21.4.2016

Kurkistusikkuna - Meikkipohjani

Nyt olisi aika kurkistaa hieman meikkipussini sisältöä ja käydä läpi omistamiani meikkejä. Idea ei suinkaan ole täysin itse keksimäni, vaan se on lähtenyt muiden bloggaajien meikkikokoelmien esittelyjen myötä, kuten Lipstick Love -blogin Lindan postauksesta. Meikkikokoelmani ei ole niin suuri kuin mitä joillain kosmetiikkahamstraajilla on näkynyt, joten ainakaan tämä ei tule olemaan ylitsepääsemättömän suuri projekti. Mutta ei niitä meikkejä ole myöskään vain yhden meikkipussillisen verran (ehkä joskus sitten?), joten aivan vaivattomasti ei näitä esittelyjä pääse ihan tekemäänkään.

Aivan kuten Lindakin ja koska olen kunnon copycat, aloitan itsekin nyt meikkikokoelmani pohjustustuotteista eli primereista, peiteaineista ja meikkivoiteista. Tällä on ehkä muutenkin hyvä aloittaa, sillä näitä tuotteita ei ole kovinkaan suurta määrää, joten voidaan aloittaa postaussarjan ensiaskeleet kevyesti.


Olen tosi huono käyttämään primereita ja ehkä onkin ihan hyvä ettei niitä löydy enempää kuin kaksi kipaletta. Yksi on Meow Cosmeticsin puuterinen nimihirmu Primp & Preen Premiere Puss Combination Skin Primer, jota oikeastaan vain sipaisen yksinään kasvoille silloin kun menen esim. kaupasta hakemaan kahvimaitoa, mutta haluan silti saada kiillon pois kasvoilta. Olen kertonut aiemminkin täällä blogissa, etten juuri ole huomannut merkittävää eroa että onko tätä ollut meikkipohjan alla vai ei. Primerina ollut hieman hutiostos, mutta ns. läpinäkyvän puuterin virkana toiminut ihan hyvin.

Toinen primeri taas on bareMineralsin Prime Time Original, jonka olemassa oloa en juuri edes muista. Tätä olenkin käyttänyt kaikista vähiten näistä kuvissa olevista tuotteista. Jostain syystä en vain osaa lämmetä näille silikonin tuntuisille primereille ja mineraalimeikkipohjan vannoutuneena käyttäjänä tuntuu myös hieman hölmöltä käyttää tämän tyyppistä tuotetta meikkipohjan alla, siinä ikään kuin lähtee koko idea meikkipohjan käytössä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.


Josta päästäänkin hyvin seuraavaan tuotteeseen. Blogiani pidempään seuranneet ovat varmaan huomanneet etten juuri käytä meikkivoiteita vaan jo mainitsemiani mineraalimeikkipohjia. Olen käyttänyt mineraalimeikkipohjia jostain vuodesta 2010-2011 lähtien ja todennut niiden sopivan parhaiten iholleni. Myönnän kyllä että toisinaan kaipaan nestemäisiä meikkivoiteita niiden helppouden takia, sillä ne peittävät jo näpytkin suht hyvin ja ihonpinta näyttää tasaisemmalta. Mutta pidän siitä kuinka mineraalimeikkipohja saa ihon näyttämään luonnollisemmalta ja antaa ihon hengittää.
Everyday Mineralsin mineraalimeikkipohja on ollut kovassa käytössä ja noussut suosikikseni, kuten olen vähän aikaa sitten jo kertonutkin. Itseltäni löytyy siis Semi-Matte meikkipohja sävyssä Light 2N.

Urban Decayn Naked Skin Weightless Complete Coverage Conclear peiteaine on ollut kovassa käytössä ja se onkin vähissä. Olen käyttänyt tätä pääsääntöisesti näppyjen peittoon, mutta toisinaan myös tummiin silmänalusiin huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Pienellä määrällä on päässyt pitkälle, itsellä tätä on tuntunut kuluvan vain nopeaa tahtia kun sitä peitettävää on niin paljon (kiitos finninäppyisen ja paukamaisen ihoni).
Olen pitänyt tuotteesta kovasti, mutta seuraavaksi ajattelin antaa mahdollisuuden jollekin mineraalipeiteaineelle - tiedättehän, vähän kuin mätsäämään meikkipohjan kanssa yhteen (vähän sama juttu kuin sen primerin kanssa).
Myös tästä tuotteesta löytyy ennestään oma postauksensa.

_______

Löytyikö vanhoja tuttuja vai uusia tuotteita?

2 kommenttia

 1. Näitä postauksia on tosi kiva lukea! Mulla on itsellä ihan erilaiset tottumukset meikkipohjan suhteen :D En meinaan koskaan jätä primeria välistä ja itse käytän lähes aina tavallisia, nestemäisiä meikkivoiteita. Mutta on meidän meikkipohjassa jotain yhteistäkin, meinaan Urban Decayn peiteaine! Innolla odotan tulevia osia tästä sun postaussarjasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas jännää, kun mä en taas millään osaa käyttää primeria kuin vain erityistapauksissa. :D
   UD:n peiteaine on kyllä hyvä!

   Kiva kuulla! Täytyy koittaa kasata seuraava osio kun keksisin vain minkä niistä esittelisin seuraavaksi. :')

   Poista