18.1.2016

Siniparran kosto

Mainitsin jo sivumennen tehneeni tilauksen taannoin eleven.fi:hin.. Sitä en kuitenkaan maininnut etten tehnyt tilausta suinkaan yksin vaan siihen osallistui myös poikakaverini! Hän on siinä mielessä ehkä hieman epätyypillinen (suomalainen) mies, että hän hoitaa mielellään ihoaan ja tykkää myös testailla uusia tuotteita - olihan hän innoissaan päästyään mukaani I love me-messuille.
Siinä missä tyttöystävät yleensä roudaavaat kosmetiikkaansa poikaystäviensä kotiin riesaksi, niin meillä se taitaa olla hieman toisinpäin: minun kaappini pursuavat enemmän poikakaverin tuoksuja ja parranajotuotteita, kuin hänen kaappiinsa minun kosmetiikkatuotteitani.

No kuitenkin se syy siihen miksi tilasimme eleveniltä yhdessä kosmetiikkaa, oli se että sieltä löytyi yksi hänen suosikkimerkkinsä: The Bluebeards Revenge.


Olen joskus kauan sitten jo kertonut, kuinka poikakaverini on tykännyt merkin Post Shave Balmista. Aiemmin kyseinen tuote on pitänyt tilata Feeluniquesta, mutta nyt poikakaverin iloksi sitä saa myös elevenistä. Sieltä löytyy tuotteet myös pienemmässä kokeilukoossa, joten ei tarvitse heti ostaa sikaa säkissä!

Post Shave balmin testikoon lisäksi ("Miks sä otat vain pikkukoon jos tykkäät tosta muutenkin?" "Koska en mä saa sitä isoa purkkia ikinä kulutettua loppuun!") poikakaveri tilasi myös testikokoisen Shaving creamin ja merkin oman tuoksun, jotta tuotteiden tuoksut mätsäisivät keskenänsä yhteen.


Vaikka TBR:n tuotteita koristaa pääkallo, ei tuote ole silti luotu haudanvakavalla ilmeellä vaan pakkauksiin on lisätty varoituksia pilke silmäkulmassa. Kuten kuinka tuoksu voi vaikuttaa käyttäjän rakkauselämään ja käyttäjää muistutetaan mm. olla syömättä tuotteita sen lisäksi että se voi tehdä sairaaksi, niin se myös maistuu aivan kamalalle.

Sekä poikakaveri että minä pidämme TBR-tuotteiden tuoksusta. Se on raikas, ehkä aavistuksen sporttinenkin mutta miehekäs.

Sattumalta kun tutkailin lisää itse brändistä ja sen tuotteista, törmäsin myös erääseen toiseen miehekkääseen tuotteeseen näiltä: olueen. Oi kyllä vain, sen lisäksi että merkiltä löytyy parranajotuotteita, niin näiltä löytyy myös pale alea! Voisiko brändi muuttua tästä enempää äijemmäksi?

________

Mihin tuotteisiin teidän miekkoset luottavat?

4 kommenttia

 1. Mä ostin poikaystävälle joululahjaksi kunnollisen partahöylän, siis sellaisen mihin laitetaan vanhan kunnon kaksipäiset partaterät. Pitäisi vaan vielä ostaa kunnon sheivausaineet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Joo, tosi tunnelmaan pääsee myös kunnollisilla aineilla ;D

   Poista
 2. Onpas mielenkiintoisen näköinen merkki. Meillä mies on kyllä todella huono kosmetiikan kanssa :D Sitten sillä on kuiva ja kiristävä iho, rohtuneet huulet ja kuivat kädet, vaikka kaikkien noiden hoitoon olisi kyllä omat aineet :D Miesten LivBoxinkin tilasin sille salaa, mutta onneksi se oli ihan mieleinen. Nyt mies on muutenkin vähän lämmennyt enemmän kauneudenhoidolle, ehkä siksi koska suosittelemani jutut, kuten kosteusvoide, ovat toimineet. Nuo pullot näyttävät kyllä hauskoilta ja ovat ihan hyvän hintaisiakin, joten ehkä voisin testauttaa näitä miehellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä miehet kyllä vähän lämpenee kun osaa oikeaa tuotetta vaan suositella. ;D Alussa se on aina pientä jääräpäistä taistoa, vaikka kuinka kuiva iho olisi toisella. :')

   Poista