20.1.2016

Kultaisesta kädenpuristuksesta

En juuri harrasta käsinaamioita ja käsieni hoitaminen rajoittuukin pääasiassa vain niiden rasvaamiseen. Näin kylminä päivinä pieni kuumanaamio voisi kuitenkin olla ihan mukavaa kuiville ja pakkasen puremille handuille - ja siihen tarkoitukseen olin sopivasti ostanut Lushin Golden Handshake-naamion.


Pieni kädenmuotoinen naamio on päällystetty kultaisella kimalteella ja se on kiinni puisen lusikkamaisen tikun päässä, jota voi käyttää apuna naamion valmistuksessa. Tuote itsessään sisältää avokadoa, argan- ja risiiniöljyä ja se on myös täynnä tuoretta cupuacu- ja muruvoita, joiden pitäisi kosteuttaa kädet superpehmeiksi. (Itse en ollut koskaan aiemmin kuullut cupuacusta ja jouduin ihan googlettamaan sen: nähtävästi se on sukua kaakaopuulle)
Naamio sopii myös vegaaneille!

Lush neuvoo että pala laitetaan astiaan - sellaiseen että molemmat kädet mahtuvat siihen sitten hautumaan - pystyasentoon, jonka päälle sitten kaadetaan kuumaa vettä niin että tuote peittyy kokonaan. Seosta sitten sekoitellaan niin kauan kunnes seoksesta tulee pehmeä ja kermainen, johon upotetaan kädet muhimaan n. 15 minuutin ajaksi. Lopuksi kädet huuhdellaan mönjästä tuotteesta lämpimällä vedellä, jonka jälkeen voi nauttia superpehmeistä käsistä.


Itse taas tein niin, että pistin naamiopalan puoliksi ja murensin sitten puolikkaan veitsellä pienemmiksi paloiksi - toisen palan laitoin säilöön toista käyttökertaa varten. Ensimmäisellä käyttökerralla tein sen virheen, että en juuri murentanut palasta ja silloin se ei tahtonut oikein sekoittua kunnolla veteen. Muista blogeista taas olin lukenut että tästä yhdestä palasta riittäisi ihan hyvin kahteen käsittelykertaan ja siitä olen samaa mieltä - jo puolikkaasta tulee aika reippaasti tavaraa ja ainahan se on parempi jos tuotteesta riittää useampaan käyttökertaan, jolloin sen hinnalle saa myös enemmän vastinetta. Toisesta käyttökerrasta riitti naamiota myös poikaystävän käsille, joten oikeastaan tästä yhdestä palasta riitti siis 3 käyttökertaan.
Murusten päälle kaadoin ihan vedenkeittimellä keitettyä kiehuvaa vettä ja sekoittelin seosta, kunnes siitä tuli sakeampaa.Vaikka toisella kerralla olin pienentänyt naamiota, eivät ne isoimmat palat silti oikein tahtoneet sulaa kuin vasta silloin, kun niitä palasia hieroi sormien välissä ja levitteli käsiin. Jonkin ajan päästä ja käsille hierottuna palaset lopulta sulivat ja naamio muuttui kermaiseksi seokseksi.

Valitettavasti tämä naamio oli minulle kuitenkin pettymys, sillä en kokenut käsiäni yhtään sen pehmeämmäksi. 15 minuutin jälkeen sormeni olivat lähinnä vain ryppyiset ja ehkä kämmenselät tuntuivat vähän sileämmiltä, mutta siinä se sitten olikin.

En siis ostaisi tuotetta uudelleen, sillä näin Suomessa se on myös turhan tyyris: 7,95€. Yhdysvalloissa hinta näyttäisi olevan 4,95$ (n. 4,56€) ja Iso-Britanniassa 2,95£ (n. 3,96€), jotka ovat paljon inhimillisempiä hintoja tälle naamiolle. Valitettavasti en tältä naamiolta saanut kaivattua lopputulosta, vaikka oli ihan kiva hemmotella käsiä muullakin kuin pelkällä käsirasvalla.

_________

Hemmotteletteko käsiänne naamioilla?
Onko Golden Handshake toiminut teillä toivotusti?

2 kommenttia

  1. Ehkä liian vaikea tuote mulle, jotta jaksaisin alkaa kikkailemaan tämän kanssa, mutta hauska idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idea kyllä hauska, mutta ei tämä oikein minunkaan juttuni ollut lopulta. :D

      Poista