1.1.2016

Pienenpieni lukija-arvonta! *PÄÄTTYNYT*

Hyvää vuoden ensimmäistä päivää! Toivottavasti uuden vuoden juhlinta meni kaikilla hyvin!

Tällä kertaa blogini starttaa uuden vuoden pienimuotoisella arvonnalla, jonka joku teistä lukijoista voi voittaa. Tämä onkin blogihistoriani ihka ensimmäinen ja tuntuu että jännitän tätä itse varmaan kaikista eniten!

Tuotteet olen hankkinut itse ja ne ovat tietysti täysin käyttämättömiä.

Ja palkintona on...Shiro Cosmetics miniluomiväri: After All This Time

"Öljyisen musta hienolla vihreän hohteella - juomamestarin, Luihuisen ja Lily'n vihreiden silmien vuoksi". Luomiväri kuuluu uusimpaan Harry Potter-teemaiseen Marauders, Mugwumps and Muggles-kokoelmaan. Valitsin juuri tämän sävyn arvontaa varten, koska Kalkaros on lempparihahmojani ja jo luomivärin nimi tuo melkein kyyneleen silmäkulmaan. Always.

NYX Butter Gloss huulikiilto: Maple Blondie

Koska mitäpä Karmiinisuu-blogin arvonta olisi ilman minkänlaista huulituotetta? Pesikkapinkin sävyinen huulikiilto.

Mavala Glamour-kokoelman kynsilakka: 359 Glam Show

Jotta saat käyttää glitteriä muulloinkin kuin uuden vuoden aattona! Kirkas lakka ruusukultaan vivahtavilla glittereillä.


Osallistuaksesi arvontaan:
 1. Kerro mitä kautta seuraat blogiani (Google-käyttäjäraati/blogger, bloglovin', blogipolku, jne). Uudet lukijat ovat toki tervetulleita, mutta toivoisin silti että jäät seuraamaan blogia arvonnan jälkeenkin.
 2. Kerro mitä blogistani tulee mieleesi: onko se kosmetiikka, kirjoitusvirheet, joku tietty postaus, tai jotain muuta?
 3. Jätä toimiva sähköpostiosoite, jotta saan sitten voittajaan yhteyttä palkinnon toimittamista varten.
 4. Muista jättää myös nimimerkki jos olet yleensä kommentoinut anonyymisti!

___________________________

Aikaa osallistua on 10.1.2016 klo 23.59 asti.

Toimitan palkinnon vain Suomessa olevaan osoitteeseen.
Jos en saa yhteyttä voittajaan 17.1 mennessä, arvon uuden voittajan.


Onnea arvontaan! :)

Arvonta on päättynyt ja voittaja jo arvottu! Iso kiitos kaikille osallistuneille! :)

16 kommenttia

 1. Kyllä tästä blogista ensimmäisenä vaan tulee kosmetiikka mieleen, mutta sen takia blogia luenkin :) Plussaa laadukkuudesta!

  Luen bloggerin kautta ja meilini on ine_91@msn.com

  VastaaPoista
 2. Hei aivan ihana palkinto (varsinkin tuo luomiväri!). Toivottavasti ei haittaa kun osallistun vaikken julkinen lukija olekaan, sillä seuraan blogiasi vanhanaikaisesti kirjanmerkeistä :') Blogistasi ensimmäisenä tulee mieleen hyvät kosmetiikkavinkit, sekä sinun yleinen iloisuutesi! Kirjoitustyylisi myös iskee minuun todella vahvasti (: Ihanaa vuotta 2016 sinulle ja kiitos kivasta blogista!
  - Karamelli / cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhanaikainen kirjanmerkki sopii myös, joten olet mukana arvonnassa. :)
   Kiitos samoin ja onnea arvontaan!

   Poista
 3. NYXiä haluisin etenkin kokeilla, sävy on täydellinen :). Tietenkin kosmetiikka tulee ensimmäisenä blogistasi mieleen, ja etenkin ne vähän harvinaisempien merkkien meikit, kuten Shiro Cosmetics. Bloggerin kautta seuraan.
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Bloglovinin kautta seurailen ja kosmetiikkahan tästä blogista ensimmäisenä tulee mieleen ja siksi eksyinkin sivuille.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luen bloggerin kautta. :) Blogistasi tulee ehdottomasti ensimmäisenä mieleen kosmetiikka, minkä vuoksi seuraankin tätä. :) Ihanat palkinnot!

  sonyhilu@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Bloggerin kautta lueskelen, meikkipostaukset ja kaunaudenhoito kiinnostavat minua ja blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta!

  T:Annika (annika@esajokinen.net)

  VastaaPoista
 7. Ihana arvonta! Luen bloggerin kautta ja mulle tulee mieleen sun blogista hyvät arvostelut, kosmetiikka ylipäätään ja myös blogin raikas ulkoasu :)

  kata.a@live.fi

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania juttuja<3 Seurailen sua Bloggerin kautta ja mieleen tulee ehdottomasti kaikki hyvät kosmetiikkatuotearvostelut! Oon saanut sulta paljon vinkkejä hyviin tuotteisiin :)

  lipstickklove@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Mukaan arvontaan :) Blogissasi on mielenkiintoista eritoten kaikki kosmetiikka-arvostelut ja erityisplussaa hyvistä ja runsaista kuvista ja make up swatcheista. Ai niin ja seuraan bloggerissa.

  VastaaPoista
 10. Seuraan blogiasi Bloggerin kautta :) Kosmetiikka ja kauniit kuvat ovat se, mitä blogistasi tulee ekana mieleen :)

  salkanposti@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tässä toinen vanhanaikaisesti kirjanmerkkien kautta blogiasi seuraava! Tykkään blogissasi eniten loppuneiden tuotteiden arvosteluista, joten se tulee ekana mieleen. Olen hakenut niistä monestikin vinkkiä. Erittelet tuotteet niissä mukavan selkeästi. Jatka samaan malliin! :) Terkuin Maria, mariajo182@yahoo.com

  VastaaPoista
 12. Bloglovinin kautta seuraan. Ja mitä tulee mieleen...KOsmetiikka daa, mutta myös mielenkiintoiset tuotearvostelut ja kauniit kuvat. Blogistasi saa paljon ideoita uusiin tuotteisiin mitä voisi haluta kokeilla :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Seuraan bloggerin kautta ja erityisesti kivat kosmetiikka-arvostelut on jääneet mieleen :) Mukana arvonnassa!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Olen ihan uusi blogger-lukija. Jään mielenkiinnolla seuraamaan.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Onpas upea palkinto! NYX ja Shiro ovat olleet himotuslistalla jo pitkään. Lueskelen blogiasi Bloglovinin kautta. Luen paljon kosmetiikkablogeja ja blogistasi tulee mieleen ensimmäisenä hieman erikoisemmat/harvinaisemmat tuotteet, joita ei muilla ole. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista