17.3.2016

Tapaa Hughesin Matte ja koe aavikon lämpö

Nyt olisi viimein vuorossa postaus theBalmin tuotteista, jotka ostin Tallinnasta!
(Rimmasi!)


Aloitetaan vaikka ensimmäisenä Meet Matt(e) Hughes mattahuulipunasta. Itse ostin nudesävyn Committed, jota olin himoinnut jo siitä asti kun nämä punat tulivat myyntiin. Jostain kumman syystä Committedia ei kuitenkaan ole ollut myynnissä niissä verkkokaupoissa joita olen kytistellyt (esim. Beauty Pop Up ja kosmetik4less), joten siihen se sitten meinasi kariutua. Feeluniquesta en tajunnut edes katsoa, kunnes Kata vihjasi näitä olevan sielläkin ja kyllä, tämä sävy on siellä!

Meet Matt(e) Hughesissa on jännä minttuinen tuoksu - tai ehkä enemmänkin joku minttusuklaa tai -vanilja, en oikein itsekään osaa sanoa tarkkaan että millainen! Puna levittyy hyvin huulille ja se tuntuu aluksi hieman kiploittelevalta, mutta tunne häviää vähän ajan päästä.

Committed on punertava nude, joka ei arvatenkaan ole räväkkä huulilla mutta tuo ne silti oikein hyvin esiin ja peittävyys on hyvä. Sävy onkin sellainen joka päivälle ja tilanteelle sopiva ja imartelee varmasti useimpien huulia. Ja kuten useimmat mattapunat, myös tämänkin koostumus tuntuu hieman huulia kuivattavalta, joten kuiville huulille ei kannata punaa sivellä, jotta lopputulos pysyisi siistinä.


Committed pysyy aika hyvin huulilla, eikä sitä tarvitse juuri lisätä päivän aikana. Mitä taas tulee syömiseen ja juomiseen, niin ainakin syödessä tämä on tahtonut itsellä kulua pois. Juomisen on kestänyt, eikä lasin reunaan ole jäänyt kiusallisia huulipunajälkiä, mutta syödessä se ei olekaan niin yksinkertaista. Pientä napostelua on kestänyt, mutta kunnolla ruokaillessa ei niinkään; toisinaan jää kevyt staini ja toisinaan se on lähes kokonaan kulunut huulilta. Ehkä se riippuu mitä syö, sillä öljyt ja rasvat saavat yleensä punan kuin punan irti huulista.
Suukkoja Committed on ainakin kestänyt!

Balm Desert aurinkopuuteri on oikeastaan aurinkopuuteri ja poskipuna, kuten pakkauksen kannessa lukee (bronzer/blush).Puuteri sopii kyllä hyvin myös poskipunan virkaan jos vain pitää rusehtavista sävyistä, joten tämän e todellakaan tarvitse tyytyä vain aurinkopuuterin virkaan.  Sävyltään se on punertavan ruskea ja lopputulos on enemmänkin satiininen; ei täysin matta, muttei ylenpalttisen hohtavakaan.


Balm Desert on niin pigmenttinen, että sitä pitää ottaa varoen siveltimeen (jolloin puuteri tahtoo hieman murustella, etenkin jos käyttää ronskimpaa otetta) ja silloinkin olen töpännyt kevyesti harjasosaa kämmentäni vasten ennen kuin vien sen lopulta kasvoilleni. Ensimmäisellä käyttökerralla tein sen virheen, että otin tuotetta reippaammin ja vein suoraan kasvoille, jolloin lopputulos oli sottainen ja laikukas - ja sitä oli myös vaikea häivytellä, jolloin oli parempi vain poistaa meikki ja tehdä uusiksi.

Ja tosiaan, itseltänihän löytyy jo entuudestaan the Balmin aurikopuuteri Betty-Lou Manizer. Se on kuitenkin sävyltään aivan erilainen kuin Balm Desert, sillä se on huomattavasti hohtavampi ja sävyltään enemmän pronssinen.

Betty-Lou Manizer & Balm Desert


_________

Löytyykö joku näistä sinulta?

4 kommenttia

 1. Oooooi, tuo Committed on kyllä herkullinen sävy! :) Itseltä ei löydy vielä yhtäkään tuotetta Balmilta, mutta tarkoituksena olisi testailla edes jotakin, esim. juurikin mattahuulipunaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Committed on kyllä nätti my lips but better -sävy! :D

   Balmin tuotteita kannattaa kyllä kokeilla ja onhan niissä nätit pakkauksetkin! ;)

   Poista
 2. Ihana sävy tuo Committed! Ei se ollutkaan tuo minkä tilasin, vaan korallinen Honest :D Outoa, että tuo Committed puuttuu valikoimasta pohjoismaisista ja Suomalaisista verkkokaupoista. Suurin osa meikäläisistä tuntuu kuitenkin olevan enimmäkseen nudepunien ystäviä :)

  Balm Desert on ihan älyttömän kaunis! Oon ajatellut tähän mennessä, etten tarvitse tuota, mutta muutin ehkä mieleni :D Mä tykkään kun aurinkopuuteri on hieman hohtava ja juuri tuollainen punertavan ruskea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Honest oli mulla harkinnassa, sillä se näytti aina niin nätiltä kuvissa! :D
   Hassua kyllä miten Commitedia ei löytänyt niin helpolla, ajattelin itsekin että sen löytäisi varmasti suomalaisesta verkkokaupasta kun täällä kuitenkin suuri osa meikkaa hillitysti - ja onhan tuollaiset nudesävyt nyt helppo yhdistää vähän jokaiseen meikkityyliin. :D

   Balm Desertiin tykästyin kyllä itsekin! Mary-Lou on toki myös ihana, mutta en osaa käyttää sitä kuin kesällä ruskettuneena :D

   Poista