28.12.2015

UDxGwen - myös minulla!Instagramin seuraajat varmaan huomasivatkin joskus, että myös minä sorruin Urban Decay Gwen Stefani-luomiväripalettiin. Ja oi kyllä, myös minä yhdyn siihen hehkutukseen, jonka useammat muutkin ovat jakaneet tästä paletista - se on ihana!


Aluksi minun ei edes pitänyt sortua koko palettiin vaikka sen sävyjä kuolasinkin. Mutta yllättäen huomasin jo heti aamulla vain hieman klo 9 jälkeen paletin ilmestymispäivänä, kuinka kömpelösti älypuhelintani naputellen lisäsin sen Sokoksen verkkokaupassa ostoskoriin.
Onneksi veronpalautukset olivat tulleet ennen paletin ilmestymistä, niin ei tarvinnut potea ihan niin huonoa omatuntoa siitä kuinka paljon oli tuhlannut rahaa yhteen luomiväripalettiin....!

Paletin ulkoasu vetoaa minuun (kultaa!) ja se tuo oikeastaan mieleen pikkaisen 60-luvun (etenin Twiggyn, en tajua miksi) ja hieman myös Marimekon. Paletti on raskas ja olen jo kerran onnistunut vahingossa tipauttamaan sen lattialle kömpelyyteni vuoksi - onneksi luomivärit kuitenkin säilyivät ehjinä ja ainoastaan vain vasemman alareunan Pop sai pikkuisen haaverin.


Sävyt ovar suurimmalta osin neutraaleja, mutta seassa on myös pari värikkäämpää yksilöä. Minuun ainakin vetoaa eniten juuri neutraalit ja "tylsät" sävyt kuin loisteliaat väripommit, sillä näitä tylsän arkisia sävyjä tulee yleensä käytettyä kaikista eniten. Sen huomaa jo UD:n Naked Basics-paletista, jossa W.O.S on eniten kuopalla ja jo lähellä pannun näkymistä.

En aluksi meinannut lisätä swatcheja, sillä tämä paletti on viuhahtanut melko tasaisesti useissa blogeissa - plus kuvien ottaminen oli vaikeaa kun päivät ovat olleet niin harmaan ankeita. Mutta noh, menkööt tämän kerran! Kuvat on otettu sekä salamalla että ilman.


Blonde - Bathwater - Skimp - Steady - Punk


Baby - Anaheim - Stark - Zone - Serious


Pop - Harajuku - Danger - 1987 - Blackout

Tähän asti olen huomannut käyttäneeni eniten sävjä Bathwater, Skimp, Steady, Baby ja Stark. Vähiten näistä sävyistä vetoaa pinkki Harajuku, mutta varmasti sillekin löytyy joskus käyttöä (esim. keväällä). Pop on aivan ihana sävy, mutta itse en oikein tahdo saada luomille siitä mitään muuta kuin glitteriä, joka hieman harmitti.
Dangeria taas ajattelin kokeilla jollain tavoin uuden vuoden meikissä. Yleensä karsastan sinistä luomiväriä, mutta tässä se on vain jotenkin ihanan sähäkkä!

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen palettiin - ehkä liiankin, sillä se on syrjäyttänyt Naked Smoky-paletin, jota käytin lähes aina meikkien teossa ennen tätä. Tietysti asiaan saattaa vaikuttaa myös uutuuden viehätys.

Paletin mukana tuli myös näytteet tulevista Gwen Stefani huulipunista, jotka ajattelin näyttää tässä lähiaikoina. Joten huulipunien ystäviä ei suinkaan ole unohdettu!

_________

Löytyykö paletti myös sinulta?

4 kommenttia

 1. Löytyy ja tämä on ihana! Omia suosikkisävyjäni ovat olleet tähän mennessä ehkä Anaheim, Baby ja Punk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punk on myös aika ihana sävy ja tosi pigmenttinen! :)

   Poista
 2. Muhunkin vetoaa eniten nudet värit, ja jopa vähän jopa yllätyin että tässä paletissa oli niin paljon neutraaleja sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin yllätyin vähän siitä että sävyt olivat niin neutraaleja, mutta se oli oikeastaan vain positiivista! :D

   Poista