4.1.2016

UDxGwen huulipunat!Urban Decayn Gwen Stefani-luomiväripaletin mukana tuli myös muutamat huulipunatesterit, joten Gwen Stefani herkkuja on luvassa ensi keväänä myös huulipunien ystäville! Huulipunia on kaiken kaikkiaan kahdeksan, joista testerit tulivat sävyistä Rock Steady (cream), 714 (mega matte), Ex-Girlfriend (sheer) ja Firebird (cream).

Ensimmäiset ajatukseni näistä sävyistä oli ennen testailuja, että Ex-Girlfriend on juuri sellainen nudepuna jota tulisi varmasti käytettyä lähes päivittäin, sillä se sopii niin arkiseen menoon kuin juhlavamman tai tummemmankin silmämeikin kanssa. Firebird taas toi mieleen Urban Decayn huulipunan sävyssä Venom, mutta vain vaaleampana versiona. 714 taas tuo mieleen Gwenin punaiset huulet ja kieltämättä myös paloauton. Rock Steady taas ei herättänyt oikein mitään ajatuksia, mutta syksyllä olisin varmasti ollut innoissani sen tummuudesta.

Tässä sävyt vielä huulilla. Kuvat on otettu eri päivinä, jonka vuoksi kuvien valaistus ja laatu vaihtelee.


Rock Steady ei ollutkaan niin pelottava mitä aluksi luulin. Luonnonvalossa se on tumma marjaisan punainen, josta tuli itselle ihan Neiti Fisher viboja (ja hieman myös Paula Koivuniemeäkin). Sävy oli yllättävän mieluisa, joka olisi varmasti syksyllä ollut omiaan, mutta en ihan näin tummaa punaista kaipaa omaan meikkipussiini. Ainakaan vielä, sillä kuka tietää jos innostunkin hankkimaan avoauton ja lähden huivi hulmuten ajamaan rikollisia takaa.


714 on todellakin mattainen ja nämä punaiset huulet varmasti huomataan. Voisin uskoa tämän vetoavan moneen jotka vannovat punaisten (ja matta-) huulten nimeen, mutta itse en oikein syttynyt. Kiva punainen puna, jossa koin välillä oloni hieman epämukavaksikin, sillä en vain kokenut sen sopivan itselleni. Sipaisin tätä kuitenkin jouluaattona huulille!


Ex-Girlfriend on juuri sellainen my lips but better-puna, jota kaipaa usein meikkipussiin ja se myös sopii hyvin jatkeeksi Gwen Stefani-luomiväripaletin neutraaliin värimaailmaan. Voisin ihan hyvin kuvitella ostavani tämän itselleni!


Firebird on kirkas pirtsakka violetti ja yllättäen viihdyin tässä sävyssä yhtä hyvin kuin Ex-Girlfiendiä käyttäessä. Piristi ilmettä kivasti ja tämän kaveriksi riitti pelkkä ripsivärikin, sen verran pirtsakka tämä on!


Mielenkiinnolla jään odottamaan näitä uusia huulipunia, mutta en kokenut kovin pakottavaa tarvetta näiden neljän sävyn kohdalla - olenko oikeasti niin laiska huulipunien käyttäjä nykyään, vai onko jokin mennyt minulta ohi, kun en hypi riemusta hihkuen tästä tulevasta huulipunakokoelmasta? Kuitenkin näistä neljästä sävystä Ex-Girlfriend olisi minun ykkösvalintani. Firebird taas tulee hyvänä kakkosena.
Muita kokoelman sävyjä ovat Spiderweb (cream), Wonderland (cream), Phone Call (cream) ja Plaid (sheer). Wonderland kiinnostaisi itseäni ihan vain jo sen nimen vuoksi - ihan samanlailla kuin Diorin Addict Fluid Stick-punista kiinnosti juuri samanniminen Wonderland-sävy (joka kyllä oli myös aivan ihana sävyltään, mutta jota en silti koskaan hankkinut), sillä kukapa ei haluaisi omaa pientä palaa Ihmemaata?

____________

Mikä näistä sävyistä vetoaa sinuun eniten?
Kiinnostaako UDxGwen huulipunat?

4 kommenttia

 1. Kiva lukea näistä! Itseltäni nuo näytteet myös löytyvät, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi testata. Mulla ei ole muutenkaan kokemusta UD:n huulipunista. Kuvien välityksellä Firebird näyttää ihanalta. Mä tarvitsen jonkun tuonsävyisen huulipunan :) Nuo muut sävyt ovat mielestäni ehkä vähän tavanomaisia ja "nähty", mutta kauniita nekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Firebird on kyllä hyvä ja näistä neljästä se erikoisin. :) Mutta eivät minustakaan nämä punat kovin poikkeuksellisia olleet, joka sinänsä on harmi. :P

   Poista
 2. Firebird on ehdottomasti mun suosikki. Siinä on hyvin sävyä, mutta juuri sellaisella raikkaalla otteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yllättävän freesi! :)

   Poista