3.2.2016

Hus pois!

Jälleen oli aika käydä läpi meikkipussin sisältöä ja karsia turhia tuotteita pois. Joka kerta se tuntuu sekä pahalta että vapauttavalta ja niskakarvatkin nousevat pystyyn jo siitä, kun tajuaa kuinka rahaakin on mennyt niissä hukkaan. Vähemmälläkin pärjäisi!


Jostain syystä lähes aina iso osa roskiin menevistä on huulimeikkejä - siitä syystä olen yrittänyt välttää nykyään huulipunien ja -kiiltojen ostoa, sillä en vain millään kerkeä käyttämään niitä loppuun ennen kuin ne joko näyttävät tai haisevat kummalta.

Max Factorin Lip finity huulimaali on varmaan näistä kaikista vanhin ja ei sitä oikeastaan ole paljoa jäljellä, joten sen olisi voinut ihan hyvin laittaa vaikka kuun loppuneisiin. Siitä on kuitenkin aikaa kun viimeksi olen tätä käyttänyt, sillä MACin Bombshell -huulipuna syrjäytti sen.

Goshin huulikiiltoa ei tullut juuri käytettyä ja vaikka sen led-valo oli melko hauska lisä, niin koin sen oikeastaan enemmän häiritseväksi kiiltoa laittaessa.

IsaDoran huultenrajauskynä Mandarine oli hyvä ja käytiin sitä aina Make Up Storen huulipunan Crimsonin kanssa, joka on myös tässä roskiin menevien huulipunien joukossa. Molemmilla on kuitenkin jo ikää ja niidenkin käyttö on jäänyt olemattomaksi. Itse asiassa tämä blogi on nimetty Crimsonin mukaan, sillä käytin sitä ennen lähes aina huulilla, jo ihan ruokakauppaan mennessäkin!

Shiro Cosmeticsin tinted balmit Frogsbreath ja A Girl and a Cat ovat jo kuivia kökköjä, joista ei irtoa enää mitään. A Girl and a Catia en juuri käyttänyt, sillä se ei oikein tahtonut levittyä tasaisesti huulille. Frogsbreath oli ihan kiva nude, mutta senkin käyttö oli lopulta hyvin vähäistä.

Rimmelin huulipunakynä 600 On Fire oli ihana ja käytin sitä paljon 2014 kesällä! Mutta kuinka ollakaan. tämänkin käyttö on jäänyt...
Myös Yves Rocherin huulipuna Corail Ètincelant oli hyvä korallinen kesäpuna, joka alkaa kuitenkin jo käymään vanhaksi ja sekin on jo hieman unohtunut meikkipussin pohjalle...


Nämä kaksi taas menevät ehkä-kategoriaan. Esinnäkin olen käyttänyt usein tähänkin päivään asti Sleek Make Upin varjostuspuuteria ja toisinaan myös sen korostuspuuteriakin. Mutta jokin siinä vain tökkii. Joskus tuntuu kuin ihoni saisi epäpuhtauksia varjostuspuuterin käytöstä (ja kyllä, ihan puhdasta olen käyttänyt), toisinaan taas tuntuu että se on enemmän oman mielikuvitukseni tuotetta. Vielä annan sen olla rauhassa ja katson hieman että kuinka suhteeni vielä etenee tämän kanssa.

Seppälän poskipuna 01 Sweet Apricot taas on kauniin sävyinen, mutten ikinä muista sen olemassa oloa joten se pyörii vain meikkien seassa ja toisinaan törmään siihen tyyliin "oho, en muistanut että mulla tällainenkin on!". Toisaalta en raaskisi millään heittää tätä pois, sillä jos joskus saankin jonkin kipinän tätä kohtaa taas!

Vielä pitäisi käydä kynsilakat läpi, joita on ainakin helppo antaa eteenpäin kavereille.

____________

Aloititteko vuoden meikkipussin siivouksella?

6 kommenttia

 1. Siivosin vanhoja meikkejä pois loppuvuodesta, kun mulla ei ollut vielä blogia. Harmi, siitä olisi saanut hyvän postauksen. On mulla vieläkin kasa vanhaksi menneitä huulituotteita, joita en vaan voi heittää pois tunnesiteiden takia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on itse asiassa pari huulimeikkiä jotka iän puolesta pitäisi varmaan heittää pois, mutta en vain oo pystynyt...! :D

   Poista
 2. Jep, mullakin alkoi vuosi meikkien ja muiden kosmetiikkatuotteiden siivouksella, ja kyllä kannatti :D Tuli jotenkin ihan mahtava fiilis siitä, kun sai ne vanhentuneet ja/tai muuten vaan käyttämättömät purkit, purnukat ja meikit hyllyiltä pois tilaa viemästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se vapauttaa kummasti! :D kun vain oppisi vielä olla hamstraamatta ylimääräisiä tuotteita viemästä sitä tilaa :')

   Poista
 3. Oon huono heittämään vanhoja meikkejä ja rasvoja pois vaikka pitäisi. Jotkut käyttämättömäksi jääneet tuotteet oon antanut eteenpäin elleivät sitten ole vanhentuneita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on tosi vaikea luopua joistain tuotteista! Jotkut taas on helppo antaa eteenpäin, kuten kynsilakoille on aina löytynyt joku ottaja ja joillekin itselle sopimattomille tuoksuille. :)

   Poista