24.2.2016

Viime aikojen kosmetiikkahankinnat

Olen viime aikoina kovasti yrittänyt vähentää turhia kosmetiikkahankintoja ja oikeastaan tammikuun loppu ja kulunut helmikuu onkin sujunut ihan hyvin asian suhteen. Sortumisia ei ole tullut kovin herkästi ja vaikka kaupoissa on näkynyt uutuuksia ja kevät-kokoelmia, en ole kokenut kovinkaan suurta innostuksen kipinää. Luulin jo ensin että olen kadottanut innostukseni kokonaan kosmetiikkaa kohtaan, sillä en ollut jaksanut edes meikata kuun alussa, mitä vain näppyjä piilottanut peiteaineella. Tajusin kuitenkin että se kaikki johtuu vain siitä, että kaapit pursuavat sen verran purkkeja ja purnukoita, etten kaipaa niitä enempää. Jo se määrä jota heitin huulipunia pois sai tajuamaan, etten vain tarvitse niitä enempää.

No joo, katsotaan parin viikon jälkeen mikä tilanne sitten on, sillä odotan jo malttamattoma millainen Zoevan ensi viikolla ilmestyvä Rose Golden Blush paletti on.

Täydellisessä ostolakossa en kuitenkaan ole ollut, vaan on niitä joitain uusia purnukoita ilmestynyt kaappeihin viemään sitä tilaa.


Bonacuren XXL-kokoisen Moisture Kick -shampoon hankin joulun jälkeen Sokoksen alemyynneistä, sillä totesin etteivät tuuheuttavat shampoot vain sovi, sillä ne tekevät hiuksistani lähinnä variksenpesää muistuttavan takkukasan - käytti sitä sitten hoitoainetta tai ei. Tämä kosteuttava shampoo onkin sopinut paremmin hiuksilleni ja pumppupullo on kätevä annostelussa, vaikkakin iso koko vie melkoisesti tilaa hyllystä. Saas nähdä kauan kestää kuluttaa puoli litraa shampoota!

KMS California Silk Sheen -hoitoaineen hankin viimeisimmän kampaamoreissun jälkeen. Ihmettelin ääneen että kuinka ihmeessä kampaaja pystyi kampaamaan hiukseni ongelmitta pesun jälkeen, sillä yleensä ne ovat täynnä pienenpieniä takkuja joita kampakaan ei pysty aina selvittämään. Hän sitten kertoi käyttäneensä hiuksiini näitä Silk Sheen-tuotteita, jotka lisäävät hiuksen pehmeyttä hoitavuuden lisäksi. Pakkohan sitä oli sitten ostaa myöhemmin edes hoitoaine itselle, kun se kerta niin hyvin tuntui toimivan.
Kotioloissa en ihan ole saanut samanlaista tulosta kuin mitä kampaamossa tuotteet saivat aikaan, johtuen varmaan eri sarjan shampoosta, mutta olen ollut hoitoaineeseen ihan tyytyväinen. Annostelu on toisinaan hieman hankalaa, sillä tuote ei tahdo aina puristua kunnolla pullosta (onko puristusvoimani muka oikeasti niin heikko?).

Suomen kampaamoissa KMS California tuotteet ovat turhan tyyriitä, sillä niistä pyydetään 28€. Huomattavasti halvemmalla näitä saa esimerkiksi Feeluniquesta, jossa hoitoaineen hinta on tälläkin hetkellä 14,78€ - yli 10 euroa halvemmalla hinnalla siis!
Silikonin välttelijöille hoitoaine ei sovi, sillä se sisältää dimetikonia (incissä Dimethicone).


Hankin myös uuden silmämeikinpoistoaineen mietittyäni Garnierin kohtaloa. Päädyin lopulta hankkimaan Nivean Daily Essentials Double-Effectin, sillä ensimmäinen mielikuvani oli merkin oma versio Garnierin vastaavasta (tai miksei toisinpäin). Nyt viikon käytön jälkeen pidän tästä jopa enemmän kuin Garnierista! Melko pienellä vaivalla saa silmämeikin poistettua silmiä ärsyttämättä, mitä vain ripsiväri on toisinaan hieman hankalampi (sama ongelma oli kyllä myös Garnierin kanssa) sillä joskus sitä on herännyt lievästi pandasilmäisenä. Mutta muuten olen tykännyt! Miinusta tulee kierrekorkista, sillä olisi mukavampi vain napsattaa purkki auki kuten Garnierin käytössä.

Lancômen Grandiôse maskaran ostin myös joulun jälkeen alemyynnistä Bonacuren shampoon kanssa. Tämä kuului oikeastaan Lancômen lahjapakkaukseen, joka sisälsi minikokoisen silmänmeikinpoistoaineen (joka on tällä hetkellä poikakaverin luona, jonka vuoksi en voinut kuvata koko pakkauksen sisältöä) ja minikajalin. Hintaa lahjapakkauksella oli n. 17e, eli aika kiva löytö! Vielä en maskaraa ole korkannut auki, sillä käytän ensin benefitin maskaran loppuun.


Olen pitkästä aikaa taas innostunut kynsien leimailusta ja harjoitellutkin niiden tekoa viime aikoina. Vuoden vaihteessa hankinkin Curali Nail Stampingin 013 Winter Trendy leimauslaatan, jo sen vuoksi koska siinä on kettuja! Kuviot ovat talvisia ja ehkä vähän myös jouluisia, mutta osa sopii ihan hyvin myös muihin vuodenajoille. Kettujen lisäksi pidän muistakin laatan kuvioista, kuten pienistä pupuista ja oravista ja peuroista. Ja kyllähän nyt yhdet villapuserokynnet pitää väsätä ennen kuin lumet sulavat!

Ja ei, laatta ei tullut kotiin noin lääpityn näköisenä, vaan olen kerennyt käyttämään sitä jo ennen kuvan ottamista. Keskirivin oikean puolen reunimmainen kuvio on näkynyt täällä blogissakin kynsillä.


Lompakolle ystävällisin löytö oli viime viikolla Minimanista bongattu Biozellin tuuheuttava kuivashampoo, joka maksoi vain 1€ ja josta jo instagramissakin hehkutin. Vielä en ole korkannut tätä, mutta olen kuullut tämän olevan käyttämisen arvoinen tuote. Noin halvalla hinnalla olisi varmaan ollut fiksua ostaa pari ylimääräistä pulloa jo jemmaan, mutta kuivashampoita löytyy jo ennestään sen verran, että olisi pikkuhiljaa hyvä saada ne ensin kulutettua loppuun.

____

Haluatteko tietää jostain näistä tuotteista enemmän?

4 kommenttia

 1. Toi Biozellin kuivashampoo alkoi kiinnostaa, joten ainakin siitä kuulisin mielelläni lisää! :) Toi Nivean silmämeikinpoistoaine tuli LivBoxista joskus syksyllä ja se oli munkin mielestä aluksi tosi hyvä ja meikit sai helposti pois sen kanssa. Sekin tosin aiheutti valitettavasti mun silmissä loppujen lopuksi kirvelyä, joten päädyin sitten jatkamaan sen Garnierin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Biozellistä siis! :)

   No voi harmi ettei Nivea lopulta sopinut, kun se on tarkoitettu vieläpä herkille silmille! :<

   Poista
 2. Oho, olipas hyvän hintainen kuivashampoo! Mulla oli tuota joskus aikoja sitten, mutta en enää muista mitään koko kuivashampoosta :D

  VastaaPoista