefitin kosmetiikkaa, eikä juuri mikään nettikauppa ei edes toimita tuotteita Suomeen. Paitsi benefit itse, mutta postikulut ovat turhan tyyriit (18,95$).

Että niinpä niin, juuri kun luulet löytäneesi sen sopivan ripsivärin niin tietenkään se ei ole helposti saatavilla ja taas kerran sitä miettii millainen takapajula Suomi on.


Benefitin ripsiväri ei silti ole 100% täydellinen. Esimerkiksi kerran kaverin kanssa kahvitellessa ja useita itkunaurupyrskähdyksiä päästellen kävikin sitten niin, että ripsari oli levinnyt silmänalusille -eikä kyse ollut vain muutamasta pikku rippeestä vaan ihan kunnolla olivat levinneet, jolloin lopputulos oli enemmän ruma ja sotkuinen (onneksi kahvittelu tapahtui sentään kotona eikä julkisella paikalla...). Toisaalta ne naurunpyrskäykset olivat olleet niin rajuja, etten tiedä olisiko mikään muukaan ripsari selvinnyt niistä... mutta kuitenkin.

_______

Löytyykö teiltä benefitin kosmetiikkaa?

2 kommenttia

  1. Näyttää kyllä tosi hyvältä toi ripsari! Tosi harmi, ettei noita tuotteita saa kovin helposti Suomeen :/ Tollasia postikuluja en kyllä itsekään ihan heti lähtisi maksamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin hanurista kun luulee löytäneensä jotain hyvää, muttei sitten saa sitä oikein mistään. Kai se täytyisi vain lähteä ulkomaan reissulle seuraavaksi ;D

      Poista