29.3.2016

Kielletty Tuhkimo

Meikkipussin sisältö sai pientä päivitystä, kun tein pienen tilauksen Beauty Bayhin!


Olin jo vähän aikaa katsellut sillä silmällä LA Splashin huulimeikkejä, mutta vaikeinta oli päättää minkä sävyisen ottaisin - niitä kun oli ihan kiitettävä määrä aina turvallisista nudeista tummanpuhuviin mustiin ja sinisiin asti! Lisäksi swatchit punien sävyistä ympäri blogeja, vlogeja ja instagramia vaihtelivat melko paljon, joka myös hieman hankaloitti sävyn valitsemista.

Tuntui myös hölmöltä tehdä tilaus ainoastaan yhden meikkituotteen takia, vaikka postikulut ovatkin vain vaivaiset 2,50€ ja joka on silti halvempi kuin mitä useimmat Suomen nettikaupat tarjoavat. Mutta koska ilmaisiin postikuluihin päästäkseen on tilattava tuotteita yli 19€ edestä - joka sekin on huomattavasti pienempi vaatimus kuin monissa muissa nettipuljuissa -, niin nappasin tilaukseen myös yhden Makeup Geekin luomivärin. MUGista ei itsellä ole aiempaa kokemusta vaikka niiden hehkutusta olenkin lukenut jo pitkään muilta kosmebloggaajilta.


La Splashilta valitsin Lip Couture Waterproof Matte liquid lipstick huulipunan sävyssä Forbidden, joka on sävyltään rohkea pinkki. Tämä näytti eniten houkuttelevimmilta eri swatch-kuvien perusteella ja olen muutenkin kokenut viime aikoina kirkkaisiin pinkkeihin ja violetteihin huulipuniin - olisiko kevät ja kesä siihen kenties syypää?(No violettiin punaan ainakin on osasyyllisenä Mr. Selfridgen 3. tuotantokausi, sillä aika monella naisella tuntui olevan violettia punaa huulilla.)
Swatchi tästä sävystä on melko huono tuossa kuvassa, sillä sävy on oikeasti paljon pinkimpi eikä noin punainen.

Makeup Geekin luomiväreistä valitsin summamutikassa sävyn Cinderella, joka on MUGin omaa kuvausta lainaten "kalpea shimmerinen vaaleanpunainen". Pigmenttiä on ihan mukavasti - en nyt sanoisi erityisen pigmenttiseksi ja selailtuani nettiä Cinderella ei ole ollut joidenkaan mielestä MUG-luomivärien aatelia. Omaan silmään sävy ei niinkään ole vaaleanpunainen vaan ehkä enemmänkin murrettu vaaleanpunainen, ellei jopa hieman persikkapinkkiinkin taipuva. Oliko selkeästi selitetty?
MUGin luomivärit myydään yksittäisinä nappeina, joita voi laittaa esim. Z Palette-meikkipalettiin. Näin voi koota itselleen mieluisen paletin haluamistaan sävyistä ja MUGilta löytyy luomivärien lisäksi myös poskipunia ja korostuspuutereita, joten niitäkin voi miksata yhteen luomivärien kanssa samaan palettiin.

Itselläni ei löydy kyseistä Z-palettia tai vastaavaa, mutta tilasin lopulta senkin nyt myöhemmin parin muun MUGin luomivärin kanssa.

La Splash Lip Cotoure - Forbidden

Laitetaan tähän loppuun vielä kuva Forbiddenistä huulilla, josta näkyy paremmin kuinka pinkki se on. Pelkäsin hieman että en uskaltaisi käyttää rohkean pinkkiä punaa, sillä pinkki ei ole oikein kuulunut omaan mukavuusalueeseeni ja pari vuotta sitten se olisi ollut aivan ehdoton nounou. Tätä testattuani pidin kuitenkin sävystä heti - se on räväkkä ja todellakin pinkki, mutta hyvällä tavalla. Varmasti kesällä tämä tulee ahkeraan käyttöön kun kasvot ovat päivettyneet auringosta.
 Punan levityksen kanssa pitää olla kuitenkin tarkka jotta se tulee siististi ja koska kyseessä on vedenkestävä puna, ei tämä lähde ihan heppoisesti huulista. Itsellä reunat eivät levity vielä kovin siististi, vaan lopputulos on kuin kahvikuppineuroosista kärsivän kädellä tehty.

Parempaa infoa tästäkin tulee myöhemmin, kun pääsen testaamaan tuotetta kunnolla. Tällä hetkellä kun flunssa hieman hidastaa huulipunien käyttöä, kun huulet ovat rohtuneet ja yhtä kuivat kuin santapaperi. Plus tilasin nyt myöhemmin jo toisen LA Splashin huulipunan Studio Shine-kokoelmasta, joten voin kertoa siitäkin samalla ja kertoa mahdollisia eroavaisuuksia.

_______

Ovatko LA Splash ja Makeup Geek teille tuttuja?

Lähetä kommentti