25.1.2016

Syväkosteutta ja ryppyjä

Aloitin vuoden jollain uudella ja sinisellä, mutten sentään lainatulla. Vaihdoin nimittäin vanhan tutun ja jo vakiokalustooni kuuluneen Pirkka silmänympärysvoiteen Lumenen Arctic Aqua syväkosteuttavaan silmänympärysgeeliin. Miksikö? No ihan vain vaihtelun vuoksi!


Näin talvella hyvin kosteuttavat silmänympärystuotteet tulevat tarpeeseen - etenkin kun silmänympärysten juonteet vain korostuvat ihon kuivuessa.. Pirkan sy-voiteen kulutettuani loppuun ajattelinvaihtaa vaihteeksi Lumeneen, sillä ne olivat sopivasti -40% alennuksessa (johon sisäinen tarjoushaukka reagoi tyytyväisellä myhäilyllä) ja olin aiemminkin pitänyt Lumenen Excellent Future Dual Boost sy-voiteesta, jota ei taida enää olla edes myynnissä.

Lumene lupaa tällä geelillä pehmeää silmänympärysihoa ja vaalentavan niiden tummuutta. Tuote sisältää suomalaista lähdevettä ja geeli näyttääkin sinisessä pakkauksessaan raikkaan kuplivalta. Geeli itsessään on kuitenkin väritöntä ja se liukuu hyvin iholla, joten sen saa hellävaroen taputettua silmänympärysiholle sitä rasittamatta ja pienellä määrällä pääsee pitkälle. Tätä sy-tuotetta suositellaan erityisesti nuorelle iholle, sillä tämän tarkoituksena on nimenomaan kosteuttaa ilman mitään anti-aging hömpötyksiä.

Eräänä sunnuntaiaamuna huomasin kuitenkin jotain poikkeavaa.


Minulle geeli aiheuttaa vain lisää ryppyjä ja mietin jo hetken aikaa että minkä ihmeen vuoksi. Mutta ehkä se johtuu siitä että geelistä jää tahmeahko pinta, jolloin ilmeillessä - kuten hymyillessä niin että sy-alue rypistyy - geeli ikään kuin liimaa rypistynyttä ihoa yhteen ja jättää tuollaisia kuvassa näkyviä vekkejä - ja pahempiakin, niitä on olut myös silmän sisänurkasta pidemmälle matkalle. Tai sitten ihoni on jo niin veltto ja löysä että ilman ilmeilyäkin iho liimaantuu kiinni yhteen,
Rypyistä ja vekeistä olen päässyt kyllä eroon pesemällä aina ihon, mutta ei silti näin, kiitos!

Valitettavasti minusta ja Lumenen sy-geelistä ei nyt tullut parhaimpia ystäviä, joten seuraavaksi taidan kokeilla jotain muuta. Silmänympärystuotteelta kun nimenomaan toivoisi vähemmän ryppyjä, eikä lisää niitä. Ihan aina ei noita ryppyjä kuitenkaan ilmaannu, mutta joskus kyllä.

______

Onko teille tullut joskus epätoivottuja tuloksia sy-voiteiden kanssa?

4 kommenttia

 1. Voi ei! En ole kyllä ennen kuullut tuollaisesta. Mulla on tosi herkkä silmänympärysiho ja joskus se menee huonoon kuntoon ja kirvelee niin silmänympärysvoiteista kuin meikeistäkin. Puhdas aloe vera geeli on sitten sellainen pelastus, joka rauhoittaa silmänympäryksiäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh ! Aloe vera-geeli kyllä pelastaa monessa tilanteessa, sitä on itselläkin oltava aina yksi tuubi laatikossa. :)

   Poista
 2. No OHO :o Tää oli mulle ihan uutta.... Mä käytän silmänympärysiholle oikeastaan vaan Nivean Creme-voidetta, koska se on niin paksua ja kosteuttavaa. Ja halpaa ja kestää sy-voiteena sata vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin oli minullekin. :D Eivät nämä geelimäiset taida olla mun juttu ollenkaan.
   No se on kyllä tosi edullinen sy-voiteena ! :) Eikä tosiaan ihan heti lopu :D

   Poista