8.2.2016

Kynsimaanantai

En ole nyt vähään aikaan esitellyt millaisia lakkauksia kynsilläni on näkynyt viime aikoina. Muutenkin olen ajatellut jatkossa näyttää yhdessä postauksessa useamman lakkauksen, ihan vain jo sen vuoksi etten meinaa yhdelle lakkaukselle oikein keksiä mitään sanottavaa...!

(Jostain kumman syystä maanantaipostaukset ovat usein ollut myös kynsiin liittyen -tai sitten se vain tuntuu siltä itsestä-, joten yhtä hyvin nämä kynsijutut voisi nimetä suoraan jo Kynsimaanantaksi.)

China Glaze - Bat My Eyes

Ihka ensimmäinen (ja tällä hetkellä myös ainoa) China Glaze lakkani! Bat My Eyes on vuoden 2013 Monster Ball halloween-kokoelmasta ja siinä yhdistyykin ne asiat joista minä pidän: halloween, lepakot ja kulta! Lakka on siis musta lakka erikokoisilla kultaisilla glittereillä, joita tuleekin kynsille runsaasti.
Mielestäni lakka sopii hyvin myös jouluun ja etenkin uuteen vuoteen. Harmi vain että tämä lakka ei pysy kovin kauaa kynsilläni vaan lohkeilee jo melko nopeasti pois.

MoYou London - Forest Green + MoYou London image plate Fairytale 04 + Konad - Sky Pearl

Kynsien leimailussa /koristelussa oli viime vuoden lopulla laiska kausi, mutta marraskuussa hieman testailin sitäkin pitkästä aikaa. Näihin kynsiin käytin MoYou Londonin vihreää Forest Green kynsilakkaa ja merkin leimauslaattaa Fairytale 04. Leimauslakkana taas toimi Konadin sininen Sky Pearl lakka. Kynnet eivät kuuluneet kyllä ihan suosikkeihini, mutta Forest Green on kyllä aivan ihanan sävyinen vihreä! Huomatkaa muuten extra kuivat kynsinauhat, hahaa.

Muutenkin pistin viime vuonna merkille, että vihreät taitavat kuulua vahvasti suosikkeihini mitä kynsilakkojen sävyen suhteen tulee. Lähes kaikki suosikkilakkani ovat juurikin vihreän eri sävyjä!

Frenzy Polish - The Elusive Fox + Curali Nail Stamping - 013 Winter Trendy + Essence nail art stampy polish - 002 stamp me! black

Tammikuun viimeisenä perjantaina sekä Curali Nail Stampingin että Frenzy Polishin tilaus saapuivat, joten testasin saman tien Curalin 013 Winter Trendy leimauslaattaa ja Frenzy Polishin The Elusive Fox lakkaa. Lakka oli oikeastaan extra viivästyneen toimitusajan vuoksi, mutta sävy on kyllä avan ihana ja niin vaikea kuvata täydessä loistossaan!
Leimauslakkana toimi taas Essencen musta 002 stamp me! black leimauslakka.

Frenzy Polishin lakoista on tarkoitus tehdä jossain välissä oma postauksensa, joten jos indiekynsilakat kiinnostaa, niin sellaista on luvassa!

_________

Mukavaa maanantaita!

Lähetä kommentti