11.4.2016

Frenzy Polish

Tämäkin postaus on ollut jostain helmikuusta asti luonnoksissa - ja silti sain sen vasta nyt loppuun asti rustattua! Lupasin nimittäin joskus kauan aikaa sitten esitellä Frenzy Polish-tilaukseni.
Frenzy Polish on siis indiekosmetikkamerkki Yhdysvalloista, joka valmistaa kynsilakkoja. Merkin logona toimii kettu, joka tietysti sai minunlaisen kettufanin tutustumaan merkin lakkoihin (siis hei, pakkohan siellä kynsilakkakokoelmassakin on oltava edes yksi pullo, jota koristaa kettu).

Tilasin yhden lakan vuoden alussa, kun uusin FP kynsilakkakokoelma, Fall Out Foxes, tuli myyntiin ja postikulut sai silloin myös ilmaiseksi. Alunperin ulkomailta tilaaville postikulut olisivat olleet puoleen hintaan, mutta koska FP itse hieman sössi alekoodien kanssa, saivat lopulta kaikki tilaajat ensimmäisen päivän ajan tilauksensa ilman toimituskuluja. Kuluttajaahan tuollainen kömmähdys ei tietenkään haitannut, sillä siinähän teki vain säästöä.

Toisena olikin sitten tilauksen toimitusaika. Frenzy Polishin perustajan, Rachelin, henkilökohtaisen elämän menojen vuoksi toimitusaikoihin tuli viivästyksiä ja itselläkin meni kuukausi ennen kuin sain tilaukseni kotiin. Viivästyneen toimitussajan vuoksi Rachel laittoikin yhden ylimääräisen kynsilakan tilauksen mukaan pahoitteluksi pitkästä toimitusajasta.

Ja kyllä minulle yksi ylimääräinen lakka kelpaa!Itse tilasin siis lakan sävyssä This Ain't a Scene, joka olikin siitä uusimmaasta The Fall Out Foxes-kokoelmasta. Kyseinen kokoelma on saanut inspiksensä The Fall Out Boysta ja tilaamani lakan nimi on bändin kappaleesta This Ain't a Scene, It's an Arms Race. Bändin faneihin en ole koskaan kuulunut - oikeasti se enemmän ärsyttää kuin ihastuttaa - mutta lakka näytti vain niin kivalta!

Kaupanpäällisenä taas tuli The Elusive Fox, joka on aivan ihana! Innostuin siitä melkein enemmän kuin tilaamastani lakasta... Lakka on vilahtanut jo aiemmin täällä blogissa yhdessä lakkauksessani.

Kuvat lakoista kynsillä ei ehkä ihan anna oikeutta, mutta tässä silti pientä kuvapläjäystä kynsilakoista:

This Ain't a Scene


The Elusive Fox

Frenzy Polish taitaa olla ensimmäinen indiekynsilakkamerkki jota olen käyttänyt. Toki olen usein kuolannut Picture Polish -kynsilakkojen perään, mutta kuolaamiseksi se vain on vielä jäänyt (toistaiseksi).

This Ai'nt a Scene on nätti vihreä lakka, jossa on kultaisia ja aavistus myös violetteja hippuja. The Elusive Fox on hopeinen hololakka, eli se kimaltaa sateenkaaern kaikissa väreissä auringonvalossa ja kieltämättä itselle siitä tulee mieleen ihan diskopallo. Lakka olikin vaikea kuvata kaikessa sen loistokkuudessaan.
 Sävy ei ole kylläkään kovin peittävä, vaan suosiolla lakkaan ainakin 3 lakkakerrosta eikä se silti ole sataprosenttisen peittävä. Yhtä kerrosta voikin käyttää muiden lakkausten päällä, jos haluaa saada pientä kimallusta.


_______

Oletteko tutustuneet indiekynsilakkoihin?
Miltä valmistajilta?

3 kommenttia

 1. Enpäs ole koskaan kuullutkaan tästä merkistä :O Mielenkiintoinen tuttavuus.

  Starrily, Dollish Polish, Picture Polish, Polish Me Silly, Girly Bits, Foxy Paws.. Tässä jotain indiemerkkejä mitä omista kynsilakkajemmoista löytyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin tämä merkki oli entuudestaan vieras, törmäsin ihan sattumalta instagramin kautta :D

   Oho siinähän on jo hyvä kokoelma indielakkoja! :D

   Poista
  2. Itsellekin tämä merkki oli entuudestaan vieras, törmäsin ihan sattumalta instagramin kautta :D

   Oho siinähän on jo hyvä kokoelma indielakkoja! :D

   Poista